Arkadaşlar yardımcı olur musunuz TERAZİ ERKEKLERİ NEREDELER BİR EL ATIN ÖNEMLİ?
Kızlar TERAZİ sevgilisi eşi olan varsada yardımcı olun lütfen
Kızlar TERAZİ sevgilisi eşi olan varsada yardımcı olun lütfen
Ey allahım ya akıl fikir ver bu millete kızım terazide olsa uzaylıda olsa fark etmez bunu bir kafanıza sokun illa erkegin dikkatini cekmek istiyosan onun karakterini hoslandıgı seyleri ögren ona göre davran gözüne gir bukadar basit
Bunu bende biliyorum merak etme ama iletişim zor oluyor o yüzden burdan yola çıkarak sordum
Ozaman terazisini aslanını kaplanını karıstırma direk adamın karakterini söyle ona göre yönlendirelim her terazi aynımı sanıyosun
Bende teraziyim duygusal yaklas. Dengesiz anlarını yakala değer verdiğini güvenilir olduğunu hissettir ama asla başka kızlara fırsat tanıma çok dengesiz oluruz ilişkilerde de öyle bir kere ipin ucunu kaçırdım mi daha yakalayamazsin
Ya evet çok haklısınız 😞 birde ben kıskancım çeveside geniş sinir oluyorum. Mesaj atıp geri çekti kendini anlam veremiyorum tuhaf gerçekten. Peki başka nasıl olmalıyım umursamaz mı? Ya da onu gordugum zaman hic konusmamis gibi mi davranayim cool yani yoksa guleryuzlu nasilsin falan mi demeliyim
iff bence çekme pişman olursun bnde vardı bitane ne ettigi belli degildi
bu seninde davranışlarına göre değişir...
işte sana göre her dediğini yaptım diyosun.
Ama onun istediği bu değildi belkide mesele sadece bu gibi şeyleri aranızda konuşmamanız bak bende kimleri tanıdım ama arkasından buda böyleydi şöyleydi.. demedim kimseyede dedirtmem!
Yani uyum olmayabilir bu demek değildirki asla kimse ile uymaz olmaz güzel kardeşim herşeyi geçmişe dayalı yorumlar düşünürsek mükemmeli aramaktan dolayı yıllarımız uçar gider.
Cevap
5Cevap
Teraziyim..
herkesle samimi sıcak olmamalısın bu seni itici gösterir ve tatlı dilli olmalısın gerisi ondada hissiyst varsa olur zaten ama aklında yoksan napsanda olmaz
Aklında vardım mesaj attı sonra kendini geri çekti. Peki aklinda yoksam nasil girebilirim. Ben ilk basta bunu umursamazdım hatta farketmedim bile somradan hosuma gitmeye basladi begendim falan neden boyle oldu bilmiyorum gol yedim resmen 😂😂
Belkide onu reddediğeni düşündü ve aynı ortamdasınız diye red yerse bunu asla istemediği bir durum olarak görmüştür ve duygularına ket vurmuştur aynısını ben yaptım ve Şu an kız başkasıyla uzun süredir ilişkide pişmanlıklar fsyda etmiyor o yüzden fırsat varsa sen gir devreye 👆
Karşısında tartılabilirsin. Terazi ise ilgisini çeker kesinlikle..
Keşke komik olsaydı
Ben gayet ciddiyim?
Teraziyim
Nasıl kızlar ilginizi ceker? Umursamaz cool mu guleryuzlu neseli enerjik mi suskun konuskan mı utangac atilgam mi vesaire?
Her şeyden önce güzel olacak, diğerlerinden onu ayırt eden bariz bir özelliği olmalı. Sonra da sadık ve dürüst olacak. Gerisi teferruat.
Güzellik ile
Onu biliyorum.. Davranış olarak sordum
Tutarlı davranman Laz'ım güven hissettiğin de her şey yoluna girer tabi güven zor
bdennle
Anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar