Aşk İlişkileri Siz de böyle sevgili istermisiniz? LivaAslan Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Harley Quin gibi bir kız arkadaşınız veya Joker gibi bir erkek arkadaşınız olmasını istermiydiniz?isterseniz neden istersiniz?istemezseniz neden istemezdiniz? EVET HAYIR Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siz de böyle sevgili istermisiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
saklı_düşler Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kiskancim ben o kadar dikkat cekici birini kaldiramam hem dinimize göre de yanlış zaten 1 0 Yorumla
sam900123 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl makyaj yapan kızları sevmem başka bir neden yok yoksa fiziği falan iyi 1 3 Yorumla LivaAslan +1 yıl makyajı her kız yapar az ya da çok her kız yapıyor Yorumla LivaAslan +1 yıl ama buda senin görüşün saygı duymak lazım Yorumla sam900123 +1 yıl sade doğal güzellik her zaman iyidir erkek için güzelleşmek hiç iyi değil bence Yorumla
myfree Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl karakterler hakkında bir fikrim yok ama kötülük beni biraz çeker. olabilir😛😀 1 1 Yorumla LivaAslan +1 yıl aynen eğlenceli olabilir Yorumla
Musallatkadın Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Görünüş olarak benzese annemin babamın karşısına cıkaramam bu halde 😂 1 1 Yorumla LivaAslan +1 yıl haklısın yüreklerine iner Yorumla
AHMETDORUK10 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl buu çoook abartılı yaa 1 5 Yorumla LivaAslan +1 yıl nasıl yani Yorumla AHMETDORUK10 +1 yıl Yaanii buu şekli kılığı falan abartalı Yorumla LivaAslan +1 yıl orası öyle yani istemiyorsum Yorumla LivaAslan +1 yıl istemiyorsun Yorumla AHMETDORUK10 +1 yıl yaa boylesii yook yaa ben dayanamam yook yook istemiyomm Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet diyen tüm kızlar gelin olalım 1 0 Yorumla
BaşbelasıR7 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Evet çok isterim joker gibi bir sevgilim olsun 😍 0 0 Yorumla
BeyazAtlıCowboy Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Tehlikeli bir kız arkadaşım olmasını çok isterim 1 0 Yorumla
Capkinnn07 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Harley bitanedir :) 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar