Yeni evliyim karım kokuyor banyo yapmıyor ayda bir o da zorla banyoya gir diyince ağlıyor.. ayak kokusundan evde durulmuyor. Gazda çukarıyor hemde sesli kızınca da gülüyor psikopat psikopat... aklımı kaçırcam yatakları ayırdım ama nafile.. koku her yerde... gece çoraplarını gıcıklığına yastığıma koyuyor gülüyor... ne yapacağım? temiz ol yıkan diyorum ağlıyor beni sevmiyorsun ben böyleyim beni böyle sev diyor ne yapmalıyım akıl verin...
Karımın ayakları kokuyor banyo yapmıyor ne yapabilirim?
evi derhal dezenfekte etmelisin ahahahah şaka bir yana o psikopat karini oturt önune ciddi bir konusma yap eger hala devam edersen bu boyle gitmez anlamisşindir umarim en azindan yeni evli oldugumuzu unutma de kapiyi carp git aksam eve gel eger ise yaramamissa o kariyi al bir psikolaga gotur sorunlari vardir :)
1 kg kolan ya al gece yatarken üstüne dök bir süre işe yarar ya da uyku hapı at benzinliğe götür 1 tl at güzelce köpükle fırçala basınçlı suyla da bir güzel yıka sonra getir eve : :D :D :D :b :b
Ya yanlış anlamada arkadasida yoktur onun. Yani dayanma kardesim gençsin vallahi belediye ilaçlar evi. 🤔🤔🤔 Yazık ya sana acıdım. Sana saygısı yok bir kere. Biz ise gidecez diye sarımsak yemiyoruz ya.
En İyi Cevaplar