Biri vardı kendisinin benden hoşlandığını düşünüyordum bakışlarından arkadaşlarının ben gelince onu dürtmesinden vs takipleştik göndermeli bişeyler attı cevap vermem için muhtemelen ve bende attım her neyse mesaj falan atmadı hiç neyse sonra biranda takipten çıktı beni sonra sevgilisiyle birlikte gördüm falan şimdi ayrılmış sevgilisinden tekrar eklemeye başlamış bir sürü kişiyi tekrar eklemedi beni zaten de. Biranda çekilmesi vs çok kafamı karıştırdı uzun zamandır aklımda bu kişi sizce bu kişi bana tekrar gelir mi ve eğer gelirse ya da beni eklerse tekrar ne yapmalıyım bana tavsiye verin lütfen
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bazen bir kiz oluyor diyorumki ya çok guzel bir kiz tam benim tipim ama o ağız bir açıldı varya resmen 180% degisiyor ona karşı bakis açım
Bu konuyla ne alakası var
Sana adım adım anlatacagim
1. Zavalli olmayi birak resmen kole ruhlusun
2. Mezarligi bikerede olsun gez (yalniz)
3. Bu konuyu ne için abarttigini sor gercekten onemli olmadigini anlayacaksin.
4. bir iliskisi oldugu halde baska kizla konusan bir erkekcik icin uzuldugunun farkina var ki bunu seninle birlikte olsada yapar.
5. Stoic biri ol ve manipule etmeyi ve ona karşı korunmayi ogren ya da bir zavallı ol benimgibi.
Stoic biri nasıl olunur
Stoicism felsefesini arastir.
Genelde dindar olmak gibi bir felsefesi var yani insana pozitif olmayi affetmeyi mutlulugun onemsiz oldugunu huzuru bulmayi şikayet etmemeyi ogretir hayati insanlari hayvanlari sevmeyi ogretir , Sana sarilmanin yemegin ve icmenin degerini ogretir seni senden üstün yapar.
Birilerinin yedeği olmayı kabul mü edeceksin? Ben olsam görmezden gelirdim.
Kimsenin yedeği olmak istemiyorum ama affedemiyorumda içimde yaşanmayan şeylere karşı bi kırgınlık özlem var
Seni cepte tutmuş sevgilisi geri dönünce de seni bırakıp ona gitti. Kendini kullandırma bebegim değmez böylelerine :)
Çok üzülüyorum sence normal mi
Hayatımda hiç kimseye karşı böyle hissetmedim
Ve başlarda da kaçıyordum istemiyordum bu kişiyi
Normal canim zamanla gecer kafani dağıtmaya calis eğer iyi gelecekse ağla. İçine atarsan olmaz
Uzun zaman oldu aslında ve geçmedi
Ne güzel bak hissetmişsin sana göre biri olmadığını
Sadece kısa bir süre hayatımda oldu hatta olmadı bile ama çok yaralandım
Eğer gerçekten seni sevseydi takipten çıkarmaz, o kisiyede dönmezdi benim fikrim bu
Tüm duygularını harcadıysan böyle hissetmen normaldir hemen düşme, kendine gel güzelim. Kısa sürede olsa hayatını renklendirdi ama unutma ki gerçekler bazen acı verir. Sizin hikayenizde bu kadarmış eğer seni seviyorsa döner ben yine de yüz vermemeni öneririm
Bunu çok düşündüm sorguladım ama aramızda bir şey yaşanmadığı için bırakması kolay oldu gibime geldi bilmiyorum
Çok doğru söylediniz bizim hikayemiz buraya kadarmış galiba
Böyle olması senin için daha iyi emin ol. Belki de kullanacaktı seni, bilemezsin. Zaten kısa süre hayatında olmuş. Düşünsene ya hala hayatında olsaydı ne kadar çok üzülürdün. Şimdi yine üzülüyorsun ama en fazla 1 ay, 1 ay sonra unutacaksın. Bu neslin erkeklerine güven olmaz benden söylemesi. Ben güvenmiyorum hiçbirine
Bende güvenmiyordum ama başıma gelince yenik düştüm çok üzüldüm atlatmaya çalışıyorum olmuyor içimde bir umut var hep sanki bana gelmek istiyor da gelecek yüzü yok gibi hissediyorum hala beni merak ettiğini düşünüyorum ama sonra bakıyorum takip ettikleri sayısı hergün artıyor nasıl vazgeçicem bilmiyorum
Uzak durun bence,
Uzun ve derin bir konu
Ne yapmak ya da yapmamak gerek
Gizliden çık gel konusalım
Yas kaç canım
21
Bilemedim şimdi