Acaba fake olduğunu anladığı için mi?

Dün sevgilimle kavga ettik, fake bir snapchat hesabından onu eklemiştim kabul etmiş ve denemek için merhaba diye mesaj attım sonra yabancı bir kızın resmini hem storye koydum hemde ona gönderdim merhaba tanışıyoruz mu diye mesaj attı hayır ama istersen tanışabiliriz diye mesaj attım sonra tamam sorun yok yazdı işte biraz konuştuk resim falan istedim resim attı kaslı erkeklere bayılıyorum falan yazdım sonra sende atsana falan dedi bende bulduğum kızın resimlerini attım sonra şimdiden atsana dedi müsait değilim falan dedim fake misin diye sordu hayır fake olsam yazmam resim atmam dedim sevgilin var mı dedim evet var dedi neden benle konuşuyosun seviyo musun onu falan dedim evet seviyorum ama son zamanlarda pek iyi değil aramız yazdı görüşelim mi falan dedim olur nereye gelirsin dedi sen nereye istersen falan dedim işte tamam dedi yeri falan söyledi resim istedi falan normal kızın resimlerinden attım ama snap atmadım işte sonra bana dedi sen fakesin en başından beni ben seni kandırdım sen beni değilde dedi ben sevgilimi seviyorum kusura bakma falan yazdı acaba fake hesap olduğunu anladığı için mi öyle yazdı yoksa en başından beri kızın resmini attığım ve merhaba yazdığım andan beri mi anladı da öylesine konuştu nasıl düşünmeliyim sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şunu eklemeyi unuttum sevgilim bulgaristanda ve ben bulgarca bilmiyorum bulgar bir kızın adına fake hesap açtım ve bir arkadaşımdan yardım isteyerek bulgarca konuştum onla benim olduğumu anlayamaz yani
Acaba fake olduğunu anladığı için mi?