Sosyal medyada takipçi sayısı fazla olan kişiler aldatmaya daha çok meyilliymiş. Daha çok kişi ve karakter tanıması, farklı yollar ve hikayeleri merak etmesine neden oluyormuş. Merak ve heycan duygusu aldatmaya neden oluyormuş. Flört edeceğiniz insanın takipçi sayısına bakar misiniz?
Sosyal medyada takipçi sayısı fazla olan kişiler aldatmaya meyilliymiş! Flört edeceğiniz insanın takipçi sayısına bakar misiniz?
Doğru bir görüş aynı zamanda tipsizliğin göstergesi. Dikkat edersebiz çirkin kızların 4 5 binden fazla takipçisi oluyor. Çünkü güzel olduğunu duymaya ihtiyaçları var. Ama güzel kızlar kendilerini bildikleri için bu tarz övgülere ihtiyaç duymuyorlar.
Sonuç olarak sineği çok olan yemekten hayır gelmez 💙
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
bakmam ama bunun doğru olduğunu biliyorum aldatılmaya da alışmış biri olarak çokta koymaz yani durumu bilir üstüne giderim böylece daha da güçlü olurum düştükçe daha hızlı kalkmayı öğrenmek gibisi yok ;) :D yani bu olay doğru ama bunu kullanabilirsin ;) :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Takipçi sayim yok denecek kadar az. yabancı bir kişi bile yok :) karşımda ki insanın da olmamalı olursa sıkıntı çıkar :) yani düşünsene 20k takipçisi olan birini sevdigimi, ömrümün yarısını 20k içindeki kızları didiklemekle geçer bir bağlantısı var mı diye :( hep kıskanç yapımdan :(
Onun da benim de sosyal paylaşım sitemiz yok ama takipçi sayısıyla falan alakalı olduğunu sanmıyorum, takipçi sayısına falan da bakmam şahsen, karakterli insan takipçisi çok fazla olsa da aldatmaz. Mesela instagramda 12 binin üzerinde takipçisi olan bir arkadaşım var ama kız çok mütevazi çok sadık bir kız
facebook şifresi, onunla arkadaş oldun, buna engel attın, instagram fotosu, takipci şeysi gibi konular üzerine tartışacağımı bildiğim biriyle ciddi olmamki. Bana göre sağlığı yerinde bir kız sosyal medyayı iletişim için kullanır ötesi benim için hastadır kendi halinde takılsın
Bu karaktersizliktir zaten bir ilişkisi var ve hala sosyal medyada zaman harcıyorsa sorun vardır kesin zamanını sevdiğine ayırması gerekir. Flört ettiğin ya da edeceğin kişi sadece seni takip edecek yoksa sen onu takip etmeye kalkarsınki buda zaten bitirir herşeyi.
Allah aşkına bunları paylaşırken kaynakta koyun bu yazılan niye innanlım akılsızın teki yazdı belki, aldatmak karaktere bağlı takipçilere bağlı olduğunu duşunmuyorum elindekinin kıymetini bilmeyen bir şahıs az takipçisindende kurban seçip aldatabilir.
normalde bakmam ama 100 takip edeni binlerce takipçisi varsa bundan da mutlu olmam. çünkü takipçileri için yaşayan onlarla sohbet edip aktif kalan herşeyini ifşa eden birisiyle mutlu olamam. hem yarın bir gün benden daha yakışıklısı çıksa veya daha cebi dolu olanı anında terkedilirim
Ya onu bilemem benim 4000 küsür takipçim var ama takip ettigi kişi sayısı bunu gösterir 300 kişi bence fazla en samimi olduklarım var 90 tane o kadar ama beni takip eden kişiler beni ilgilendirmiyor ki :)
Sosyal medya da takipçisi çok olan kişinin paylaştığı içeriğe bakın. İçeriğin çıplaklığı çoksa direk kapatmanızı tavsiye ederim erkek veya kız fark etmez bunun için.
Dediğin mevzuyu evlilik programlarında görüyoruz. O yüzden oraya saf duygularla gidip orada artisleşmiş tiplerin daha da g. tünü kaldırmaya gerek yok..
İnternet & Teknoloji konusunda 353 cevap paylaştı.
Takipçisi çok olana kaşar gözüyle bakıyorum. Takipçilerim %80 i erkek oluyor zaten onlarında amacı belli kız izin verdiğine göre uzatmanın anlamı yok notu verdim.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Kİmi takip ettiğine bakarım Takip kasmaya calısan kişi bana göre mutsuz yalnız ve kendine güveni olmayan kişidir Bir iki paylasıma endeksli mutlu oluyordur
Tabii ki kimleri takip ediyor vs. Burada da çok takipçi oluyor hepsini çıkardım. Çok gereksiz yahu. Boşuna sürekli uyarı geliyor ve sorularına davet ediliyor rahatsız ediliyor başka bir şey değil.
Sevgilim merakını da heyecanını da benden alır alacak almalı aldı :-) :-) Takipçi sayısına bakmam ki her resmine özlü sözlerimi KOYARIM mutluluktan uçururum :-) :-)
İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
İnsanoğlu istemese dahi hatalara düşebilir, bize düşen ise kendimizi ve sevdiklerimizi bu tür durumlardan uzak tutmak. Yani ortada söz konusu bir beraberlik varsa, böyle takipçi vb durumlar asla olmamalı.
Birinin benimkinden az diğerinin benimkinden fazla. Biri dediğimi seçiyorum ama konuştuğu yok.. kendi kafasına göre takılıyor. Belki aldatır bilinmez, yani takipçi sayısına göre değişmiyor...
Önemli olan takipçi sayısının çok olmasi degil önemli olan nede olsa flört ettikten sonra bütün hesaplar kapanacak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
e takipciler bizi görüyo biz geri takip etmedigimiz sürece onları görmüyoruz ki nasıl aldatcaz😃 ama bir açıdan doğru olabilir güzel ya da yakışıklı biri yazar cevap vermek isteriz vs vs. fotoları görerek nasıl aldatılcak ki saçmalık
İşte erkek gibi erkek o. Tebrik ederim onu. Erkek dediğin kadınına izin vermediği şeyi yapar, kadını eve hapseder kadını kısıtlar ve kendi istediğini yapar çünkü o erkek. Erkek gibi erkek ya o hiç bırakma onu.
Erkek arkadaşım hakkında yorum yapmak sana kalmadı. Kimseyi eve hapsettiği falan da yok. Ben kullanmasından rahatsız değilim. Rahatsız olsam dile getirir kapattırırdım. Üstüne vazife olmayan konular üzerinde gereksiz yorum yapma.
hayır ben ciddiyim erkek dediğin öyle olur. Bazı erkekler var sevgilisine sosyal medya kullandırıyor, arkadaşlarıyla görüşmesine izin veriyor filan. Erkek dediğin sevgilisine izin vermez arakdaşlarıyla görüşmesine. Ama kendisi görüşür çünkü o erkek
Ulan var ya nasıl bir dunya hep karşıma havalanmış kızlar çıktı ama varmış senin gibi kızlarda insallah çıkar senin gibi biri karsimada hayatım boyunca severim
Ne deyim her insan değişik huyları var ama doğru bir şey değil bir insan öyle diye hepsini suclayamazsin biraz düşün başkalarına şans ver o zaman anlarsın
Gel bir dene derim ziyanı yok hatta faydası bile olur arkadaş oluruz zamanla nasıl güvendiğini anlamazsın ve güven meselesinide böylelikle yavaş yavaş kırarsın birini görüp hepsini öyle göremezsin bu kadar basit
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medyada takipçi sayısı fazla olan kişiler aldatmaya meyilliymiş! Flört edeceğiniz insanın takipçi sayısına bakar misiniz?
En İyi Cevaplar