Sevgilim bana guzel bir evlilik teklifi etti. Ve maasi olmasina ragmen pirlanta almamis. Bu bende hayal kirikligi oldu cok uzuldum ne bileyim heves ederdim. Arkadaslarima aileme falan da gostermeye utaniyorum muhabbeti donuyor cunku o yuzden takmiyorum artik. Isin kotusu bir agzini yokladim iste kuzen evlencek o pirlanta almis falan. Yuh pirlanta mi almis o kadar verilir miymis boyle konusuyor. Ben bir turlu bu uzuntumu dile getiremezken o oyle cata pat konusuyor. Ben ne yapicam bu adamla?
Cevabın nedir?
Önemli bir ayrım var şimdi bu konu da, sevgilin cimri mi yoksa somut şeyleri sevgi belirtisi olarak gereksiz mi görüyor? Burayı netleseydin daha güzel cevaplar alabilirdin. Eğer sevgilin normalde eli açık bir adamsa bunu takılmamanı öneririm, bizim kızlarımızın genel mentalitesi somut şeylerle hemcinslerine caka satmak olduğu için mükemmel bir sorun haline getirebiliyorsunuz böyle şeyleri. Aşın bunları. Adamın karakterine, düşüncelerine not ver sen. Şu inceliği yapmadı yapması gerekirdi düşüncesiyle ilişki yürümez.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bidi bidi miy miy. Kendi tektasini kendin al
05 Yorumla
Soran+1 yılAlirim da ne anlami var onu zaten sevdigin adamin almasi ozel olan
Soran+1 yılYa sadece o degil tabi yani durumu varken pirlanta istemis olmam kotu bir sey mi
Soran+1 yıl:-D Hic gulecegim yoktu cok tatlisiniz tesekkurler yorumunuz icin.
Tek taşı pırlanta almadı diye niye dert ediyosun. belki alabilecek durumda değil. Valla ben pırlanta diyordum bana model seç demişti fiyatları görünce kendimi vazgeçtim. İnsanları bu kadar zorlamanın alemi yok anlayışlı olmak lazım eğer sen anlayışlı olmazsan olmaz. Sen bu insanla ne için evleneceğini düşün. Parası içinmi sevdiğin ic8n mi bu daha onemli
04 Yorumla
Soran+1 yılCanim guzel soylemissin ama ne biliyim maasi var alacak durumu var yani.
Soran+1 yılYaa :-( Ben de bundan korkuyorum
+1 yılYemin ediyorum delirmişsiniz.. İnsanların açlıktan öldüğü bir dünyada yaşıyoruz, evine ekmek götürecek parayı bulabilmek için sokaklarda kağıt toplayan insanların, annesi babası olmayan minicik çocukların olduğu dünyada yaşıyoruz. Hay sizin derdinizi ben ya...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
20Cevap
hak veriyorum sana sonuçta bu belkide ömrü hayatın boyunca bir kez yapılacak birşey evlilik teklifi anlık birşey olduysa bilemem hani belki bulamamış ayarlayamamıştır fakat uzun zamandır ( uzun zamandan kastım minimum 3 ay ) gibi bir sürede bunu planlayıp en kötü taksit yapıp veya borç harç bir şekilde bu parayı bulup bu yüzügü sana almadıysa ya odundur ya da gerçekten cimridir Allah sabır versin
40 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinizi çok iyi tanımalısınız.. belki sevgilin böyle şeyleri önemsemiyor olabilir.. Çünkü taksitle bile veriyorlar tek taş yüzüğü artık.. ve 700 - 800 den başlıyor yukarılara kadar çıkıyor.. Artık herkesin kesesine göre bir durum tek taş pırlanta.. Bunları birbirinizi kırmadan tatlı bir şekilde konuşabilmeniz lazım.. Eminim o da anlayacak - kavrayacaktır bunu... :(
06 Yorumla
Soran+1 yılYa iste yasi biraz daha buyuk olanlar beni anliyor. Benim derdim parasi degil elinde imkan varken neden iyisini yapayim demek yerine ucuzuna kaciyor. Bir de kuzenim pirlanta almis diyince oha cekiyor yani sanki yat aldi kat aldi. Ben bunu soylersem paraci olmus olurum.
- +1 yıl
sizi çok iyi anlıyorum.. hayatta ne kaybediyorsak hep tatlı bir dille karşılıklı konuşamamaktan kaybediyoruz.. tabii ki bunları direkt olarak konuşmamalısınız.. Ama aynı zaman da dertleşmelisiniz de.. O ince çizgiyi yakalayıp ne kalbinin kırılmasını sağlayın ne de içinizden geçenleri ondan saklamayı.. Uygun yerinde ve zamanında oturup dertleşin onunla sohbet havasın da... Eminim anlayacaktır sizi.. karşılıklı sevgi ve birbirinize duyduğunuz saygı herşeyden önce gelir daima... Mutluluklar diliyorum size ve erkek arkadaşınıza...
Soran+1 yılCok tesekkurler haklisiniz bir sey daha kirmadan konuyu nasil soyleyebilirim acaba? bir kac ornek cumle verebilir misiniz
- +1 yıl
Uygun bir ortam ve zamanlama olmalı.. Ve konuya tek taş yüzüğün Her gelin olmak - evliliği düşünen kızın hayali olduğunu ima etmelisin.. Evlilik teklifi tabii ki tek taş yüzükle olur normal de.. Ama tabii ki onun alım gücüne de bağlı bir durum bu.. Asla şu modeli istiyorum ne yapıp edeceksin bunu almalısın gibi şeyler yapmazsın umarım.. Ama şunu da lütfen belirt bu senin hep parmağında takılı olacak ve arkadaşların - Ailen görecekler bunu.. ne uçuk bir şey ne de anormal aşağıda olmalı.. Ayrıca şimdi yeni teknikle öyle bir ayarlıyorlarki tek taş yüzüğü bir kaç çok ufak taşı öyle bir yerleştiriyorlar ki büyük bir pırlanta taş görüntüsü veriyor ve asla anlaşılmıyor bir kaç taşın birleşiminden olduğu.. 800 TL civarında temiz ve iyi modelleri.. Ve seninde hakkın var bunu eşim - nişanlım aldı demeye tabiiki.. haklı olarak.. 0 tane pırlanta yüzük alacak bir durum yok zaten hepsi hepsi 1 tane yüzük takacaksın ileride Altın Alyansının yanına.. 9 - 10 taksit yapıyorlar..
- +1 yıl
hatta beraber alın senin zevkine göre olsun.. Birlikte karar verin hangisini alacağınıza.. yani bütçenize göre karar verin.. Kim istemez ki sevgilisinin - nişanlısının mutlu olduğunu görmeyi..
Soran+1 yılDimi bravo size
+1 yılŞimdi olay şu ki, o çocuk şu an ya seni kandırıyor, ya da çok pinti gereksizin biri. Ama bana sorarsan, o çocuk seninle dalga geçiyor kardeşim. Ahanda buraya yazıyorum, o şerefsiz kalbini fena kıracak senin. Fazla yüz verme.
16 Yorumla
Soran+1 yıl3 senelik iliskimiz var ve bir kac aya isteme olcak aileler tanisti. Ciddi dusunmuyor anlaminda dediysen evlenelim diye deli gibi o diretiyor ben bekletiyorum. Bana cozum onerin var mi neden boyle yapiyor
- +1 yıl
Valla kardeş şimdi çocuğa kötü konuşmakta istemiyorum ama, şöyle soylim sana, bir kıza evlilik teklifi edecekse erkek, parası dahi olmasa, bir şekilde bulur ne yapar eder o tek taş yüzüğü alır sevdiği kıza, çünkü bu düğünde kıza gelinlik giydirmeden düğün yapmaya benzer. Çok saçma, ama parası var da almamışsa, pinti bir çocuktur, veya bu işlerden anlamıyor da olabilir. Fakat gerçekten pinti ise senin çekeceğin var bu kesin. Şimdi sana tavsiye edeceğim şey ise, ona şunu sor, neden bana tek taş yüzük almadın? ona bunu direk sor çekinme, sen değil onun çekinmesi lazım. Ona zorla aldır o tek taş yüzüğü.
Soran+1 yılE aldim ya diyecek ama bu pirlanta degil dedigimde paragoz olmus olurum kesin baksana burdaki yorumlara. Senin kafadaki erkek bir sans yani helal olsun diyorum sana.
- +1 yıl
Tamam haklısın fakat, paragöz olmakla alakası yok bunun, ayrıca bu senin sorumluluğunda olan bişey değil. O yüzüğü almamak o çocuğun sorunu veya sorumluluğu, hem kıza tek taş yüzük alma hem de kız bunu dedi diye paragöz de kıza. çok kırıcı bişey ya. Bir kız olsam o öküz gibi biriyle değil evlenmek aynı semtte olmaktan bile rahatsız olurdum yemin ederim.
- +1 yıl
Hayır durduk yere benim de moralim bozuldu abi bu ne Allah aşkına ya
Soran+1 yıl:-( Haklisin
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,8b cevap paylaştı. Pırlanta dediğinde kaçpara yani insan evlenme teklif ediyor hayatında kaç defa?
sen haklısın şimdi hani parası olmasa neyse..20 YorumlaAdam sana evlilik teklif etmis gumus gibi gorunen bir yuzuge 3 5 10 bin tl vermesinde ki mantik ne. insanin vicdani sizlar. bana evlenme teklifi edecek olan beyler bana pirlanta almasin onuda duyurayim yarismaci arkadaslara basarilar.
010 Yorumla- +1 yıl
evlen benleee
Soran+1 yılYani gercekten uzulmez miydin herkeste pirlanta varken aa maasi var sana almamis mi derken icin burkulmaz mi
- +1 yıl
kızın aklına girmesene hhaahah
Soran+1 yılHaklisin ama imkani olmasa anlarim bir de konusma tarzi sorun. hem bir omur kullancaksin obur turlu tasi karardi zaten takamiyorum sorarsa kirilir diye de kendimi kasiyorum.
Soran+1 yılAltin tek tas
- +1 yıl
sen hiçbir şeye layık değilsin ya cidden bak
Soran+1 yılNeden satayim ki? ya erkekler neden boyle dusunuyor anlam veremiyorum benim etrafimdaki erkekler boyle degil valla karisinin sevgilisinin mutlulugu icin didinip duruyorlat
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ablacım sen adamı sevmemişsin ki? Senin derdin parmağına pırlanta takılıp takılmaması. Sokaktan geçen rastgele bir adam sana benimle yatarsan pırlanta alıcam deseydi yine seve seve yatardın bence.
Senin derdin sevgi değil, pırlanta03 Yorumla
Soran+1 yılA a ne kadar basit dusunuyorsunuz pirlanta hayal etmis olmam kotu bir sey mi? yat kat istemiyorum ki her genc kizin hayalinde vardir bu bir yuzuk bir gelinlik. Ben geliri olmasa hayatim sana almak isterdm ama kbakma dese pirlantayi yine de ister miydim saniyorsun? Onun konusma tarzi da ayni senin gibi anlamiyorsunuz. Halbuki oyle erkekler var ki bir kere yasayacak sevdigim kiz en guzelini vereyim diyip cebinden cikacak paranin derdine dusmezler
Soran+1 yılYani bu daha ilk adim nisandi dugundu hep boyle mi olacak evlendigimizde bana karsi cimri mi olacak
+1 yılİşin zor evlilik yürümez sana bu kadar net konuşuyorum 😀
İşin başındayken vazgeç paranın lafını eden insandan her zaman kaç
Dikkat et lafını eden diyorum hesabını değil
Tektaş sonuçta aldığın kişi senin eşin akraba ya da başka birisi değil10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı. yani işin içinde ciddiyet varsa pırlanta şart yani öyle çok pahalı olmasınada gerek yokki 3 5 milyarada pırlantalar var adı olsun yani üstelik sevdiğim insanın buşekilde gurur duymasını isterim bende
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Seni mutlu etmek için alması lazımdı.
https://i.hizliresim.com/dPMyyr.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :-(
+1 yılben zaten alyanscıyım sevmıyorum bahsettıgınız seylerı.. kısının hayata bakısı oyleyse kınayamazsın sana dusen sadece kabul etmek ya da etmemek..
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama benim mutlu olmami dusunmesi gerekmiyor mu
- +1 yıl
Sana verilen vaad yerine pahaya bakiyorsan hiç evlenme kıyma çocuğa..
Soran+1 yılBak paha degil sorun o pirlantadan bir kar saglamicam omur boyu takicagim sey guzel olsun istiyorum yani bu bir telefon bir hediye degil ne bileyim evlilik teklifi yani bir kere yasayacagim duygu
- +1 yıl
sadece etrafa baaaaak ne kadar buyuk demek ıcın!
+1 yılÇok komiksiniz ya derde bak pırlanta değilmiş yahu ne önemi var yüzük işte tak gitsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi maasi varken daha iyisini alayim dememesi ikincisi konusma tarzi hos mu sence
pirlantayla mi evlenicen adamlami. sekilci pislik!!
01 Yorumla
Soran+1 yılBuyu oyle yazarsin
+1 yıladam gibi adamsa. . taş böcek ot çöp takılma bunlara. ..
00 YorumlaAranızdaki bağı sembol etmis bir takı olarak görmüyorsunda gösteriş icin istiyorsan onu bildigi icin almamistir belki
01 Yorumla
Soran+1 yılBilerek almis yazdim ya ne gerek varmis pirlantaya o kdr para vermeye
+1 yılYüzüğe göre adam seçmek, adama göre yüzük seçmek neyse kafam karıştı
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılAy rezalet. Tektaşsız evlilik teklifi düşünemiyorum. Keşke kabul etmeseydin pinti rezil. Hıh.
04 Yorumla- +1 yıl
Önce nickindeki E yi A yap.
- +1 yıl
Ya bir git işine.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenirken alacaktir belki? Ole anlattigin gibi konusmasa iyi tabi de..
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet konusmasa bu kadar problem de etmezdim
Cevap sahibi+1 yılYani sen uygun sekilde anlat ya da ima et. belli ki onemsemiyor boyle seyleri.
Soran+1 yılBu tur seyler yapmak ona cok buyuk geliyor yani yedirir icirir o konularda cimri degil ama boyle hediye alma konularinda cimri
Cevap sahibi+1 yılInsanlarin. onem verdikleri seyler degisik tabi. Bide bunun nisani var dugunu var..
Soran+1 yılYa di mi o zaman bence bana buyuk hayal kirikligi olcak
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle. Cunku bu konulards mantik farki oluyor herkesin ayni dusunmesini bekleyemezsin. Bence agzini ara iyi dusun
Soran+1 yılNasil aricam taktik verebilir misin
- +1 yıl
bazı erkekler bunu gereksiz görebiliyor. . maaşı var mis. fakat otur jestler tarzı değildir belkide
Cevap sahibi+1 yılEvlenme teklif etti ztn esya bak dolasirken tepkilerini olc. Sonradan sinir olma gerekirse acik acik konus
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek anlamda aşkı tatmaya çalış bence maddi şeylere takılma
02 Yorumla
Soran+1 yılAma is ciddiye binince insan sana cimri olan bir koca da istemiyorsun yani
- +1 yıl
Aşkı hicbir zaman maddiyatla kıyaslamadığım için görüşüne katılamadım şimdi benim durumum iyidir çok şükür ama bende almayabilirim pirlanta anlamsiz geliyor cimrilikle alakalı değil bence ama yeri gelincede o tek taştan çok daha pahalı bisey alabilirim yani cimrilige baglama derim 😉
+1 yıltakmayacağın şeyi napacan? Boşa masraf yaptırıyorsunuz erkeklere
015 Yorumla
Soran+1 yılGercekten cok sevsen de boyle umursamaz mi konusursun? Ben mesela ona saat takicam para biriktiriyorum en iyisini alayim diye parasinda degilim anlamiyorum sizin kafaniz neden boyle
- +1 yıl
ya tamam aldım o yüzük hep kutuda duracak ben gösteriş sevmem sadece olacak kadınım
- +1 yıl
siz kızlar neden tatmin olmuyorsunuz? Adam seni seviyor evleniyor hatunu yapıyor tektaş diyon derde bak
Soran+1 yılNeden kutuda dursun ki omur boyu takilacak yani
Soran+1 yılHani boyle her sey onun mutlu olcagi sekilde olsun koymusum parasina diyen erkekler var ya onlar ne peki?
- +1 yıl
ya bahane bulma şimdi geçecen o ayakları adam seviyor seni daha ne istiyon ki pırlanta yüzük olunca başınız arşa mı değecek milletle sidik yarıştırmayı bırakın artık
- +1 yıl
ne bileyim salak bence kadınların geneli tatmin edilemez
- +1 yıl
genel diyorum hepsi değil bazı kısım
Soran+1 yılSende de cimrilik var mi?
- +1 yıl
cimrilik değil bu işine gelmedi cimri diyon gereksiz harcamaya ne gerek var?
Soran+1 yılEe nisandi dugundu bir suru zimbirti var ona gereksiz buna gereksiz dersiniz nasil olacak o is. Sen sen ol uzme oyle sevdigini birak mutlu olsun cebinden para ciksin olmezsin
- +1 yıl
yapmayacam gereksiz olanları kimse kusura bakmasın en gereksiz olan şeyi yani düğün makyajını da yapmayacam saçını da yaptırmayacam
Soran+1 yılKucuk oldgn icin bir sey demiyorum
- +1 yıl
sen kaç yaşındasın? 30 falan mı?
Soran+1 yıl24 yasindayim.. ama son yazdigindan sonra senden fikir alamayacagimi fark ettim:) var 5-6senen
+1 yılişiniz gücunuz millete göre yaşamak millete hava atmak
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden eliniz cebinize gidemiyor bir kereligine olsun hayatta bir kere yasayacagi bir sey icin mutlu etseniz en iyisini yapmaya calissaniz olmaz mi
- +1 yıl
sen gibi biriyle olmicagim için o zaten en iyisini hakedecek. sende bu zihniyetle o tipte birini bulup tok evin aç kedisi gibi kıvranıp durcan
Soran+1 yılBen simdiye kadar ne gonderdigi parayi kabul etmisimdir ne vercegi bir seyi hatta kizar bana sen ben mi var artik diye. Ama bu konu farkli bir yuzuk istiyorum hatta bunu bile ona soyleyemiyorum diye su soylediklerini hakettgimi dusunmuyrm. Nisan da dugunde evlilikte hep en kotusune mi layik gorulcem
- +1 yıl
Eden bulur unutma.
Soran+1 yılAbartma ne ettik
- +1 yıl
ben bilmem
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yıltek yaptıgınız özentilik ve birbirinizi başka kızlarla kıskanclık yarışı yapmanız
00 Yorumla Böyle saçma bişey için üzülme
00 Yorumla
+1 yılSende konuş benim pırlanta beklentim vardı dersin
00 Yorumla
+1 yılHerşey gösteriş değil be bebeğim
04 Yorumla
Soran+1 yılAma gozume sokanlar oluyor
- +1 yıl
Onları boşver sen partnerinle mutlu et seninkide tedavisi olmayan şeylerde üstündür mesela :)
Soran+1 yılEvet o konuda hakkini yiyemem beni hic uzmez. Bu ucuza kacma olayi sence gecistirme gibi bir sey mi yani nisandi dugunuydu ya da evlenince bana hep en azini mi verir yani cimri mi davranir? Mesela arkadas sevgilisine pahali bir telefon almis benimki de ohaaa onu mu almis bir maasini ona mi vermis dedi. Yani bu yuh ohalar ne anlama geliyor ben mi buyutuyorum
- +1 yıl
Off offf diğeri daha önemli
+1 yılSeven iki kalbin arasına bir taş giremez
00 Yorumla
+1 yılCimriymiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılCozum onerin var mi
Ya bence evlenme
00 Yorumla
+1 yılYapicak biisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık açık söyle
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Şu tektaş mevzusu ozellikle erkekler cevap verebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler