Öncelikle kimseye laf gönderme niyetinde değilim ama ne yalan söyleyeyim , hani Türkiyede yaşaya yaşaya kızlardan korkar olmuşum. Adım atsam laf yiyeceğim diye.
İlk defa bir rus kızla konuştum. Hani sürekli anlatırlar anlatırlarda hani hep kulaktan duyma. Facebookta ekledim önce. İlk zamanlar ortak dil olarak İngilizceyi kullanarak konuştuk. Sonraları işte iltifat falan ettim (Ben korktum vallahi iltifat ederken, normalde bizim kızlara etsem abaza damgası yeme ihtimalim oluyor, veya önemsemiyorlar trip yapıyorlar falan)
Oda bana iltifat etti, ben istemeden dahi telefon nosunu bana verdi. Yalnız fazla ingilizce bilmiyorum dedim , sorun olmaz dedi. Konuştum. Rusça konuştu anlamadım bende Türkçe konuştum oda anlamadı öyle geveledik işte telefonda :D Skypeden konuştuk sonra görüntülü. Çeviri kullanarak konuştum ben o biliyor ingilizce.
Fotosunu kullanmama izin verdiği için burda koyayım fotoğrafını
Buda ismi : Вероника (Veronika)
Şimdi napıcam ne olur yardım edin ben tutuldum galiba :D
Bir Rus Kızla Tanıştım İnternette, Telefon numarasını dahi aldım, ne yapcam şimdi?
Kardeşim her türlü önün açık yürü ışığa doğru!!! Benim birader bir Rus kızıyla evli 4 yıldan beri. Gayet mutlular ve nur topu gibi bir kızları var. Yeğenim de dünya tatlısıdır hani nazar değmesin. Bende Mayıs ayında bir Ukraynalı kızla evleneceğim Allah bozmazsa. Kafan rahat olsun! Son derece sadık ve evlerine düşkün insanlardır. Sen bakma bizim Kezbanların dediklerine.
@karloos090 VK'dan buldum kardeşim. Her Türk erkeğine de tavsiye ederim bir Slav kızıyla evlenip mutlu olmayı. Bizim kızların evde kalması için elimden ne gelirse yaparım. Bu yola baş koydum artık! Onları Candy Crush'la evlendireceğim ben! :D
@karloos090 Bu sorunu aş. Güvenmeyecek bir şey yok. Sana yemin ederim ben bir Ermeni kızına, Türk kızından daha fazla güvenirim. Artık o derece nefret ettirdiler kendilerinden. Rusya ve Ukrayna kızları bizimkilerin yanında melek yemin ederim. Gerek kendileri gerekse anaları. Benden uzak olsunlar...
@Theopenmindedhijabi Ben ona da baktım ama bir mok bulamadım. E tabi vardır aranızda düzgün ve efendi bir Türk kızı ama bizde o kişiyi veya kişileri arayacak derman bırakmadınız. Büyük bir handikap ama. Hem o düzgün Türk kızını bulacaksın hem türlü şebeklikler yapıp onunla tanışıp gönlünü çalmaya çalışacaksın bir de üstüne anne engeli çıkacak. Çok zor bir iş.
@karloos090 Aileye önem verirler. Aileden olmayan bir kişiye karşı biraz soğukturlar. Ama tanışma ve arkadaş/sevgili olma vaabında gayet açık görüşlülerdir. Tavsiye ederim. Eğer bir Slav kızı seni sevmişse senin için Kaf dağının arkasına bile gelir.
usta en çok bunlar aldatır diye güvenmiyorum bir kerede doğuştan güzeller fizikleri iyi kişilik olarak sıcak oluyor çoğu birde erken yaştan itibaren seks yapıyo bunlar bir kişiye bağlı olmak bu kadar çekici talep gören hatunlarda zor olur gibi geliyor :D şuana kadar iki kişi tanıdım türk rus evliliği onlarda sadık gözüküyordu ama işte bilemiyorum
@Theopenmindedhijabi Valla şu saatten sonra Türk kızlarının nasıl olduğu beni pek ilgilendirmiyor. Benim gibi bu batağa saplanmış kardeşlerimi de kurtarıp mutluluğa kavuşturmayı kendime görev bilmişim. Türkiye'deki bu emperyalist hatun hükümdarlığı yıkılacak. Yıkılmak zorunda. Sizin kurduğunuz bu Hatun tekeli Slav kızları sayesinde yerle bir olacak! Sonunda biz işçi ve emekçi proleter Türk erkekleri kazanacak. İşveren Türk kızları fabrikalarını alıp defolup gidecekler. Proleter devrimin zamanı geldi artık :D :D :D
@karloos090 Valla o iş kişiden kişiye göre değişir. Türk kızı da aldatabilir, Rus kızı da. Ama bunu oranlara vurursak Rus kızlarının bunu yapma ihtimali Türk kızlarının yapma ihtimalinden çok daha düşük. Neden mi? Çünkü Türk kızı akdattığında kaybedeceği fazla bir şey yok. En fazla boşanır ve aldattığı kişiyle evlenir. Ama Rus kızı senin olabilmek için Rusya'da işini bırakıp senin olmak için Türkiye'ye geliyor ve seninle evleniyor. Onun kaybedecek çok şeyi var.
Hahaha:) Yazık ya, gerçekten nerede kıt var onlarla konuşuyorsunuz sonra da her Türk kızı için böyle saçma sapan cümleler kuruyorsunuz:) Telefon numarasını, karşı taraf istemeden vermek ne zamandan beri ayrıcalıklı bir durum?:) Çok güldüm ya:)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yanlış anlama ama daima bu tür üslupla konuşan insanlardan uzak durmuşumdur. Çok gülmeye devam edin pek umrumda değil.
Onlar için telefon numarası paylaşmakta bir beis yoktur. Ne yapacaksın ki o numarayla? En fazla wa'dan chat yaparsın :P
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
hocam gerçekten nebilim hiç alışkın değilim hani kızın kendisi iltifat etmesi, telefon no vermesi falan. Yani tabikide direk tanışınca olmadı , tanıştıktan sonra süreç biraz ilerledi ondan sonra. Yani galiba o ülkede herşeyi erkekten bekleyeceksin kaidesi yok
kardeşim görüşmeyi falan düşünüyomusun kızla nasıl görüşeceksin? Sen kötü yorumları takma en iyisini yapmışın şanslısın ama kızın patlak olma ihtimali yüksek ciddi düşünüyosan :D
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
o tür şeyleri takıcak biri değilim dostum hoş kelimeler değil sonuçta kullanma
ya takmıyon ama sen şu an o kızla burda masum masum konuşurken elin alexi yurisi belki çakıyo kıza yine sen bilirsin ama bunlar olan şeyler kardeşim ben seni uyarmak için söyledim.
Benden öncesi beni ilgilendirmez. Ki şu an aramızda bir şey de tam olarak yok sadece samimiyiz. Bu gibi laflar kullanırken kendini karşı cinsin yerine koymalısın. Sen nasıl cinsel olarak bir zevk alıyorsan dostum, onlarda da aynı durum. 2 İnsanın birbirini çok sevip cinsel ilişkiye girmesi benim için kötü bir durum değil. Önemli olan birini severken, biriyle birlikteyken bir başkasıyla yatmak, evet bu aldatmaya giriyor bu kötü bir durum dostum.
Valla aşk içinmi yapıyolar bilmemde ukraynada kalan bir arkadaşım orda insanların fakir olduğunu kızların hep para için seks yaptığını söylüyordu ukraynalı kızlar hayatta en son güveneceğin kişiler olsun diyordu para için herşeyi yapıyolarmış
Hemde çok farklilar kardeşim Ruslar çokta iyi insanlar sana hayatı ogretirler bizim kizlar gibi yapma kasma rahat ol övgüyü severler bir kıyafet dener sana sorar rahat ol
Turkiyede kizlarden korkuyorum demen cok sacma olmus. Benimde netten tanistigim 3 rus arkadasim var. 3'de ayri tatli. Herkesin karakteri, kisiligi farkli. Tanisabilirsin. Hava atar gibi oldun. Ama olsun ahah :D
Yengede kütür kütürmüş maşallah , hadi aslanım git evlende şu ülkenin genetiğini biraz düzelt Allasen bıyıklı kız görmekten bıktım lan :D arkandayız inanıyoruz sana
kardes bizde cok konustuk onemlı olan reelde bulusman sonu yok boş yani mecbur türk kızlarına kalıyoruz ama tabi zenginsen paran bolsa birde sağlam bir ingilizcen varsa hertürlü götürürsün işi :D
:D ne yalan söyleyeyim bende bu kadar şe yazdıktan sonra yorumun bu denli fazla gelceğini sanmıyordum, soru başlığı baya insanların ilgisini çekti sanırım :D
En İyi Cevaplar