Hiç mesaj atmıyorsun tripleri son bulduğunda dünyanın sonu mu gelmiş olacak ?!?!?!

Her geçen gün ayrı bir kişiden bu tribi çekiyorum bugün yine bir arkadaş mesaj atmış hiç merak etmiyo musun gibisinden triplere başlamış dedim kızım ben bıktım bu soruları cevaplayamamaktan sen sormaktan bıkmadın mı dedim o da nazımız sana geçiyo napalım dedi ee arkadaş gelen geçen bana geçiriyo nazını esas ben napayım diyemedim ya la :D Hadi ben hayırsızım bu çok açık ortada niye sürekli bunu gündem yapıyoruz :D Sene olmuş 2013 ben hala teknolojinin gelişmiş olmasından memnun değilim..Eskiden telefon mu varmış insanlar dumanla falan haberleşiyomuş yani.. Neyseeee :D

Anlayacağınız üzere öfkem mesaj atanlara değil niye sen atmıyosun diyenlere ve bunu sizle paylaşmak istedim fişekleyin beni dflkjgdfkg Ayrıca onlara dünya dikenli bir hayat sevenlerde mi kabahat demek istiyorum hıı bir de sürekli konu değiştiren biriyim bu özelliğim de olmasa kendimi hiç çekemicem valla :D Neyse şimdiden hayırlı iftarlar :)))

Gel gizli gell şöyle yamacıma dglkhjdflkg
Hiç mesaj atmıyorsun tripleri son bulduğunda dünyanın sonu mu gelmiş olacak ?!?!?!