Sizi seven biri sokağınıza evinizin hemen önüne "seni seviyorum" yazsa tepkiniz ne olurdu?

Başımaa geldi arabanın üzerine mumlarla s ç s yaptı kus olduğum için ona bende uyuyordum aramis aramış en son annem kalk kızım telefonun susmuyor dedi kalktim baktım o yola bakar mısın dedi arabanın üzerinde mumlar asfaltta da yazi yazıyordu komşular polisi aramışlardi🤣🤣🤣
Bana olmuştu sevgilimle kavga etmiştik ayrılma noktasına gelmiştik o da yola seni seviyorum beni affet yazmıştı sprey boyayla çöp konteynırına da beni affet yazmıştı affetmiştim.😊
hahaha iyi iyi aferim barisin tabi
Sonradan ayrıldık ki çok oldu 😊
Deme be :( uzuldum
Boşver unuttum bile
Benim kini bilömiyorum ama kızların babasının sinirlenme olasılığı
%8464168486846818468487481 bir ihtimalle onu sopa ile dümdüz eder
araba ile üstünden geçer
Valla hayalimdir sevdiğim olursa kapısının önüne gidip havai fişek patlatacağım:)
Ahahahah :D Demek ki ic sesine kulak olmusuz :)
biraz öyle olmuş yani merak ediyorum nasil olur diye olursa denerim artık:)
Cevap
15Cevap
Büyük ihtimalle sevgili babacığımın tepkisi benimkinden evvel olurdu 😂😂
Hahaha aynen aynen :)
Ben tepkisiz kalırdım da abimi bilemedim şimdi 😄😄
Şimdi o kadar binanın içinde "SENİ SEVİYORUM" u bana yazdığını nerden bilicek o kadar insan. Daha yaratıcı şeyler ile karşıma gel derim :)
Böyle olmadı ama kapımın önünde affedeyim diye bekleyip karşı duvara işeyip giden biri olmuştu
Okulun içinde sınıfın kapısına yapmıştı biri. Çıldırmıştım sinirden. İğrenç ve saçma bir şey
Semaveri yakar otururum yanında. Anlatsana neden ben sorusuyla birlikte..
Gelsin yüzüme söylesin sokağa niye yazıyor manyak mı bu
Kaldırım taşlarının suçu ne
Belki amaci azicik sapsallik cünkü sapsal bir asik onu dusunememis sevgisine inanman icin böyle bir delilik yapmis
sevinirim diyen salak kızlar o oğlANI ORDA ÖLDÜRÜRÜM
senin tepkin değil de babanın tepkisi önemli :D
Aynen hahaha :D sopayla kovalardi valla :D
evin içinde kaçacak yerin olduğuna inanmıyorum aplacım ^^ en fazla tuvalete gidip üstüne kitlersin babanda suyu keser, ne kadar dayanırsan artık :D çocuğu yakaladığında da derisine ''kızımdan uzak dur'' yazabilir :D
Hahaha :D sabah sabah ne güldüm he hangi akla hizmet sordum bilmiyorum ama aklima geldi :)
"Seni sevicem ama baban izin verirse" yazılsa tepkin nasıl olur :D
De get ulen derim :D
Sabah sabah gülme potansiyelinizin limitine ulaştınız. Lütfen daha fazlası için premium gold kartlarımızdan birisini alarak devam edebilir ya da ücretsiz devam etmek için kendi kendinizi gıdıklayıp gülebilirsiniz. :D
ahahahah off bu sitede sende olmasan var ya fiyaskoo olacagim :D
töbe de :D Enerjik hissediyorum o yüzden neşeliyim, ölü gibi olsam "he diyon sen yha gulaklarım duymuyo" gibi laflar ederim :D
Olsun vallah billah moral iyi senin iyi ki varsin laa :D
olduğum kadar idare et :D teşekkür ederim bu arada ^^
Reca ederim hic keyfim yoktu iyi oldu bu muhabbetler gardass
benimle konuşmakla çok değil ama az şey kaçırıyorsun :D dışarıda yağmur yağması lazım ağzını açta bikaç damla düşsün, benim canım çekti öyle yapıcam tekrar yağarsa :D
Hahaha benden baska delilerin olmasi ne hos bee mesaja gel arkedes burasi dolup tasacak :D
işe gidicem zamanım kısıtlı kusura bakma :D
uyuza bak ya
iyi aman gelme hih :D
dikkat et kendine :D moralini bozma dicem eskiye kafayı takıp takıp bozuyorsun o konuda kafana göre takıl :D
eski mi kaldı be yandı bitti kül oldu beni babam bozuyor adam ne olacka bakalım sene sonu diyor laa zaten stresliyim :(
neyse akşam konuşuruz.. üzecek şeyler her zaman gelir ama elinde olmadan kötü sonuçlanan hiçbir şey için kendini üzme
Sadece kızlara sorman daha mantıklı olurmuş. Erkekler bu kadar ilgi görüp sevilmezler.
Bak yine boyamışlar kapının önünü diye Gülümser geçerdim, yazan kişi ya gelsin göüzümün içine baka baka yazsın ya da gelsin söylesin yüzüme
Bana yazmamıştır :) ..
Bu bir tarık akansa cama hohlayıp allah rahmet eylesin yazardım.
hoşlanmam bundan tinerle sildiririm ((:
Çok yüksekte oturuyorum büyük yazmasını söylerdim
Kizarim malmisin babam gorcek salak derim
Utanirdim herhalde elalem ne der sonra 😀
Bende zeynebin evinin önüne yazmayı düsündüm ama elaleme komşularının tepkisini düsündüm o yüzden yazmadım utanmasın yüzü düşmesin diye
Babamın tepkisi ne olurdu o daha önemli
Malmıdır nedir sene 1970 de mi yaşıyor bu derim.
Tepkisiz kalır üzerime alınmazdım :D
Beni seven kişiler evimi bilmiyoo 😂
Ala stalklıcam seni 😂😂😂 avrad buldum gelin stalklıyak 😂😂😂
@hattapogluo avrad mı ?
😂😂😂😂😂
Hala bunu yazan mallar var mi ya..
Kak hadi ordan git surdan derim
Babam görmesin sil onu
Yazmaz
Keşke olsa
sevinirim
Iyyy