gecmiste sevgilim olduğu için istemedi
Akıllı insanlardan yorum bekliyorum?
gecmiste sevgilim olduğu için istemedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yani bu ilk buluşmadaki hali ve tavrını da bilerek yorum yapmak daha sağlıklı olur. biz bunu bilemeyeceğimiz için sadece ben şu kadarını söyleyebilirim. ben evliyim ama bekarken benim de eş dost tavsiyesiyle tanıştırıldığım kişiler olmuştu. genel itibariyle konuşuyorum ki erkekler hoşlanırlarsa konuşmayı devam ettirmek isterler. bence senin yazmaman gerekir. biraz bekle derim ben yazmasını. ama yazmazsa ve sen de çok hoşlandıysan, birşeyler hissediyorsan bence onun yazmasını bekledikten sonraki sürede birşeyler yazabilirsin. yani kız olsun erkek olsun insan hoşlandığı kişinin peşinde durabilir bir müddet bu mutluluğumuz için ( mesela eşimle tanıştığımız da da ilk mesajı ben atmıştım buluştuktan sonra, çünkü çok fazla hoşlanmıştım. ve onun benden o kadar hoşlanmadığını anlamıştım. o kibar davranmak adına kırıcı olmamak için ilk başlarda mesaj larıma cevap vermişti ama ben yazarsam yazıyordu. tabi çok şeyler yaşadık ondan sonra... aldatılmalar, ayrılıklar, yurt dışlarına göçler neler neler.. ve şimdi birlikte bir yuva kurduk çok mutluyuz)
çocuğa yazdım bildirdim bu iş olmaz diye oda bunu bekliyormus ki hemen onayladi
hemen bu tarz düşüncelere girmemeniz gerekir, ilk tanışmalar'da olur öyle 1 gün 2 gün.. sen ondan mesaj beklersin o senden mesaj bekler sen mesaj atarsın cvp geç gelir o atar cvp geç atarsın felan zamanla düzelir bunlar merak etmeyin.. müsait olmuyabilir veya kafa dalgın olabilir kndinizi suçlamayın zamana bırakın.
baslamadan bitti
içinize sinmeyen bişeyle sonradan pişman olmaktansa, en hayırlısı böyle.. haklısınız..
Mesajla telefonla olmaz ilk tanıştığı biri çekiniyodur belki onun için senden bekliyordur ya da senin düşündüğün gibidir bilemeyiz ki. Siz en iyisi bir yemeğe çıkın sonrasında zaten anlarsın ne yapmak istediğini
mesaj attim başlamadan bitti
Geçmiş olsun ozaman önündeki kısmetlere bakarsın artık 😉
Cevap
20Cevap
Amacı neymiş açık açık konuş gerekirse hiç girmeyelim bu yola de.
yazarsa dicem
E hep sen mesaj atacaksın diye bir şey yok onunda bir adım atması lazım
Hayır derdi ne, o kadar zamanını neyle geçiriyor merak ettim gelmiş 30 küsür yaşına madem evlilik istiyor uğraş çabala değil mi
Aynen öyle yani insan evleneceği kadını hiç mi merak etmez sormaz bir şeyler
boşver bence sevinmelisin dar beyinli insanla ömür geçmez zaten
😔😔😔
yazma ben aynı durumu yaşadık mesafe uzundu her gece sabaha kadar konuşurduk yüz yüze görüşme olana kadar böyle sürdü çünkü tanımak istiyorsun daha sonra yüz yüze de beğendik ama bazı konularda anlaşamadık olmadı yani konuşmanız lazım terslik var
yazma diyosun başta sonda konuşmanız lazım diyosun biz zaten gördük birbirimizi
yok yazmayın zaten imkan varsa konuşun yazışma duyguyu tam vermiyor yanlış anlaşılma çok olur
Siz yapmanız gerekenin fazlası ile yaptınız. Bir kadının mesajlarına yanıt vermemek çok yanlık heleki böyle bir birliktelik olacak ise aslla ve asla yanıtsız bırakmaması gerekli. Asla bir daha siz yanıt dahi vermeyin.
sakin sen yapma kötü sen olursun bırak onu kendisi ayriliyorsa ayrılsın sonra belki zamana ihtiyacı da vardır zaten evlilikte iki taraf olmak lazım kotuysen o iyi sen kotuysen o iyi olmalı ki hayatı yaşayabilirsiniz
Böyle tanışmalarda birbirine nasil davranmasi gerektiğini bilmediklerinden ortaya cikar bu durum.
Bence zamana bırak ve onun yazmasını bekle
ya hiç yazmazsa:D
en azından istemediğini de belirtip açıklama yapmalı
belki istekli görünmek istemiyordur belki çok konuşma bırak o konuşşsun gibi şeyler öğretilmiş olabilir aksi durumda pek ilgisini çekmemişsin demektir
O adamdan hayır gelmez sana
gelmedi zatn
Geri kalanı onun halletmesi lazım artık yapman gerekeni yapmışsın koyver.
bence acele etme kızlık gururunuda incitme bırak o yazsın zaten erkek istedi mi yazar
Adam pek umursamiyo yani baskalarinada bakiyo olabilir sende yazma salla gec
dünkü fikirleriniz uyuşmamış belli
Daha deva ediyorduk uykun geldi mi diye sordum gözlerim aılıp kapanıyor dedi bende uyu dedim yani bir konuya girmiştik ve soru sorma sırası bendeydi :(
işte belli uyku bahanesiyle senden kaçmış işin özeti bu
geç saatti ve erken kalkması gerekiyordu sorup öğrendim bende o demedi. öncesinde uykun varsa yazımaya devam etmeyelim dedim uykum yok demişti :(
Mesaj atmıyorsa sorun var demektir.
Konuşurdum. Konuşmuyorsa bir problem vardır.
niye yazmıyon lan de lav. ukkk
Yazma bosver
Heyecanini görebiliyorum, sabir abla.. sabir :)
:) sabır yk bende :D
anladim :) ama sabrin sonu selamettir :)
Allah mutluluk versin abla :)
sağolasın Allah öyle sınıyorki çok zorlanıyorum gerçekten :D
sabir ve duâ ile olur bu isler.
Unutma, kalplerin esas sahibi O'dur
O kalbi sana emanet etmesini istiyorsan, Allah'a duâ et :)
çok dua ettim çokkkk :(
Beğenmemiş olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar