Bir Rus Kızla Tanıştım İnternette, Telefon numarasını dahi aldım, ne yapcam şimdi?

Öncelikle kimseye laf gönderme niyetinde değilim ama ne yalan söyleyeyim , hani Türkiyede yaşaya yaşaya kızlardan korkar olmuşum. Adım atsam laf yiyeceğim diye.

İlk defa bir rus kızla konuştum. Hani sürekli anlatırlar anlatırlarda hani hep kulaktan duyma.
Facebookta ekledim önce. İlk zamanlar ortak dil olarak İngilizceyi kullanarak konuştuk.
Sonraları işte iltifat falan ettim (Ben korktum vallahi iltifat ederken, normalde bizim kızlara etsem abaza damgası yeme ihtimalim oluyor, veya önemsemiyorlar trip yapıyorlar falan)

Oda bana iltifat etti, ben istemeden dahi telefon nosunu bana verdi. Yalnız fazla ingilizce bilmiyorum dedim , sorun olmaz dedi.
Konuştum. Rusça konuştu anlamadım bende Türkçe konuştum oda anlamadı öyle geveledik işte telefonda :D
Skypeden konuştuk sonra görüntülü. Çeviri kullanarak konuştum ben o biliyor ingilizce.

Fotosunu kullanmama izin verdiği için burda koyayım fotoğrafını
Bir Rus Kızla Tanıştım İnternette, Telefon numarasını dahi aldım, ne yapcam şimdi?

Buda ismi : Вероника (Veronika)

Şimdi napıcam ne olur yardım edin ben tutuldum galiba :D