9 aylık evliyim koca dayagı gördüm. Burnunu sürtmek için ne yapmalı?

Merhaba ben 24 yasında yengeç burcuyum henüz dokuz aylık evliyim eşimse 29 yaşında kendi işinin patronu aslan burcu neyse Nişanlık döneminde de ufak tefek sıkıntılar yasadım bir tartısmamda hatta çene sıkma durumu yaşadım O zaman yüzüğümü çıkarttım ama sonra düşündüm bu mevzuyu aramızda çözebiliriz ama bir daha yapmaz diyede ilerledim sonra evlendik dokuz ay içersinde yaptığı hakaretler 90 kg olduğum için dalga geçmeler , olup olmadık yere bagırışmalar , birkeresibde tArtıstık ben kavga ederken hep susma taraftarıyım ve tartıştıktan iki gün sonra karşıma geçmiş durduk yere iki kere boş ol demesiVe son olarak tam beş gün önce aileler ve düğün mevzusundan dolayı şu an net hatırlamıyorum ama erkekliğimi siktirmem dedi ben de zaten Erkeklıgını sikmişler senin dedim ona sinirlenip üstüme çullandı çenem koltukta kalıcaktı canım acıdı halada acıyor oan ne oldugunu anlıyamadım o sahne gözlerimin önunden gitmıyor...
Aileme gitmeyi düşündüm ama sonradan aileme gidersem bu işin gerçekten biteceğini biliyorum çünkü benim annem babam bir fiskesini görmedim bana karsı,
üstelık kocamıda uyardılar, affetmıyecegımız iki şey var biri aldatma diğeri dayaktır gerı alırım kızımı gözünde yas görmicem dediği halde bu adam benı süreklı aglatıyor köle gibi oldum dışarda calış evde calış ona bakl onla muhbbt etmye clş ilgln ama o telle tv le ılgılenıp sbh akşm yemk düşünüp dukknda çaluşsın yeni evlıyım ama sankı 30 sene geçmiş gibi üstümden benim bu adamın burnunu sürttürmem gerek ne yapmam gerekiyor kızlar bana bir destek verin bna vurdugundan beri dokunamıyır dokundurtmucamda ilk vurdugu akşm pişman oldu geldı sarıldı ama ben kactım mecburı konular harıcı muhbbt etmıyorum.. yemek yıcenmı, benım işim var bıyere gitmem lazım ya da gömlek degişcekmısın gibi bunun dışında baskabırsey yok yardım plss
9 aylık evliyim koca dayagı gördüm. Burnunu sürtmek için ne yapmalı?