Sevgilim var ama onun arkadaşı beni sevdiğini söylüyor

Okulumdan biriyle yaklaşık 2 senedir sevgiliyim, kendisi ilk çıktığım erkekti, sürekli buluşuyoruz ve gelecek planları yapıyoruz, kendisi sporla uğraşan biri, basketbol kursuna yazıldı, bende onu sürekli izlemeye giderdim, kendine yeni arkadaşlar edindi, sıkıldı ve kurstan ayrıldı, evlerinin yakınında basketbol sahası var, genelde akşamları gün batımına doğru çıkar o orada basket oynar bende koşu alanında koşardım, ancak sevgilimin basket arkadaşlarından biri beni bir gün takip etmiş, durumdan haberim yok, eve giderken kenara çekti konuştu, benden hoşlanıyormuş, sevgilimin olduğunu söyledim ısrarla seni seviyorum dedi bende hemen eve koştum çünkü bana ters bir hareketti, insanları yarı yolda bırakan bir insan değilim, ama onun yakışıklılığı beni etkiledi, sevgilimle tanıştığımda olan durum yine aynı oldu, onu her gördüğümda içimde bir heyecan oluyordu ama bir yandanda korku vardı, bir hatam oldu, onla baş başa kaldığımda seviştim ve kendimi 1 hafta affetmedim, artık kendime engel olamıyorum ve onunla yatmaktan korkuyorum, çünkü sevgilimi düşünüyorum, kafam çok karışık, sizce bu bir heves mi, kendimi mi kandırıyorum?
Sevgilim var ama onun arkadaşı beni sevdiğini söylüyor