ewet hanımlar beyler?
neden sevgilinizi aldatırsınız? cevaplarınızı bekliyorum
neden sevgilinizi aldatırsınız? cevaplarınızı bekliyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlendiğin kadını aldatmamak için aldatırsın sevgilini.Genç yaşta insanlar cinsel ihtiyaçlarını gidermek için bedenen aldatır kız yada erkek hiç farketmez amaç gençliğini tam olarak yaşamaktır yani ben böyle yapardım fırsatlarımı kaçırmazdım ama keyif içinde aldatmazdım her deliğe girmelisin diye bir şey yok hoşuna gidiyorsa sonuçlarını göze alabiliyorsan yapıcaksın.Ama kafada aldatıyorsan işte esas orada bir sorun var demektir buda ayrılmanın daha gururlu olması demektir.Aldatmaya iten tarafların davranışı ilişkinin gidişatı veya kişilerin sözleridir bazen kızlar der başkasıyla git ol diye gidersin bazen beni bekle der beklersin ve sadık kalırsın bazen cinselliğe doyana kadar başkasıyla ol der sadece onu istediğini söylersin onu beklersin sana bu daha heyecanlı gelir daha amaç dolu gelir bazense sıkılırsın ve aldatırsın çünkü ilişkinin seyrinden bıkarsın heyecan ararsın.Bedensel aldatma gençlikte normal karşılanabilir ama kafada aldatma hiç bir zaman doğru değildir.En önemlisi çok seviyorsan ''ki insanlar çok sevdiğini her zaman anlayamaz çünkü tensel çekim veya alışkanlığa da sevgi deriz zaman zaman''ve her şey iyise zaten aldatamazsın eğer aldatıyorsan da sorun senin sadık kalamamandır ozaman doyana kadar kimseyle ciddi olup seni seviyorum dememelisin çünkü bu kelimeyi anlamsızlaştırırsın ister istemez.Tabi bazen de aldatmak gerekir ne kadar çok sevdiğini anlaman için çünkü çok kötü pişman olduğunda hata yaptığını anlar dürüstçe bunu kabullenir ve bir daha yapmamaya karar verirsin.
Çapkın bir kişiliğim olmadı hiçbir zaman, çokta becerebildiğim söylenemez.:) Ama sevebileceğim kadınlar beni buldu her zaman. Hangi devirde nasıl kadın aradı isem, karşıma o türde kadın çıktı. Ciddi olarak takıldığım yeterli sayıda ilişkim oldu, ama ne aldattım ne de aldatıldım. (Nerden biliyorsun, belki boynuzlandın diyen olabilir. En doğrusunu Allah bilir.) Aldatma ile uğraşacak ve kendimi kandıracak zamanım olmadı hiçbir zaman. Çünkü her aldatma, aldanmadır sadece. Dalavere çevirirsin, cep telefonunda mesajları ve aramaları sürekli silersin, sürekli şüphe içinde hareket edersin(acaba yakalanacakmıyım), kafan böyle zırvalıklarla doludur. Benim hayatımı düzene sokmak ve daha huzurlu ve lüks yaşamaya çalışmaktan, sıra o işlere gelmedi. Şimdi rahatım çok şükür, ama yine derdim değil o işler.
Aldatmak çok haince bir şey. Karşındakinden istemeyeceğin şeyleri başkasına yapmaman lazım. Tamamen kişilik meselesi diyorum. Aldatan insan karaktersizdir.
aldatan kişi aldanır.
Cevap
8Cevap
Aldatmam.. Eskisi gibi heyecan vermiyorsa zaman kaybetmek istemiyorsam ayrılırım...
Bir sevgilim varken "Bununla işler yürümüyor, Ama şu kız iyiye benziyor onla arkadaş olayım sevgilimle ayrılırsam onunla çıkmaya başlarım" gibi bir düşünceye bile sahip değilim.. Zira oda aldatmak
keşke bu soruna ben aldatmadım arkadaş diyerek başlayabilseydim neyse..neden mi aldatıyoruz ego tatmini olabilir bu..cinsel doyumsuzluk olabilir..aşka olan saygısızlığımızdan ya da en kötüsü insana olan saygısızlığımızdan olsa gerek..ama gerçek neden şudur demek zor..
O kişiyi sevmediğinden de mi kaynaklı
Kabedenler kulübünde bir replik vardı.
Kız soruyordu erkekler niye aldatır diye.
Esas oğlanımız da dedi , aldatır işte bir nedeni yok.
Sevgilimi aldattığım zaman kendime sormuştum, la ben bu kızı niye aldatıyorum düşündüm düşündüm bulamadım.
Öyle bir saygısızlık yapmam. Aldatmak bir kişiyle yetinemyip ikincisine başvurmaktır. Buda kişiliksizliktir. Bunu kendime yakıştırmam. Gerekirse ayrılırım.
tüm çabalara rağmen beni mutlu edemiyosa aldatırım.. ki zaten o durumda bırakırım. aldatmak ii değil.
Aldatmak korkaklara ve şerefsizlere göre birşey , işim olmaz .
böyle bir ihtiyaç ve gereklilik olamaz. onun için neden aldatırsınıza cevap yok. çünkü aldatmam...
ne gerek var duygulariyla oynamaya, ayrilmak daha dogru
neden kendimi aldatayım ki?:S
testiyi kırmadan bahaneyi hazırlıyalım diyosun?
aldatmam... belki bi ihtimal o beni aldatırsa
Beni aldattığı için aldatırım, ödeşmeden olmaz.
aldatmam rahatsızsam ayrılırım
öyle bi planım yok.
canım istediği için
aldatmamm
aldatmaya karşıyım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar