bir yay burcu erkeği olarak kızların gözünde bu burcun ne anlam ifade ettiğini öğrenmek istiyorum, biriyle tanışsanız ve yay burcu olsa ne düşünürdünüz :)
İlişki anlamında bilmem ama. Dürüst burçlar ve çok özgürlüğüne düşkünler. Hovarda biraz fakat sevincede çok seviyor. Duygularını belli edemez mesela seni seviyorum demez de yemeğini saatinde ye der. Özür dilemesini genelde bikirler. Biraz agresif ve düz mantık insanlar. Sinirlendiğinde onun karşısında konuşmayıp 15 20 dk sonra konuş çık sırtına tepin gıkı çıkmaz özür diler. Yemek konusunda seçici değiller ama titizler oldukça. benim bildiklerim bu kadar
yay erkeği gerçekten seviyorsa aşırı kıskanç olur onu etkilemek istiyorsan biz yay burçları özgürlük severiz gezmeyi farklı şeyler yapmayı severiz monotonluk bizi sıkar biraz uçarı biri olman gerek sempatik konuşkan gezmeyi seven deli dolu insanlara dayanamayız :)
Bir yay kadını olarak burcumu çok seviyorum ama yay bir sevgilim olsun istemezdim herelde.. Espirili alaycı ve çapkın oluyorlar benim bildiğim kadarıyla 😀
eski sevgilin kandırmıştır seni bir yay erkeğe hem beyefendi hem esprili hem gezmeyi dolaşmayı seven aynıı zamanda karşı cinsin dilinden en iyi anlayan burçlardan biridir bence eski sevgilin öküz burcuymuş :D
En İyi Cevaplar