SEVGİLİME GÜVENMİYORUM?

arkadaşlar size en baştan anlatıcam ben bir kızla tanıştım sosyal ortamdan konuştuk buluştuk her şey çok güzel ama ben bu kız hakkında bişi bilmiyordum populer bir kızmıs kendisi falan filan kendisi kuaforde çalışıo ben bunu her gün işten almaya başladım akşamları vakit geçirrdik biraz gezdik falan sonra bu kızı sevmeye başladım değer vermeye başladım bende yakın zamanda annemi kaybetmiştim ve bu kız bana çok iyi gelmişti lakin arkadaşlarım yavaş yavaş duymaya başladı kızı bahsetmeye başladım falan sonra bu kızla sevgili olmayı düşünüyordum yoğun duygular içersindeydim ona karşı ama duydumki bir anda etrafımdaki herkez kız hakkında kötü şeyler demeye başladı yok şunla yattı yok şurda bunu yaptı bunu yaptı falan filan en yakın arkdaşlarım bile dedi bunları ben şok oldum sonra kıza sordum hayır yok dedi öyle şeyler falan neyse dedim başlarda güzeldi sevmek sonra sevgili olduk şu an 8. ayımız doldurduk ama ben çok değiştim çok kıskaçn süpheci asabi biri oldum kıza güvenmiyorum hiç bir şekilde seviyorum ama güvenmiyorum napsa batıo acaba bişi yaparmı aldatırmı şunla bunu yaparmı korkusuyla yaşıyorum bırakamıyorum da kızı seviyorum çünkü benim içi telini değiştirdi annesiyle tanıştırdı falan filan giyinişine çeki düzen verdi arkadaşlarıyla iletişimi kesti ama bu kız napsa ben güvenemiyorum 1-2 defa küçük yalanlarını gördüm iyice sarsıldım ama sonuç olarak kız beni sevio benim için bişiler yapıo ama ben çok takıyorum kafaya bu kızdan dolayı pskolog gittim ot gittim geçmedi içimdeki kurdu atamadım güvenemedim zamanında kavga ettik sordum milletin dedi pis şeyleri yaptınmı hayır dedi abartıolar dedi zorlayınca bir kısmı doğru dedi yene yıkıldım ama ne bilim size soruyorum ben çözemiyorum bu durumu diyelimki doğru önceden bir boklar yedi ama şimdi düzeldi ya da öyle görünüyor devam ediimmi güvenmeye çalşımmı kafamdaki kurtları atımmı arkadaşlar Bİ İNSAN sevince değişirmi karakteri değişirmi yardım edin napayım yoksa ben bu kafayla asıcam kendimi yardım?
SEVGİLİME GÜVENMİYORUM?