Neden bir yazip bir yazmiyor?

Arkadaslar önceki paylasimlarda söylemistim durumu; Özet geciyorum: Ben hoslandigim cocugu facede ekledim, oda kabul etti. Ben yazdim hal hatir sordum oda gayet normal sohbet etti benimle... Bunun ardindan ne o yazdi nede ben kac gün boyunca ama arkadas listesinden cikarmadi... Dün aksam tekrar yazdi sen beni nerde gördün yani beni taniyarakmi ekledin diye sordu ve cevap verdim burdada iki üc tane mesaj git gel yapti aramizda... Sabah ben buna günaydin yazdim cevap vermedi... bende sakasina "sakin cevap verme karizman bozulur :D" yazdim oda ne alaka ja :D kusura bakma uyku semerisi actim mesaji sonrada ise gittim günaydin yazdi... bende : hadi bakalim bu seferlik öyle olsun yazdim... bunu okudu ve yine cevap yok yani yine yazisma kesildi... anlamiyorum neden böyle yapiyor magdem istemion cikar arkadas listenden ve yazma... Haksizmiyim? benide üzüyor cünki cok hoslandim... Dün aksam günler sonra niye yazdin öyleyse?

Siz ne düsüniyorsunuz? Ne istiyor veya ilgi duyyormu? veya duymiyormu? (Bu arada kendisi Şu an tatilde ama face giriyor...)

Yardim edin lütfen...
Neden bir yazip bir yazmiyor?