Bakınız bu bir devrimdir! Yepyeni bir cumhuriyettir bu. Böyle bir değişimle yüzleşmeye maruz kalsanız, geri kazanmak için neler yaparsınız?

sırf güzelleşti diye eski sevgiliye dönülmez. Daha bir açık ifadeyle sırf güzel diye biriyle çıkılmaz yani bir his ona karşı bir şey olmalı. Ve ayrıldıktan sonra da tekrar olmaz. Ayrıyetten biri ile çıkıp o kızı sen artık eskisi kadar güzel değilsin diye bırakıp estetik ameliyat olunca geri dönene de kız erkek fark etmez açık ve net kişiliksiz denir. ya da şöyle söyleyeyim daha iyi olur. Sen onla çıkarken neden çıktın denmez mi birine yani güzel değildi madem estetik ile güzel oldu çekici her neyse tekrar dönüyorsa. Dimi? Bence soru tarzın yanlış ve kötü baya.
değil estetik ameliyatları geçirmeyi saçından parmak uçlarına kadar elmas olsa genede geri kazanmam bitirdiğim ve ayrıldığım an o insan benim için yabancıdır sıradan insanlara çoktan karışmıştır estetik benim gözümde sahteliktir çirkin insan yoktur bakmayı bilmeyen insan vardır
Ahaha Kerimcan eski haliyle de gayet tatlı 😄
Yo uğraşmam tipiyle ilgili durum değilki bu sevgim bitmişse o kişi sadece eski sevgilim olur. Sevgim kalmışsa ayrılmış olsak ve o çirkinse bile geri kazanmaya çalışırım tip burda çokta etkili değil yani
ben bıraktıysam tipi için drğil karakteri için bırakırım karakterde 500 ameliyat geçirse yine boş yine boş.
Atalarımızın dediği gibi Eşşeğe altın semerde vursan eşşek yine eşşek.
Cevap
86Cevap
Yalnız estetik genetiği değiştirmez. Eskiden bununla ilgili bir haber okumuştum. Adam bir kadınla evleniyor ikiside güzel denilebilecek insanlar yalnız çocukları onlara hiç benzemiyor hatta çirkin olarak görenlerde oluyor. Sonradan ortaya çıkıyorki kadın estetik ameliyatla kendini güzelleştirmiş. Çocuklar kadının estetikten önceki haline benzemişler.
O kişiyle geçmişte sevgili olup ayrıldığıma göre bir hatasını ya da kötü bir huyunu gördüğüm için ayrılmışımdır tipi değişti diye geri dönmeye çalışmam eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektir önemli olan içi değişsin
fotoğraftaki oğlanın ünlenmesinin sebeb-i hikmeti nedir? bilen var mı? ne yapıyor şiir mi yazıyor? dans mı ediyor? şarkı mı söylüyor ya da beste yapıp güfte mi yazıyor? oyuncu mudur? kim bu oğlan her yerde karşıma çıkıyor.
Estetik ameliyatlar yaşlanmayı durduruyor mu peki azizim
Bunu aklı selim olan insan düşünür
Ve der ki; ben adamı sadece tipi için mi bıraktım.
Sana söylediğim tüm şeyleri kuzenim söylemişti. Yoksa ben seni çok seviyorum onun dolduruşuna geldim.
Tülaaaay seni çok seviyorum aşkım nolur geri dööööön 😭😭😭😭
Sensiz yapamıyorum aşkıııııım 😭😭😭😭😭
Ben birinden vazgecmissem dış gorunusu için olamaz. O yüzden geri kazanmak için tipinin düzelmesi değil kalbinin düzelmesi gerekir
Estetik nedir 😒 Yapmacık suratlar güzel değildir
bu kadarda görsel pislik olmayın derim, bence yüzünüz olsun derim. ek olarakta bu yüzden döneceğinizi anlamayacak kadar aptal kimsenin olmamasını dilerim.
Hayatta uğraşmam
Çok yaşadım bunu
Milletin resmen acemi birliği gibiyim
Benden giden mükemmelleşiyor nasıl mübarek bir insansam telli baba gibiyim kısmet açıyorum
Ş"arap gibi yıllanmışsın, güzelleşmişsin. Ama benim şarap sevdam üzüme düşkünlüğümden değildi, biz hep ezilenin yanındaydık." derim. Bence aşık olur, sence?
Özünü kaybeden insanla işim olmaz. Zaten ben onun dış görünüşüne bakmamışsam, onunda böyle saçma bir şey yapması kendine güvenmemesiyle alakalı diye düşünürüm.
O kendini kandırır sende kendini şekerler pesine düşersin lan malzemenin orjinalini biliyorsun estetikli halini ne yapıcaksın nasıl milyarlık kafa yaşıyorsunuz siz ya
Ulan zaten seviyorsam doğal öyle olduğu için sevmişimdir tipe göre mi seveceksin ayrılırsam da derim daha güzel olmuş ama biten bitmiştir umrumda olmaz yani
Gerçekten yapacaklar var mı? Geri kazanmak için, bahane falan? Acırım ben böyle birisine.
Hem dış görünüş meraklısı, değiştiği için geri dönüyorsa...
Hem de sevgiyi bilmiyor.
Eski halini bildigim icin yuzune her baktigimda o hali gelicektir aklima oyuzden geri donmesini istemem dogal yollarla gecirilmis bir evrimse o ayri tabi
bir şey yapmam. beni ilgilendirmez. sıradaki güle güle kullansın ağzını burnunu.
kerimcan da iyi değişmiş ha.
Geri kazanmaya çalışmam. Sevdiysem o şekilde sevmişimdir
Ne manaaağ😂😂 benim ona adım atmam için fiziksel olarak değil kişilik olarak taş olması lazım ama mümkün mü? hayır
.
Neye dönerse dönsün adı üzerinde ESKİ.
Ne diyor atalarımız?
Eskiye rağbet olsa bit pazarına NUR yağardı.
.
bu herife temiz karadeniz dayağı kahve dayağı dolmuş Derneği dayağı kamyoncular Derneği dayağı farz mk
açıkcası tükürdüğümü yalamam ama sorunun formatına uygun cevap vermek gerekirse yalakalıktan başka bir şey aklıma gelmiyor
Yapay şeylerden hoşlanmadığım için hiç bir şey yapmam.
Ayrıca kapında eski anandan babandan başka bir şey tutma derim sana...
Beni kayb edeni kazanmak için uğraşmam
Fiziken değişti karakteri hala aynı ayrıldı isem bir sebebi vardır
Bide bu var
www.aksam.com.tr/.../haber-260414
Hiçbir şey yapmam ki yapıldı diyelim, bu kendi kendini sevgin konusunda yalanlamış durumuna düşürür. Kısaca yapılacak her eylem kadının gözünde maskara olma durumundan başka bir işe yaramaz.
he sonra çocuğum soldaki gibi olsun.
gerçi sağdaki gibi olsa da aynı sonuç..
ben cok sukur amin derim. tipe baksana erkeklik yok
Tır tekerleğinden lastik ayakkabı yapmışlar... estetik diye yutturmuşlar.
Sadece burnunu yaptırmış ve kilo almış pek bişey yok
Böyle kârı kılıklı biri benim sevgilim zaten olamaz değil taş heykel olsa umrum dışı
Benim için eski eskidir ve eskiciden geçip yeni olmaz tatlım
keşke bu fotoğrafı koymasaydın. Soru erkeklere hitap ediyor
benim için ilişki bittiyse isterse dünya güzeli olsun bitmiştir
Eski olduğuna göre kazanmak için de uğraşmaya gerek yok, diye klişe bir cevap vereyim :)
Çocuklarım olcaksa bu adamdan hiç olmasın. Genler yne çirkin.
benım ıcın zerre bırsey ıfade etmez.. ben hıc kımseyı kıcı bası ıcın sevmedım sımdıye kadar
dış görünüş herşey demek değildir demekki sen onu bedenen arzuluyorsun sadece
Umrumda olmaz. ayrildigim bitmis bir adam zaten anlasamadigim bir adam demektir. uyusamiyoruz demektir. bunun iki estetikle duzeltilebilir bir yani yok
onun tipi düzelicek tamam peki ya çocuğumuz🤔😱
ayrıca bir bir insanla güzel veya çirkin diye çıkmak çok yanlış
öyle yayık yayık konustugu sürece isterse yunan tanrısı olsun, ağzına terliği fırlatırım.
kerimcanım yaa 😊 geri kazanmazdım heralde ya bittiyse bitmiştir
Umrumda olmaz. Eskiden yeni olmaz. Estetigi onun olsn. Huyu dgsmez nasilsa
ulan devrim görmesek yutacaz haa.. devrimci genlerimize hakaret bu...
Hic isim olmaz onceden nasil kezbansa yine ayni kezbandir Guzellik degissede huy degismez ;)
Vay ya ezik derim. Genetiğin değiştiremez ya derim. Önüme bakarım doğal güzel yok mu sanki mk
Eski halini tercih ederim. (Tip olarak! Yoksa tercih edilecek biri değil benim için)
bu devrimse, şeriatı tercih ederim. :D ( yobaz değilim )
Fiziksel özelliklere önem verdiğini bu kadar belli etmeseydin keşke ://
Hic tabiki sonucta cocuk cirkin olacak ben uretime bakarim 😅😅
Eliyle güneşide tutsa bitmiştir o iş
Tükürdüğümü yalamam
Eski hali daha bu bu ne ya böyle sanki 3d printerde yapılmış. Eskisinde daha adama benziyor böyle. Siyah giyen adamlardaki mankenlere benziyor.
Detay çok vahim. Bu hale geldiysd iyi ki eskiymis derim. Estetige karsiyim
Öyle bir tipimiz var ki estetik yapsak kar etmez :)
kerimcan sadece burun estetiği ameliyatı olmuş. ve yüz hatları insan büyüdükçe gelişir insanlarla uğraşmayı kesin
dis gorunusu icin terk etmedim ki onu, dis gorunusu degisti diye de kazanmaya calisayim
Sonuçta genleri değişmeyecek. Çocuğumuzun genlerini babasından alabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım. 😊
Devrim olan ne lolipoplarda da devrim oluyormuymuş.
gene de geri dönmem..
vazgeçtiğim kadının topuğuna bile bakmam..
fotoyu koymasan daha mantıklı cevaplar gelirdi ama herkesin beyni yanmıştır fotoyu görünce
😂😂😂
sahte olur öyle begenmem ki eski si gibi değil sonuçta eski haliyle sevmisim onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar