Nerelerde fenomensiniz, beğenme veya izlenme rekorları kıran videolar/gönderiler paylaştınız mı?

Nerelerde fenomensiniz, beğenme veya izlenme rekorları kıran videolar/gönderiler paylaştınız mı?
YouTube Kanalım var. Oda hesap sayılıyor 4,581 Abonem Var. İzlenmeler Fena değil Ama Spam var. Önüme Gelen her kişi Hep Aynı Yorumu Yazıp Spam atıyor bana İnşALLAH bir an önce Bu durumdan Kurtulurum.
Evet, neredeyse 200K olan bir videom var.
Hayırlı olsun 😃 Benim de edit videolarım ve araba çizim videolarım gibi şeyler var şahsi kanalımda. Son attığım video doğru etiketlemelerle 2 gün içinde 22B izlenme, 400'ü aşkın beğenme ve tam 100 abone kazandırdı. Bunda tabi ki video thumbnail (kapağı) özenle hazırlamak da etkili oluyor. İşi güzel yaptıktan sonra sizin de dediğiniz gibi spamlar ve hazmedemeyenler de peydah oluyor maalesef. Ama ağızlarının payını verdim 😌
Bende aynı şeyleri yapıyorum ama max 5 bin oluyor ( Ort. 2K-4,5K) 😅 5 etk. bile değil hatta yorumda biri bence en az 10 bini hakediyor demişti :((
Yok, teşekkür ederim.
Takipçi sayım:28
Takip sayım:51
Bİ BOT sayım:151
EİC sayım:266
Toplam Cevap Sayım:1030
Bİ BOT oranım:%14,7
EİC oranım:%25,8
Sitenin en yapıcı, rasyonel, objektif, hakkaniyetli üyelerinden olduğum için, partizan, fanatik, cinsiyetçi olmadığım için, sürekli karşı mahalleye taş atan değil en başta kendi mahallesini sorgulayan ilkeli dürüst bir birisi olduğum için sitenin en çok tanınan ama en sevilmeyen üyelerinden birisiyim.
Estağfurullah, bizi Allah bilsin, sevsin yeter 🙋🏻♂️
Eyvallah azizim.
KS'nin en yüksek Bİ BOT oranı bende ama fenomenlik verilmiyor ne hikmetse. Talepte bulunmam gerekmiyor.
Sitenin en yüksek Bİ BOT oranına sahip birisi, talep etmemiş olsa bile favori olduğu konularda fenomen ilan edilmeli.
Bence de, inşallah yaparlar.
👍
🙋🏻♂️
Hiç 🤣 sen tanınıyor musun yoksa? Varsa hesabın takibe alalım 😇
Allah Allah bilmem. Bence KS cevapları kontrol ediyor, kimse hesabını paylaşıp avantaj sağlayamasin diye
Bilmem yaz hesabını silmezlerse takip ederiz ya da özel mesajda atabilirsin bence
Cevap
2Cevap
Çok takipçim yok
Normal karı kıza bakan biriyim işte
Niye burada da karı kız bakıyorum 😆
😃😃
Hiç tanınmış bir insan değilim. Kişisel hesabımda çokça geri planda duran bir insanım.
6 takipçim var 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?