Kızlar genç erkek mi yoksa olgun erkekle mi beraber olmak istersiniz ve nedeni nedir
Gencin dinamiği olgunun tecrubesi falan misali
Gencin dinamiği olgunun tecrubesi falan misali
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Erkeklerin geç olgunlaştığı kabul görmüş bir durum o yüzden yaşıtlarımla bir ilişki yaşayamıyorum. Sevgilimin benden olgun olması gerek çünkü yeri geldiğinde beni yönlendirebilmeli ki bunu zekasıyla yaşanmışlığıyla yapmalı içi boş atıp tutmalarla değil. Bilgisi olgunluğu bana güven vermeli
Çok iddalı bir acıklama bende katılıyorum sana
Sevgilimle aramda 10 yaş var ve bu yüzden son zamanlarda çok sık bu konuyla ilgili açıklama yapıyorum 😄
Pekııı Kızlar 30 da en azgın donemını yasıyor erkekte onzaman 40 olcak ee bu durumda bır tane yapıp ıkıncıye uyuyacak
Bu nasıl olacak
O bir taneyi en iyi değerlendirmeyi bilcek erkek o zaman 😂
Şaka bir yana kadın gerçekten seviyosa 1 ya da 10 fark etmez ki. Sevdiği erkekle yaşadığı şeyler kadını kalben doyuma ulaştırır zaten
Hadı canım sende 😀 erkek degerlendırır belkı de bu bayanlar ıcın yeterlı olmaz sanırım bir nedir ya 😀 en az 3
Bak sanırım diyorsun 😄 bilemezsin bu kadınların bileceği bir konu 😄 ki her kadın da bir değil diye bakarsak ki bu da benim görüşüm olduğu için belirtmeliyim ki sevdiğim adamla birlikte olduktan sonra sarılarak uyuyup güne beraber başladıktan sonra bırak günde biri isterse haftada bir olsun.
Bak ıste eger nasıp olur evlenırsen ısın oyle olmadıgını anlarsın. sımdı bakiresin düzenli sx hayatın yok. yarın tadını aldın mı deliye döneceksin adam sırtını dönse sen ıkı gun suray yapacaksın. o zaman alasın beni
Senin tanıdıkların böyle olmuş demek ki ama benim yaşantım ve fikirlerim bu şekilde. Birşeyleri yaşamamış biri olarak değil tecrübelerime dayanarak yazmıştım
😉😉 öğrenmek istediğim buydu zaten
Kendını ele verdin 😀 ama bırazda kızdın bana özür dilerim 🌹🌹
Mutlu olduysan sıkıntı yok
Eklermısın beni sohbet etsek olmaz mı
valla ben olgun diye 38 yaşında adamla evlendim fıss çıktı açıkçası beyin yaşını ölçtürcem ona göre olgun alacam artık
😀 o da iyimiş. Ne acıdan peki kişilik mi sıkıntı oluyor kafa uyumu mu cinsellik mi
kafa olarak 3 yaşında beyni bişe almıyo adamın bedeni içi herşeyi çürümüş ve şiddet cinselliktede hiç iyi değildi zaten hıhhh😃
Evet ıste aradıgım cevap buydu
Tebrık ederın
Cınsellık evlılığı ön planda tutar dımi
Aranızda bes yas olan bırısını dusunsene
Kızlar 30 da en azgın donemını yasıyor erkekte onzaman 40 olcak ee bu durumda bır tane yapıp ıkıncıye uyuyacak oldumu sımdı bu dımı
Sustun
Madem tecrubelısın sohbet edelım mı benı eklermısın
Musaıtmısın
müsaitimde mesaj atamierum xper 2 olması gerekiomuş sen yazabiliyosan yaz
seni tanıdım sanki rizede felanmı yaşıyosun tanıdım seni ben
Hayır izmşrde yasıyorum ama rızeye falan cook gıttım
Bende xper2 olmalıymısım yazamıyorum kahretsın 😩
Sen nerdensın ki benı nasıl tanırsın
benim xper 2 olunca yazarım yarın olur heralde ben adanadayım
Tamam muhakak yaz ama
Çoluk çocukla uğraşmak istemem. Olgun olsun. Ama yaş farkı olması fazla olmasına gerek yok. Kendini yetiştirmiş olsun yeter
Oo hakareti bastın yanı cokuk cocuk ettın hemen😀
Olgun olunca uyusamazsan pekı sen gencsın senın hadı dedıgın yerde o yeter derse
Ben dengelerim onu. İtaatkar bir eş olurum. Tartışmayı hiç sevmem. Olumlu bir yapım var çok şükür
Hımm ıyımıs yanı ideal bir eşsin o zaman
İdeal bir eş olurum
Keşke tanıyabılseydım senı 😩
Nikahına mı alcan çapkın 😏
Olgun tabiki. Ama bu olgun 50 yaşında amca değil kendimden 5_10 yaş büyük biri. Genç yani bir anlamda.
Olgun olunca uyusamazsan pekı sen gencsın senın hadı dedıgın yerde o yeter derse
Senden on yas buyuk demek zaten amca demek
Yanlıs dusunuyorsun
Cınsellık evlılığın temelıdır bunu zamanla anlarsın. kac aıle var su an cınsel hayatları olmadıgınıcın ayrılan
Kızlar 30 da en azgın donemını yasıyor erkekte onzaman 40 olcak ee bu durumda bır tane yapıp ıkıncıye uyuyacak
Tabı canım o ayrı
vallah bence genc erkek ve Olgun olan... sadece yatip gitmek degilde o hanfendiyi namuslu bir sekilde evlenmek... benim gözümde Olgun olur...
mantık olarak her zaman olgun erkekler ilgimi çekmiştir. kafası olgun olucak
olgun olsun benden 5-6 yas buyuk olsun
Neden ama
Haklısın tatmın oldum. pekı ısın cınsellık boyutu ne olacak
Kızlar 30 da en azgın donemını yasıyor erkekte onzaman 40 olcak ee bu durumda bır tane yapıp ıkıncıye uyuyacak
Olgun erkek kişiliği daha oturmuş bazı şeyleri görmüş geçirmiş olduğu için
Olgun
Faka yapısı karakteri oturmuş insanlar oluyor çünkü
Pekı orası oyle de yatak kısmı nasıl olacak
Sen hadı dedıgın yerde o yeter dıyevek
Aklı olgun yaşı genç olsun
olgunlarda da dinamik var😉
olguun
Kızlar 30 da en azgın donemını yasıyor erkekte onzaman 40 olcak ee bu durumda bır tane yapıp ıkıncıye uyuyacak oldumu sımdı bu dımı
genç tabiki benim için 😂
Bencede 😀 olgun adamla kafan uyar belkı ama adrenalın uymaz
😂😂 shhsj
Olgun olsun tabiki :)) ama yerine göre de olmasın
Mesela yatakta genc dısarda olgun mu
Yani tabiki bana karşı çok hareketli olsun ama dışarda olgun
Kesınlıkle haklısın
Ben mesaj atamıyorum sen yazarmısın musaıtsen
Olgun isterim gencin yipratmasiyla ugrasamam
Ne acıdan peki kişilik mi sıkıntı oluyor kafa uyumu mu cinsellik mi
Bedenını mi ruhunu mu yıpratıyor
Musaıtmısın
Küçük olmasın benden birkaç yaş büyük severim
Ne acıdan peki kişilik mi sıkıntı oluyor kafa uyumu mu cinsellik mi
Kesınlıkle haklısın
Bırde ısın su boyutu var Kızlar 30 da en azgın donemını yasıyor erkekte onzaman 40 olcak ee bu durumda bır tane yapıp ıkıncıye uyuyacak
Iyıdır tabı de bence en ıdealı 2-3 yas e yatak hayatında cook onemlı yanı
Napıyon
Musaıtmısın
gerektiğinde olgun gerektiğinde genç
Evet fıkır olarak olgun yatakta genc mesela dımı
evet tabi sadece yatakta genç değil mesela şakalar yapabileyim oda yapsin ama ciddi bir durum oldugunda olgun olsun
Kesınlıkle haklısın hep olgunluk boğar genclıkte sıkar
Ama aradakı yas farkı 2/3 olabılır bence onda en fazla
aynen bence de
Yatakta sen devam dedıgınde o yeter dememelı dımı
tabiikii birbirimizin isteklerini sonuna kadar karşılamalıyıx
Aynen ya cok sevdım senı 😉
Eklernısın benı mesaj yazarmısın ya da ben yazamıyorum
bence genç daha iyi
Dımı yaa yataktada ayaktada genc herzamn ıyıdır 😉
olgun
Neden
Pekı bu ısın cınsellık boyutu ne olacak