Sevdiğim çocuk çok utangaç beni sevip sevmediğini anlayamıyorum onunla tekrar çıkmak için ne yapmalıyım?

Okulumda bir çocuk var arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı ben bu çocuktan 3 aydır hoşlanıyorum birlikte ilk oyun falan oynuyorduk sonra benden biraz hoşlanmaya başlamıştı 1 gün çıktık ama çocuk çok utangaç olduğu için ayrılmıştık ayrıldıktan sonra çocuk biraz değişti biraz serserileşti ama ben onu hala seviyorum ve şuanda hala bana karşı hislerinin olup olmadığını anlayamıyorum hala utangaç davranıyor benle çok konuşmuyor falan ama bütün kızlardan sadece bana gelince böyle deli gibi utanıyor ve şuanda hala onu sevdiğimi anlamıştır diye düşünüyorum genede utangaç davranıyor sizce beni seviyor mudur ne yapmalıyım? Onu o kadar çok seviyorum ki birgün yüzünü görmeden yapamıyorum ve artık yine onunla eskisi gibi konuşmak vakit geçirmek istiyorum utangaç birine ilk adımı nasıl atabilirim yeniden?
Sevdiğim çocuk çok utangaç beni sevip sevmediğini anlayamıyorum onunla tekrar çıkmak için ne yapmalıyım?