Sevgilime acı çektirmek bana zevk veriyor! Psikopat mıyım yoksa bunlar normal mi?

Evet bunu ilk defa burda itiraf ediyorum, çok sevdiğim sevgilime acı çektirmek bana inanılmaz büyük bir haz veriyor! yıllar içerisinde çok kötü bir kişilik oldum sanırım ve sadece sevgilime de değil, bana zararı dokunan herkese acı çektirmeye bayılıyorumm..

Ama belirttiğim gibi bana zararı dokunan herkese.. Sevgilimin tüm hassas noktalarını biliorum, kendisi de oldukça hassas birisi zaten ve yanımda gözü başka bi kıza kaysa bile, ona yapmadığımı bırakmıyorumm.. yani dövmüyorum sövmüyorum tabi ki ama bakışlarımla, davranışlarımla onu dövmekten beter ediyorum..

Bir de onu telefonda bekletmeye bayılıyorum böyle zamanlarda! Sen misin benim yanımda başka kızlara bakan! Öldürmüyorum, süründürüyorum bana zararı dokunan herkesi.. Ama beni sevenler benden vazgeçemiyorlar.. Sizce ben psikopat mıyım, kötü birisi miyim yoksa bunlar normal mi hıı hangisi?
Sevgilime acı çektirmek bana zevk veriyor! Psikopat mıyım yoksa bunlar normal mi?