Erkeğin ilgilenmeye zamanı olmasına rağmen ilgilenmemesi, mesaj atmaması sevmediğinden midir?
3 yıldır beraberiz ama son zamanlarda aşırı bir ilgisizlik var. Sizce neden?
3 yıldır beraberiz ama son zamanlarda aşırı bir ilgisizlik var. Sizce neden?
Ne alaka ? İşi ,, bunalımı, sorunu, okulu, aile problemi bilmem neyi vardır... Hepimiz etten kemikten yaratıldık... Her an , saat her gün canım cicim layy layyy looommm... Olmaz... yazdığım dışında isitsnalar ise Bıkkınlık olabilir... Çok uzun ilişkiler zaman içinde yıpranır...
Bence ilgisizlik değildir aynı durumları bende yaşadım belirli dönemlerde erkeklerin depresyon evreleri vardır. Belki evde yaşadığı bir sıkıntı yüzünden olabilir.. Hiç bu aralar onu çok yorgun halsiz ve isteksiz (gezmeyen, evden çıkmayan kişi) vs.. Olarak gördün mü?
Evet genelde okul iş ev arası, arada arkadaşlarıyla çıkıyor oyun oynuyor falan zaten onu arkadaşlarıylayken boğmuyorum. Ama ben mi gereksiz ilgi istiyorum acaba
Bazen ilginin fazlası zarar. Bence sende biraz ağırdan sat kendini değişiklikler yap kendinde mesela saçlarında bir değişiklik veya sürekli yaptığın bişeyde. Eğer bunları yapmana rağmen fark etmiyorsa demek ki birşeyleri bitirmiştir.
Bazisininda karakteri bole ama en basta ilgili sonra degisti ise is baska
ben de ilgisiz bir insanım ama sevmememle alakası yok
Cevap
46Cevap
Yoğun olsa, vakti yoktur anlarım. Ama vakti varsa, seninle sohbet etmeli o sürede.
Ha belki ilgi gösteriyor, sana az geliyordur bu? Çünkü kadınlar doymaz ilgiye, hep az gelir zaten.
Hiç göstermiyorsa başka.
3 yildir beraberseniz dusunmen gereken beni seviyor mu sevmiyor mu degil. Ne zaman evlilik teklifi edecek olmalidir.
20 yaşındayız daha ne evliliği
Lütfen ön yargılı olmayın kızlar çoğu kız böyledir ön yargılı yaklaşır sonra paramparça olur herşey kendin diyosun işi yoğun falan diye demekki kafası sakin değil
İlgi, insanına göre değişir. Fakat 3 yıllık bir ilişkinin son zamanlarında ilgisizlik normale göre arttıysa "Bir bok dönüyodur"
başkasının olmadığına eminim işi ve okulu çok yoğun boş kaldığı vakitlerde kafa dinlemek mi istiyor anlam veremedim
Bazı insanlar yaptığı işlerden, ilgilendiği şeylerden o kadar soğur ki, insanlardan bile uzaklaşır. Minik bir depresyona girer, kimseye ilgi göstermezler sadece yaptıkları ve yapacakları şeye odaklanır öyle vakit geçirirler. Bunu kendimden biliyorum, eğer başkasının olmadığına eminsen büyük ihtimal onun durumu da anlattığım şekilde.
yani ilgi istememem mi gerek bu durumda acaba ben mi fazla ilgi istiyorum bazen kendimi sorguluyorum
Bundan bir veya iki yıl önce eski sevgilim ciddi anlamda ilgi delisiydi, ben ilgiyi versem dahi bazen çok abartıyordu örnek veriyorum 5 dakika geç yazsam ne yapıyordun, neden yazmadın, neden benimle ilgilenmiyosun diye saçmalayıp dururdu, zaten ilişkimiz de 3 veya 4 gün sürmüştü ondan sonra bastım tekmeyi. Benden sana en güzel tavsiye, ondan ilgi istemek, ilgi beklemek ve baskı uygulamak yerine tam tersine sende ona ilgi vermeyi bırak, eskisi gibi ilgilenme'ki o kendi olduğu durumun farkına varsın, yakınındaki insanın ondan uzaklaştığını fark etsin. Ancak o zaman toparlar kendini. :)
Denicem bunu sağol :D
Bir şeyler ters gidiyor da ondan. Yoksa bir birini aşk ile sevenler zerre fırsat bulsalar tek beden tek vücutmuşçasına bir birlerine koşarlar...
Ya sevmiyordur ya da seviyordur ama göstermekten çekiniyordur
seviyodur ama tamamen sizden istediği doygunluğu alamıyodur
direk o şekilde düşünme ama bir takım şeyler yetersiz olabilir.
sıkılmıştır baskasına gitmwsi an meselesi aynısını yaşadım ve gitti karaktersiz...
Ne yapsın öpüp koklasın mı, ? pis kokuosundur bilemeyiz
öpüp koklamaya gelince sıkıntı yok zaten ama telefonla çok az konuşuyoruz ayrılmak da istemiyor
İlginç
artık kazanılmış birşeysin..
sen vazgeçemezsin mantığı..
3 senedir anlıyamassan ben sana ne deyim demekki ilgisizlik
Sevmiyordur kesin bilgi yayalım 🤔
Bir sürü şey olabilir bunun sebebi, en iyisi kendine sorman.
Direk kendisine sorsaniz. Muneccimlik zor meslek...
Sevmediğiyle alakası yok işi vardır elbet bir sıkıntısı vardır bilmek zorunda değilsin ama çok fazla seçenek var
Bir mesaj atacak kadar ya da beş dk konuşacak kadar vakti yolmuşmuş
İlgisiz erkek , sevmez ;)
sevmiyor olabilir ya da sıkılmistir
sıkılmış, rahat bırak biraz..
belki de ilgileniyordur sana ilgisiz geliyordur
Karakteri öyle olabilir
ilgilenmiyorsa ilgilendiği başka biri vardır..
Belli ki başka biri var
Başkası var veya senden bıkmış
Sevmiyodur, sıkılmıştır.
Sıkılmaya başlamıştır belki
sanırım düşünceniz dogru
Sıkılmıştır vur kcına tekmeyi.
Başkası vardır sıkılmıştır senden 😅
Başka bir sorunu olabilir
Sıkılmış artık aynı tas aynı hamam.
belkide çok işi vardır,
İlgisiz olmasının bir sebebi vardır. konuş bence
Tinlamiyor
Sevmiyordur
Kendisine sorsana?
bir başkası ile ilgilidir...
Sevmiyordur tabiki
Ama ayrılmak isteyincede "yapma etme sana aşığım" oluyor.
Demek ki senden iyisini bulamayacak :D
Kısmen
Isi vardir
Burdan çıkaramassın
O değişir ya
Sevmiyordur.
Sevmiyor olabilir :D
E yani
Evet
Sevmiyordur
Sevgisi azalmıştır
Sevmiyordur