Antalya'da erkeklerden çok ilgi gören kız güzel midir?

Sarışın beyaz tenliyim. 36 bedenim. Ne zaman Antalya'ya tatile gitsem çok fazla erkek bana asılıyor. Asılan erkeklerin aşağı yukarı yarısı beni turist sandı kalan yarısı Türk olduğumu anlayarak Türk olduğumu bilerek benimle ilgilendiler.. Bu durumda beni güzel buldukları için mi benimle ilgileniyorlar yoksa sadece yatağa atmak için mi? Antalya'da çok güzel turist kızlar var onların arasında fark edilip ilgi görmek benim güzel olduğumu mu gösterir ? Bütün erkekler yatağa atmak için ilgilenmiyor dur aralarında hoşlananlarda var dır değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar birşeyi paylaşmam lazım burada mesajlaştıgım üyelerden biriyle bayağı yakınlaştıkk kendisiyle Antalya konusunuda da konuşmuştuk mesajlaşırken.tBirgün sözleştik buluşacaktık ama ben onu bile bile ektim eee tabi kandırılmak gururuna çok dokundu eziğin şimdi intikam almak için gizliden beni bozmaya çalışan cevap yazmış. Üstelikte safım onu tanımayacağımı sanmış. İsmini verecek kadar acımasız değilim ama masum gibiyle başlayan cevap onundurr:)) kendisi çocuk p*rnosu izleyen biridir:))
Antalya'da erkeklerden çok ilgi gören kız güzel midir?