Fuckbuddyme aşık oldum napacağım?

Herkese merhaba, Ben bir çocukla görüşüyordum ama ikimiz de ciddi ilişki istemediğimizi anladık çünkü o 4 yıllık bir ilişkiden çıkmış ben de 1 yıllık bir ilişkiden çıktım o yüzden hazır değiliz. Fakat ben bu çocuktan çok hoşlanıyorum ve o da benden hoşlandığını söyledi (ilk o söyledi). İlk konuşmaya başladığımızda her gün her saniye konuşuyorduk hep yazıyordu son zamanlarda yazmamaya başladı. Acayip iyi bir ten uyuşmamız var ama ortak hobilerimiz ve zevklerimiz az yani daha fazla olabilirdi en azından o yüzden böyle devam etmek en mantıklısıymış gibi geliyor. Ama öte yandan sanırım ona aşık olmaya başlıyorum ve onun da bana aşık olmasını istiyorum. Ve asıl şu an beni paramparça eden şey cuma günü buluştuk ve o zamandan beri hiç yazmadı. Ben de onun bana yazmasını bekliyorum daha fazla götü kalkmasın diye. Ama içten içe de ilk zamanlardaki gibi benden hoşlandığını söylesin, beni görmeye gelsin, sürekli yazsın istiyorum. Ona yazmalı mıyım şu an beklemeli miyim neden bana yazmıyor benden bekliyor olabilir mi hiçbir fikrim yok. Ama cuma günü buluştuğumuzda bir arkadaşla karşılaştık konuştuk mesela "kim o çocuk" vb bir sürü soru sordu. Çok kafamı karıştırıyor şu an bu durum nolur fikir verin :((
Fuckbuddyme aşık oldum napacağım?