Huzurlu bir ilişkiniz olsun istiyorsanız, bazı kelimeleri söylememelisiniz! "Bazılarımız sevgiliye hitap şekillerini sorguluyor, bazılarımız ise bundan oldukça keyif alıyor olabilir. Peki neden isim kullanmak yerine “bebeğim” diyoruz? Ve bu bebeğim kelimesi 2 haftadır sevgili olanlar bile kullanıyor.. Ama çoğu erkek bundan hoşlanmazmış özellikle de dışarıda "heyy bebeğiiim" diye seslenmelerine ayrı bir sinir oluyorlarmış..
Peki siz bebeğim kelimesini kullanıyor musunuz sevgilinize ve size böyle seslenmesi hoşunuza gider mi? #Meczup
Kadınların erkeklere söylememesi gereken kelime! "Bebeğim" kelimesi erkekleri neden öfkelendiriyor?
Valla dışarıda o kadar cıvıklaşmaya gerek yok erkek sonuçta fiziksel açıdan güçlü bir canlı yine fiziksel açıdan kaba bir canlı bebeğim hitabı hiç yakışmıyor dışarıda adıyla hitap ederim ya da çok çok seviyorsam hayatım derim yalnız kalınca da erkeğim aslanım derim ben erkeğin şirinleştirilmesine karşıyım biz kadınlar evleneceğimiz sevgili olacağımız adamı küçülteceksek neden güçlü bir erkek arıyoruz ki o zaman şeyi de sevmem mesela bir kız diyelim telefonda sevgilisiyle konuşuyor boyuna aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım hep böyle zaten aşkım kelimesini kullanmaya da karşıyım adam tek gecelik birlikteliğinde de aşkım diyebiliyor ya da öylesine takıldığına da aşkım diyor anlamı güzel değil.
Sevgilim yok #balım sen zaten biliyorsun, ama olursa kasmam kendimi. içimden ne geliyorsa söylerim ve bebeğim, aşkım, ömrüm, hayatım, bitanem, kurban olduğum gibi kelimeleri çok severim. insan duygularını sözlere dökmeli bence
Aslında kızmamamız gerekiyor (: Sonuçta doğuran siz kakamızı temizleyen siz büyüten siz bebeğim derken de uff deme öyle diyen biz ((: ben hemcinslerime katılmıyorum (: Maalesef biz sizin bebekleriniz oluyoruz şahsa göre değil tabi tüm insanlık için ((: Ayrıca Kadın insandır bizse insanoğlu (:
Yalnız o "Bebeğiiim" diye uzatması acayip sinir bozucu gelir. Gerçekten hoşlanılacak bir şey değil çünkü. Genelde bunu kullananların da söyleyişlerini az çok biliriz. Hele de itici ses tonuna ve konuşma tarzına sahip bir kız diyorsa berbat bir durum.
Artık sadece sevgiliye değil ki insanlar arkadaşına bile kullanıyor. Kızlar da birbirlerine bu tip şeyler söylüyor yani. Aşkım, balım, bebeğim vs. Şahsen itici buluyorum.
oyle bırsey yokya sonuc olarak sevgılın ve sevdıgın kısı bana bocegım de dıyordu kurabıye adam dıyodu :D artık yok o ayrı bır konu ama yanınızda beraberken degerını bılın ınanın herseyını ozluyorsunuz :(
Başka kişilerin yanında ona canım hayatım ya da ismi ile hitap ederim onun harici hiçbir sıfatı kullanmam, ama başbaşa konuşmalarda ağızdan çıkabilir ve de sevgiliye soylenebilir. .
Bebeğim nedir ya, Hani canım tatlım vs. falan olsa anlarım ama, bebeğim harbiden bence bir erkeğe söylenebilecek ters bir kelime gibi geldi bana, yani bir anda kendini farklı bir boyutda hissetmeni sağlayabilir :) birde ortam kalabalık ve müsait değilse o zaman işte sıkıntı başlar :)
Kim demiş erkekleri öfkelendirir diye? Neden genelleme yapıyoruz ki hep? Ha beni cıvık, süslü her kelime rahatsız eder orası ayrı ama genelleme yapmayın artık.
Her zaman saygı ve seviyeyi severim. Vıcık vıcık cılkı çıkmış ilişkiden hayır gelmez bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Durup dururken demem ama çok istediğim bir şey; bir gün sevdiğim adamı göğsümde yatırmak. O zaman derim herhalde; "gel buraya ve benim koca bebeğim ol" diye.
En İyi Cevaplar