Hızlı başladı hızlı bitti ama unutamıyorum?

İki hafta önce internetten tanıştık onunla değişik bişey oldu bılmıyorum çok yakışıklı filan da değil ama baya iyi anlaştık sabahtan akşama kadar konusurduk hep kimseyle oyle bişey yaşamamıştım benden hoşlandığını söyledi bende ben de senden hoşlanıyorum dedim hemen sevgili olup hızlı başlasın hızlı bitsin istemiyorum seninle gelecek görüyorum ama ben yaralıyım dedi eski sevgilimi unutamadım dedi sevmiyorum ama dedi yaşattıklarını unutamadım dedi bende yanında olurum dedim hemen sevgili olalım demedim sana dedim daha sonra hoşlanıyorum senı çok seviyorum A döndü ikinci buluşmamız da sevgilim ol dedi seni bırakmicam çok seviyorum filan filan dedi bende kabul ettim cunku bende sevdim ama sonraki gün benden ayrıldı eskı sevgilimi unutamadığımı anladım sana haksızlık yapmak istemedim dedi senı kullanmadım dedi öyle olsa aylar sonra giderdim dedi aslında tam olarak ta o ayrılmadı ama o soyledi unutamıyorum diye bende git ozaman filan dedim ama onu sevmiyorum dedi arada sırada aklıma gülüşü geliyor sadece dedi bende üzüldüm bugun üçüncü gün cevap vermiyordum mesajlarına falan dün verdim işte dün akşam beni oyalama dedim ona daha da konuşmadık ama unutamıyorum belkı iyi birisiydi diyorum daha sonra tanıssaydık böyle olmazdı dıye unutamıyorum sevgime yazık oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Unuttuğum bişey arkadaşlar ben dedim kendini kandırma sevıyor musun onu hala nasıl gülüşünü unutmadın dedi ki belkı de olabılır kendımı kandırıyor olabılırım dedi ama ara sıra oluyor sayılır mı ki dedi benim için evet dedim 😔
Hızlı başladı hızlı bitti ama unutamıyorum?