İki anlamı var; birincisi, benden bir b*k olmaz gel vazgeç bu sevdadan. ikincisi, ciddi bir aşkın başlangıcındaki bir uyarı. sadece sen ve ben. başkası olamaz. ayrılmak olamaz gibisinden.
Diye söylenmiş bir söz olabileceği kanısındayım :)
geçmişte canı yanmış olabilir. bu yüzden söylemiştir. bağlanmak istemiyordur belkide. aklıma gelen olasılık bunlar. bunu kendisi ile konuşup öğrenmen gerekli. geçmişini konuş onunla ozaman ortaya çıkar bu sözlerin sebebi. yazdığın bilgiler ile bir erkek olarak görüşüm bu şekilde
Evet dogru gecmiste cok kotu bir iliskisi oldu cok zor gunler gecirdi izleri biraz halen var gorebiliyorum. Dedigin gercekten dogru. Ama bu yuzden iste bazen dengesiz davraniyor bana. Aslinda istemiyor ama duygularindan dolayi benden uzak kalamiyor denese bile geri donuyor.
çocuğun içinde bulunduğu durum şu şekilde. Kalp sesi ile aklın sesinin savaşı. kalp bunu yapmanı ister ama aklının sesi bunu yaparsan tekrar acı çekebileceğini ve canının yanacağını söyler. bu kararsızlığa sebep olup kişiyi arafta bırakır.
burada yapman gereken sen gerçekten onu istiyor musun?, seviyor musun? eğer seviyorsan bunu ona belli edip onu inandır ve mutlu olun. onunda bu kararsızlığını yenmesini sağlamış olursun. eğer sevmiyor isen yol yakınken ondan vazgeç ve duyguları bozulmasın
Ben cok seviyorum ama bir yildir inisli cikisli bir beraberligimiz var bende yoruldum artik ben elimden geleni yaptim ama kendisi ayni kararsizlik dongude ilerliyor. Kendisi en son ayrildi kavga ederek sonra hemen barismak istedi bende yanasmadim. Artik aklini basina toplasin secimini yapsin.
En İyi Cevaplar