Gelinliğinize/damatlığınıza vişne suyu veya lekesi kolay kolay çıkmayan herhangi bir içecek dökülürse ve tüm çabalarınıza rağmen o lekeyi çıkaramazsanız ne yaparsınız? Bir de özellikle gelinliğin beyaz olduğunu düşününce o leke oldukça belli olacaktır. Hani kuru temizleme için filan da geç kaldığınızı düşünürsek bu durumda yapılabilecek ilk şey ne olurdu? #BirTutamAşkk
Düğün günü gelinliğinize/damatlığınıza vişne suyu dökülürse ne yaparsınız?
öncelikle büyük ihtimal gelinliği kendim dikmiş olurum. çünkü zaten makinem var, dikiş yapıyorum. yani kiralık olmadığı için derdim daha az olur. sonra 1-2 saat gibi çok az bir sürem varsa o anlık kapatma yöntemleri denerim. boyama ya da kumaş ekleme gibi. olmadı çıkarır yıkarım. bekletmeden yıkamak daha iyi, lekenin kalıcı olmaması açısından. inşAllah başıma öyle bir şey gelmez ✩
İçim yanar içim kanar da isyeaaagggggn 😱😭😭 Ben krize girer aglarim. Makyajim mahvolur panda yavrusuna dönerim. En iyisi mi Oleg Cassini gibi hemen gelinlik bulabilecegim bir yere gider gelinlik alirim. O visne suyu lekeli gelinlikle cikmam asla ve asla
Senin tutacağın bardağın da içeceğin meyve suyunun da ta... Diye başlayan bir küfür patlattıktan sonra en yakın mağazaya gidip bir damatlık daha alır parasını da o meyve suyunu dökene ödetirim.
Herşey iii gitti de bir vişne suyu sorunsa tabki iplemem ama kaynanamın gönlü bişeye olmamış kaynbabamın ne dediği belli değil ailem hiç bişe bize sorulmadı die tripteyse oda üstüne tuz biber oturur ağlarım. bir de cenaze havası bir müzik açtırırım. Halime yanarım
Hemen başka bir gelinlik ayarlardım yapabiliceğim başka birşey olmaz sanırım :( (ama ben zaten kesin yedek bir gelinlik bulundururum. Yanımda olmasa bile aklımda bulundururum)
Düğünüme vişne suyu getireni vururum. Su içsinler o leke yapmıyor. Dökülünce çok hızlı müdahale etmek gerekiyor. Ben onu yıkasam sonrasında ne giyineceğim. Yedek gelinlik alacak kadar zengin olmadığıma göre zor iş
Ne desem bilemedim ki cok zor bir durum o an baska gelinlik de bulamazsın ben büyük ihtimal beyaz boya aldirir orayı boyardim visne lekesi kadsr dikkat çekmez
Her zaman "B" planım vardır bir şekilde kapatacak bir şey bulurum, ben. Ayrıca kuru temizlemeyi de gerekirse hazır tutarım, yani geç kalacak bir durum olmaz:) -Gecen bol olsun.-
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neresine döküldüğüne bağlı kamufle edebilirsem denerim etmeyi. Leke çıkarıcı ve fön makinasıyla şansımı denerim ve tüm bunlar yeterli olmadıysa damattan yardım beklerim kocamı tanımam için fırsat 😀
damatlığıma dökülürse yapcak bişey yok, ama onun gelinliğine dökülürse hemen beyaz bir kağıda romantik bişeyler yazar iğneyle lekelenen yere tuttururum 😅
En İyi Cevaplar