Bu hazal çağlar kim ya

ya bir gacı var nette , kendince erotik pozlar veriyo falan.internet fenomeni mi olmaya çalışıyo bilmiyorum.herneyse sanal alemde oldukça yayılmış...la bakıyorum kıza dekolte olmasa beligin bişey yok ama o isimde twit face hesapları açılmış bir sürü...

kız amacına ulamış gibi biraz :)

şunun için sordum,bu kızın fotolarını alıp profil yapanlar var.ya bu kız ünlü falan da ben mi bilmiyorum.link veriyim hatırlayacaksınız görmüşsünüzdür bir yerde link elinde makineyle mi geziyo anlamadım.hayır yeni gerçekten memeleri olmasa fıs.onlar da büyük gerçi ama meydanda olunca güzel görünüyo işte :D kim bu oyuncu mu oldu naptı ergen kızlar avatar yapıyo :/

mesela burda bile gerçekten daha güzelleri var cidden.ahanda birinden mesaj geldi :)
Güncellemeler
+1 yıl
çok pardon güncelleme için

üstüne obez bir de link yine de hadi erkekleri anlarım da, erkekler çok da hayran değil...kafam kızlara takıldı.bu fotoyu gösterip bu benim diyo resmen :/

acaba bunun gibi serbest olmak isteyip de olamadıkları için mi bunu örnek alıyolar.bikaç

kadın twitter fenomeni var onları da kızlar, erkeklerden daha çok beğeniyo yazıyo falan
Bu hazal çağlar kim ya