Sevdiğim kız ile okulda bir şeyler oldu?

Öncelikle söylemek istiyorum. 18 yaşındayım, lise sondayım ve bu kızı 4 yıldır yani liseye başladığımdan beri tanıyorum. Ona karşı bir şeyler hissedeli nerdeyse 2 yıl olacak. Şimdi sorun şu ki ben bir yıl öncesinde kıza onu sevdiğimi kolay anlatamayacağım için bir plan yaptım ve planım bir kaç ay önce başarıyla son buldu. Planın detaylarını buraya sığdıramam ama kısaca bahsedeyim. Kıza açılamayacağımı bildiğimden onun çok kolay bir şekilde anlaması için bazı şeyler yaptım sosyal medya üzerinden. 11 ay sonunda merak edip en sonunda beklediğim şekilde sordu. Sevdiğimi söyleyemedim tabii ki ama onu sevdiğimi biliyor. En azından okulumda ki çoğu kişi biliyor artık :D Neyse işte o gün ben biraz ters teptim ona falan (her şey planlar dahilinde) 2 hafta sonra da yaptığım şeyler için özür diledim. O da özre gerek olmadığını bana kırgın olmadığını söyledi. Tabii ne kadar inanabildiysem o kadar inandım -_-. Normalde hani çoook çok muhabbet ettiğim birisi değildir. Hani karşılaşırsak günaydın, iyi akşamlar, afiyet olsunlar falan. Öyle aşırı uzun süren bir muhabbetimiz olmadı. Konumuza dönelim. Bu kız normalde bana biraz mesafeli davranması gerekiyordu eğer sevmiyor ya da ilgi duymuyor olaydı. Ama değişen çok bir şey olmadı. Hatta belki biraz da artan şeylet olmuştur ama belki sadece görmek istediğimi görüyorumdur bilemiyorum. İkramlar falan oldu bir kaç defa. Tabii o olaydan sonra her ne kadar planlı hareket etmiş olsamda, onu sevdiğimi bildiği için ona utanarak bakıyorum, çekiniyorum, hatta doğru düzgün bakamıyorum. Fakat ne zaman baksam çoğunlukla gözü benim üstümde oluyor gibi geliyor bana. Tabii birde ben de miyopluk var. Gözlük takmayı da sevmiyorum. Olay bu yani. Deli gibi seviyorum kızı. Mevzu şu an açılma, çıkma teklifi etme olayı değil. Tek merakım ve şu an ki sorum bu kız benden hoşlanıyor mu/ilgi duyuyor mu bunu öğrenmek. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler. Planımı sormak isteyen olursa ya da detay öğrenmek isteyen, özelden mesaj atabilir.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu bir kız sormuş olsa hemen kızlı erkekli 50 cevap yazardınız. Bir erkek sorunca neden kimse cevap yazmıyor? Onlar insanda biz değil miyiz? Lütfen, sorum çok ciddi ve çok merak ediyorum. 2 ya da 3 kelime de olsa bir şeyler yazar mısınız? Güncel.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada sevdiğim kız aslan ben başak burcuyum. Aşkın burçlarla alakalı olduğuna inanmam fakat kişilik analizi yaparken burçlar bu durumda gayet başarılı. Ayrıca kullandığım nicki herkes biliyor ve bana ait olduğunu biliyorlar. Kızın görmesi ihtimal dahilinde olup bir cesaret göstergesi olduğunu düşünüyorum :D
Sevdiğim kız ile okulda bir şeyler oldu?