Uzaktan seven erkek nasıl davranır çok kafa yordum ama kesin bir sonuca ulaşamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler 🤗

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzaktan seven erkek nasıl davranır çok kafa yordum ama kesin bir sonuca ulaşamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler 🤗

Uzaktan seven erkeğin davranışları kişiliğine göre değişiklik gösterebilir. Ancak bunu fark edebileceğiniz ufak detaylar da var elbette :) Uzaktan aşık erkek nasıl anlaşılır hep birlikte göz atalım.

Uzaktan seven erkek bunu karşı tarafa davranışları ile belli eder. Her durumda desteklemeye çalışır ve karşı tarafa özenli davranır. Herkese davrandığından daha farklı bir yaklaşım gösterdiği için bunu fark etmeniz daha kolaydır.

Uzaktan seven erkek nasıl davranır diye merak edenler için bir diğer ipucu da iletişim sıklığıdır. Aşık olan erkek, kadından haber almadan duramaz. Bu sebeple sürekli olarak iletişimde kalmak ister. Sohbetin sonlanmaması için elinden geleni yapar ve bazı durumlarda sobet uzasın diye saçmalayabilir :)

Gizliden seven bir erkeğin davranışları genellikle zor fark edilir. Ancak bakışları her zaman sevdiği kişinin üzerinde olacağı için göz göze gelmeniz durumunda hislerini açıkça anlayabilirsiniz. Beğendiğiniz şeyleri, hoşlandığınız aktiviteleri bilir ve buna uygun şekilde davranır.

Platonik seven erkek nasıl davranır diye merak edenler için de birkaç ipucu bulunuyor. Platonik seven erkekler genellikle karşı tarafa açılmaktan korkar. Bunun sebebi genellikle reddedilme korkusu olmaktadır. Aynı zamanda onunla yakın arkadaşsanız, hislerini açıkladığında arkadaşlığınızın da biteceğini düşündüğü için geri planda kalmayı tercih eder. Ancak sürekli iletişimde kalmak ister, ilgi alanlarınızı merak eder, sürekli olarak sorgulayabilir. Ufak kıskançlıklarına denk gelebilirsiniz, platonik seven erkek sizi karşı cins arkadaşlarınızdan da kıskanır.
Öncelikle merhaba, uzaktan seven derken platonik yani açılamayan bir erkekten bahsediyoruz galiba... Yanlış anlamadı isem bu doğrultuda bir kaç şey söylemek isterim.

Uzaktan seven erkek bedel dilini kontrol edemez bu bağlamda da pek çok alanda etkili olan yöntem beden diline bakmaktır. Beden dilini tabii her zaman bu yönde anlamamakta da fayda olacaktır zira kendi kendimize gelin güve olmak istemeyiz. Eller, kaşlar, jest ve mimikler bu konuda yeterince yardımcı olacaktır. En önemlisi sürekli senin kişisel alanına girmeye çalışan, yaklaşan bir insan senden hoşlanıyor olması yüksek ihtimaller içersindedir. Beden dilini anlamak için önce karşındaki insanın beden dilini kavramak gerekiyor yani sürekli yaptığı bir şey ise bu onun için bir alışkanlık haline geldi ise bu sana has bir şey değildir. Bunu karıştırmamakta fayda olacaktır.

Gözler kalbin aynasıdır derler... Seni sürekli göz hapsinde tutuyor ya da kaçamak bakışlarını senden çekemiyor ise büyük ihtimal ile senden hoşlanıyordur. Bir erkek bir insanı gözü ile izliyor ve sen bakınca gözlerini kaçırıyor ise senden hoşlanıyor ama senden de bir nevi çekinip, utanıyor diyebiliriz. Göz temaslarını ara ara yakalıyor ve sürekli onun gözünün senin üstünde olduğunu hissediyorsan hayırlı olsun yeni bir sevgili adayın var demektir.

İster mantıklı ister mantıksız ya da alakasız her ne konuşursan konuş seni pür dikkat dinliyorsa bu davranış kesinlikle uzaktan seven erkek davranışıdır. Boş boş dinlemek yerine saçma olacak cümleleri bile hevesle dinliyorsa her koşulda aralara girip seni tastikleyecek şeyler ekliyorsa ve gerçekten seni anlamaya çalışıyorsa bil ki senden hoşlanıyor demektir. Çünkü bir erkek kolay kolay dinlemez... Dinleyip bir de üstüne anlamaya çalışan bir erkek kesinlikle değer veren ve seni seven bir erkek demektir.

Buna aslında pozitif ayrımcılık da diyebiliriz. Herkese olduğundan sana daha farklı davranıyor ise, kimse için bir şey yapmazken senin için bir şeyler yapmaya çabalıyor ise kesinlikle uzaktan da olsa o erkek seni seviyordur. Kalabalık bir ortamda bile sana bakıp konuşuyorsa, başkaları konuşurken umursamaz davranıp söz sırası sende iken seni pür dikkat dinliyorsa bu erkek içinde uzaktan seven erkek diyebiliriz.

Bu başlığı hemen bir örnekle açıklamak istiyorum. Sizin gitar sevdiğinizi öğrenmesi üzerine oda gitar çalmaya başlaması en azından bunu denemesi bile sizin ilginizi çekmeye çalışmak demektir. Bu konuda hiç bir insan sevmediği bir insanı etkilemeye çalışmaz bunu göz önüne alırsak da bu tarz eylemlerde bulunan erkekleri de uzaktan seven erkekler katagorisine alabiliriz.

Sürekli sizde iltifat edecek birşeyler arıyor ve buluyorsa iltifatlarını esirgemiyorsa özellikle saçınıza ve yüzünüze iltifatlar yağdırıyorsa sizden etkilendiğinin kanıtıdır. Bu iltifatları sırf siz mutlu olun diye söylüyorsa bırakın sevmeyi aşık bile olabilir. Bu yüzden bu konuda da biraz dikkatli incelemekte fayda olacaktır diye düşünüyorum.

Bu konuda en basit şekilde bildiği soruyu dahi size soruyorsa, sizinle bir muhabbete girmeye çalışıyor sadece konuşmak için bile olsa konuşmaya çabalıyor demektir. Bu harekette uzaktan seven erkek nasıl davranır sorusuna bir nevi cevap veriyor diyebilirim. Yeter ki söz konusu sizinle konuşmak olsun diye yerli yersiz ansızın hiç alakasız bir saatte bile arayıp bir şeyler sorabilir. Bu tarz erkeklerde sizi uzaktan seviyor olabilir.

Hakan MENGÜÇ'ün de dediği gibi "hiç bir karşılaşma tesadüf değildir" sizinle karşılaşmak adına tesadüf süsü vererek bulunduğunuz ortamlara damlıyorsa bu erkek sizi gerçekten uzaktan seviyor demektir. Kimse koca şehirde tesadüfen bir hafta içinde ya da bir ay içinde 10 kere karşılaşamaz. Eğer böyle tesadüfler ile karşılaşıyorsanız karşınızda sizi seven bir erkek var demektir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, keyifli günler diliyorum.

Genelde böyle bir sevgi platonik diye geçiyor ve sonu iyi bitmez. Kızın yanına başka biri gelir ondan hoşlanan kız kabul eder genelde ve platonik olan bu durumu kabullenip sevgilisi olan birine bakmam mantığı ile uzaklaşır. Buna da hayat denilir.
iyi de böyle bir erkeği ruhun bile duymaz ki
sevdiğine hiç belli etmeyecek şekilde davranır. platonik sever. aynı ortama gelirsin suratına bakmaz anlamasın diye. muhabbet ortamında ucu senle bağdaşacak muhabbete girmez. uzaktan seven erkek uzaktan sever,)
Evet tamda böyle benimle hiç ilgilenmiyormuş gibi yapıyor ama benim haberim olmadığın zamanlar çaktırmadan bakıyor arkadaşlarımın dediğine göre
Aynen öyle sadece sevip sevmediğinden emin olmak istiyorum
Yaptım zaten doğum gününde ona not yazıp montunun cebine koymuştum ama ertesi gün olmaz dedi ve olmaz dediği halde bakıyor hatta öylece izlediği bile oluyor ben not yazmadan öncesinde de bakıyordu bana
Öyle yapıyorum zaten umrumda değilmiş gibi yapıyorum sizce seviyor mu
gerçekten de baya uzaktan. 😅 ama böyle durumlarda erkeğin diğer kızlara davranışlarına da bakılmalı bence. Başka bir kızdan hoşlandığında ona daha farklı davranıyorsa büyük ihtimalle hoşlanmıyordur
belki de çekiniyor veya cesaret edemiyor bir çok sebep olabilir bence en mantıklısı yüz yüze gelmeden veya gelip sormak olur
@FerhaT_3434 başka bir kızdan hoşlanınca çekinmeyip senden çekinmez diye düşünüyorum. ya da hoşlanmıyordur başkasından hoşlanma ihtimali varsa..
Hepimizin az çok şüphelenip, hatta bazen şüphemizi bile çekmeyen, platonik aşıkları olmuştur ya da hayatın bir dönemi bu platonik biz olmuşuzdur. Şimdi size uzaktan seven erkeği ele veren davranışlardan bahsedeceğim. 🙂

Çekingen biri değilse direk bakar ve sizinle göz teması kurmaya çalışır ancak çekingen bir erkekse ona baktığınızda hemen gözünü kaçırır. Bu göz kaçırmalar sık sık tekrar ediyorsa bu bey sizinle ilgileniyor olabilir.

Bunu apaçık belli edemese bile siz başka birinden bahsederken rahatsız oluyorsa ya da sizi başka bir erkekle görünce rahatsız oluyor, davranışları değişiyorsa sizinle ilgilendiğini gösterir.

Dikkatinizi çekmek için bakımına ve dış görünüşüne ekstra özen göstermeye başlar.

Zor anlarınızda yanınızdaysa, üzüldüğünüzü fark ediyorsa, bir şeye ihtiyacınız olduğunda hiç düşünmeden yardım ediyorsa ve "arasam, o kesin yardım eder aslında" diyebiliyorsanız, karşınızdaki sizi uzaktan seven bir erkek olabilir.

İlgi alanınızla dikkatinizi çekmeye çalışabilir. Sizin ilgi alanlarınızla (müzik, resim, spor...) o da ilgilenmeye başladıysa bu da sizi gizli sevdiğinin bir sinyalidir.

Çekingen biri değilse, direk yanınıza gelir konuşur ya da size seslenir. Çekingen biriyse; sizi sosyal medyadan ekler, selam vermeye başlar, zamanla muhabbet kurmaya çalışır...

Günümüzün en büyük sorunlarından bir tanesi de zannediyorum ki ''uzaktan seven insan nasıl anlaşılır, beni sevdiğini nasıl anlarım'' gibi sorular. Bunu anlamanın birçok yolu var ama kesin diyemem çünkü o kişi size gelip ''Seni seviyorum.'' demediği müddetçe kimsenin hakkında o beni seviyor kesin diye dedikodu çıkarmanızı önermem. Gelin birkaç belirtiden bahsedelim:

O kadar insan varken neden sürekli sana bakıyor? Eğer sen o gün çok ilgi çekecek bir şey yapmadıysan normal bir günündeysen birinin sana uzun süre bakması pek normal bir durum değildir ama bakış tarzı da önemli bu bakışın sinirli bir bakış mı yoksa normal bir bakış mı olduğunu sadece sen anlayabilirsin.

Onu senin sık bulunduğun ortamlarda daha önce hiç görmediysen ya da çok nadir gördüysen eğer o ortamda bir organizasyon yoksa sık görmen bu kişinin seni görmek istediği ve seni gözlemlediği anlamına gelir.

Bu kişinin seni merak ettiğini söylemiştim seni merak eden kişi sosyal medya üzerinden stalklamak da ister bu yüzden kendisi ya da kendisi olmasa bile fake hesaptan ya da yakın arkadaşlarından sana istek attırır. Bu şekilde senin hayatında birisi olup olmadığı ya da senin nasıl bir profilin olduğuna dair bilgi elde eder.

Buna direk sana platonik olan kişi yazmıştır diyemiyorum çünkü aynı mesajı eski sevgilin de atmış olabilir bu kesinliği olan bir durum değil ama bu da sevdiğini belli eden durumlar bir tanesidir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir <3
Uzaktan seven erkeğin karakterine inmek lazım bunun için.
Bazı erkekler çok utangaçtır, sevgisini içine aktarmaktan bile korkar. Açılamazlar, çekinirler. Öyle bir erkeğin sevgisini sen açılsan bile anlayamazsın, anlam veremezsin.
Bazı erkeklerse daha cesaretlidir, yanına gelir, bir iletişim aracın olup olmadığını sorar, konuşmak iteyip istemediğini sorar. Bununla işler daha sağlamdır, ama aslında içten içe seni yiyen erkek modeli budur. '' Bana bu kadar rahat geldiyse, başkalarına da rahat gider mi acaba?'' Sorusunu sık sık sormana vesile olur. Zaten özgüveni tavan olan erkek modelidir bunlar. Kendilerine güvenirler ve dilleri ile özgüvenlerinin haseki araçları olduğunu savunur ve buna inanırlar. Çabuk sonuç alırsınız yani...
Üçüncü modeller ise aşkını sosyal medya üzerinden yaşayanlardır. Seni sosyal medyadan ekler, yazar, cevap almayı bekler. Her şeyi konuşur eder ama senden yanıt bekler. Platoniğin az sosyal şeklidir bunlar. Senden yanıt aldıkça o da açılacaktır ama sosyal mecrada görüştüğünüz zaman açılması biraz zaman alır. Genelde sen aramadıkça arayamaz, ses kaydı atamaz, aramayı bile teklif edemez bu erkekler.
Ama inan bana bir erkek eğer kendisi isterse uzaktan sevdiğini belli eder, onun dışında hiç bir güç bunu sağlamaz.
Genelde erkekler bu konulara daha çok önem veriyor, sevdiği kadınlara prenses gibi bakıyorlar. En yakın arkadaşları dışında hiç kimse bilmiyor mesela sevdiklerini, sevgilerini... Yani, sen ilk adımı atmazsan eğer eğer ki içine kapanık bir erkekse yanıt alman zor.
Belli etmemeye çalışır ama illa ki hâl ve hareketlerinden anlarsın. Aynı ortamda bulunduğunuz zaman gözlerini kaçırır senden, göz göze geldiğiniz zaman sanki başka yöne bakıyormuş gibi davranır. Siz bir başkasıyla konuşurken sizi gülümseyerek tebessüm ederek izler çevreye belli etmemeye çalışır ama yanınızda çok iyi gözlem yapan bir arkadaşınız varsa bu durumu anlar. Uzaktan uzaktan izler sizi. Bakar, gözlemler. Utangaç biriyse yanınızda arkadaşlarınız varken sizinle konuşmaya çekinir ama sizi tek gördüğü zaman konuşmak için can atar. Örneğin yolda tek yürüyorsunuz yanınıza gelebilir nasılsın nasıl gidiyor hayat gibi basitten sorular sorar. Belki merak ettiğini anlayın diye akşam olduğunda sosyal medyadan yazar eve gittin mi aklım sende kaldı gibi. Eğer sizin bir sevgiliniz varsa sizden uzak durur hep geri planda kalır. O ufak kaçamak gülümsemeler yapmaz size. Sevgiliniz veya sevdiğiniz biri var ve bu o size karşı bir şeyler hisseden erkeğin kulağına gitmişse uzak tutmaya çalışır kendini sizden. Yolda tek bile görse yanınıza gelip konuşmaz belki.

Aslında bu duruma tam net bir şekilde doğruluğu %100 bir bilgi veremeyiz. Bunun sebebi aslında her erkeğin karakterinin farklı olmasından dolayıdır. Kimisi sevdiğini belli etmek için iltifatlar eder, şiirler okur ve hediyeler verir. Kimisi soğuk davransa da sevdiğini içinde yaşamaktadır. Burada önemli olan sevdiğin erkeğin nasıl bir karakteristik özellikte olduğunu anlamanızdır. Anladığınız durumunda işleriniz çok fazla kolaylaşacaktır.
Örneğin bir erkeğin sevdiğini anlamanın en kolay yolu da sürekli sizi arayıp veya mesaj atıp sizinle ilgili kişisel sorular sormasıdır. Kaybedeceğinden korktuğu için davranışlarını belli edememe durumları oldukça çok fazla görülmektedir. Her şeyi zaman bırakarak yavaş yavaş gelişmesinden en sağlıklı bir şekilde anlayacaksınız.
Uzaktan sevme olayları geçmişte kaldı bana kalırsa. Sonuçta görmüyor etmiyor sadece resimlerine mi bakarak seni sevebilir? Ha eğer gerçek hayatta bir anınız var ise o başka. Ya da meslek icabı senden ayrı kalıyor ise (askerlik vs.) bunlar olağan.
Gelgelelim davranışlara.
Sevmeyen erkeklerin davranışları muhtemeldir ve değişmez;
Peki seven erkek nasıl davranır?
Seven erkek ne kadar hoş değil mi?😄
Yalanlar söyler durmadan
Uzaktan sevmek ner ya, inanma kardeş
Cevap
23Cevap

Nasıl mı davranır? Haydi açıklayalım o halde ;
Farkettim ki, kimilerinin aksine ben bu sanal alem denen yerde, burada, hep iyi değilim... Öyle bir zaruriyetim ve ya zorundalığımda yok, haydi samimi olalım, böylesi hepimize eminim çok daha iyi gelicektir...
'' Bugün ruhumda hava çok soğuk ve yağmurlu...'' diye dökelim çakıl taşlarımızı içimizden... Acıtıyorlar bir hayli...
''Öyle bir yağmura yakalandım... ''
Öncelikle evreleri vardır. Ruhumuzda olduğu gibi, çok git-gel yaşatır... Sonunun bir hastalık olduğunu ve travma ile sonuçlanacağını teşhis ede ede, yaşamaktır...
Şaşırtır... Nedensiz gülümsetir...
Bir bilinmezlikte kaybolmayı tercih etmektir...
Siz oysa sonsuzluk isterken... Ki o an vücudunuzda ki Oksitosin hızla yükselir. Neşeli bir gülümseme belirir yüzünüzde sevgiye dair...
Vazopressin yükselişi ile sadakat ve bağlılık duygunuzu farkettirir, ve dopamin le oldukça motivasyonlu, enerjik ve hazırsınızdır... Fakat bir terslik vardır?

Aslında uzaktan sevmez, çok yakındır da , uzak tutulur... Uzaklaştırılır... Yanlış yazılan bir reçete kağıdı gibi buruşturulup, evrenin kim bilir kaçıncı meridyenine fırlatılır insanın kalbi...
Nasıl mı? Size açıklayayım ;
Siz öylesi, derin bir his ile onu isterken...
'' Neyse '' denilerek...
'' Fazlasıyla yoğunum '' denilerek...
'' Daha sonra konuşuruz. Kırılacak bir şey yok'' denilerek...
'' Zamanla beni anlarsınız'' denilerek...
Duraksayarak, ne oldu ki dersiniz...
'' Olan biten yok. Sadece anlam verememek'' diye yanıtlanır... Herşey de bir anlam ararız değil mi, ön yargılarımız vardır ne de olsa... Yapmadıklarımız üzerinden infazımız yapılır...
Sonrasında nakaratlanır karşı çıkışlara ;
'' nasıl isterseniz '' cümlesi...
Yaşam boyu bu cümleden nefret ettim, çünkü aslında nasıl istediğim değil, hep istemediğim sunulur, arkasında pervasızca beni bekleyen bir hayalet ile... Bu denli bir yaklaşımı Kedim dahi kaldıramadı, kalkıp hadi gidelim der gibi baktı bana...'' Hadi, taksin geldi, bin ve git... '' diye, kızgınca... Tüm kediler gibi geleceği görüyordu belki de...
'' Ancak böylesi orjinal bir kadının iç dünyası bu kadar tatlı olabilir '' dediğiniz an, ise artık dünya durdu dediğimiz an dır... Severim iskoç tarzını... Neşelendirir oldukça...
Sorgular kendi içinde, böylesi değeri ve duyguyu içinde yaşayabilen, aslında uzaktan sevmek zorunda bırakılan, '' herşey inanmak ile başlar '' der ya değerli yazar, dostum ağabeyim '' Mümin Sekman '' ... Mutlaka öyle, sonra idealler... Değişen meslekler, yaşamın renkliliği...
Uzaktan seven erkek ;
Birgün sizin uyanıp gözlerinizi açmanız için... Vazgeçmeden, inanıp, sonsuzluk isteyebilecek kadar, net olabilen dir...
Sadece ve sadece...
“ Hayallerinizi gerçekleştirmenin yolu, sadece uyanmaktan geçer... ” diye sizin kulağınıza fısıldamaktan hiç vazgeçmeyecek olan dır...
Uzaktan Sevmek...
Sevmenin en güzel, en özel hali.. Eğer uzaktan seviyorsanız birini, gerçekten sevmişssiniz demektir. Gelelim uzaktan seven erkek nasıl davranır? Şimdi bunun erkekle, kadınla ilgisi oldugunu çok düşünmüyorum. Sevmek Sevmektir. Eğer Sesine sarılıyorsa, kalbine uzaktan dokunmuş demektir. Bazı insanlar bir mesaja, bir sese, bir söze tutulup kalır. Her saniye seni özler, yanında olmak ister, her saniye aramak görmek ister, bir şeyleri çabalamaya çalışır. Öyle güzel gösterir ki sevgisini. Siz zaten hissedersiniz, erkeğin davranışından değil verdiği değerden, yazdıgı mesajdan, konuştuğu cümleden. Eğer sizi gerçekten seviyorsa siz bunu yüreğinizde hissedersiniz, kalbinizde hissedersiniz. Dedigim gibi mesafe ilişkileri bir o kadar zor, bir okadar da muhteşem bir şey. İnsan daha iyi anlıyor kıymetini. Zaten Cemal Süreyya 'nın çok güzel bir sözü var hep tutunurum bu söze..
"Uzaktan sevmediyseniz birini, hiç sevdim demeyin"
Siz öyle güzel anlarsınız ki sevip sevmediğini, verdiği güvenden, verdiği sözden. Bence insan uzaktan da olsa yüreğine dokunan adamın onu sevip sevmediğini anlar. Sabır isteyen bir ilişki, çoğu insan güven veremez. Ama çoğu insan da kendinden daha fazla güvenir karşındakine. Doyamaz karşındakini sevmelere, herkesten duyduğu cümle uzaktan ilişki mi olur, yürür mü, seviyor mu.. gibisinden cümleler duyarsınız. Ama siz kalbinizin sesini dinlerseniz o sizi doğru yola götürecektir. Aslında işin sırrı size hissettirrebildiklerinde..
🖤🦋
Ben uzaktan sevmenin ilişkiye zarar vereceğini düşünmüyorum egerki bir kadını gerçekten çok seviyorsanız mesafeler aşka engel değil inanın buna. Sizi özlediğinde bahaneler ugretmeyip yanında olursanız sadece iyi gününde değil kendini kötü hissettiğinde bazen bir eş bazen sevgili bazen bir baba şefkatiyle sevginizi gösterin sevdiğinize onun arkasında koca bir çınar büyük bir dağ gibi durun inanın aşk ozaman aşk ve ne olursa olsun sevginizi saklamayın gizlemeyin çünkü bir yerlerde gerçekten seni seviyorum kadın kelimesini duymak isteyen bir kadın vardır sevgi paylaştıkça çoğalır unutmayın bunu...
Eger gercekten severse kalbi titrer. Seni gorunce...
Aklina dussen ah ceker yaninda olabilmek icin caba sarfeder oyle. Severki Canı gibi atan kalbi gibi gören gözü gibi kulağı eli ayagi kendine hayat veren her zerresi gibi. Sever senin le özlesir... Zordur oyle. Srvmek oyle candan canandan cnindan can koparcasina sevebilmek... Ve boyle. Severkende bağlı kalir her zerresiyle olse baskasini gormez gözü mabetlestirir gonlunde ucunda olum olsa aldatmaz aldatamaz almaz ici baska birini kalbine ya da tenine en soruda budur uzaktan sevenin sever en delicesinden ve bagli kalir sevdigine canını bile verircesine.
Gercekten sevene ugruna omur feda edebilip sadakatle bagli kalabilene denk gelmek umidiyle...
#siyahzambakk
Selam💫
Bu soruyu görünce aklıma bilinmeyen bir kadının mektubu geldi , kadın onu uzaktan sevsede ona çok yakınmışcasına herşeyini biliyor.
Uzaktan sevmek zor olsada en güzel ve masum sevgidir bence. Karşındaki senin herşeyini bilir ama sevgisini hiç belli etmez uzaktanda olsa kalbinde büyütür içindekileri yansıtmaz. Bunu söylemek yerine belki bir bakışla anlatmaya çalışır ya da içinden geçenleri sayfalarca kağıtlara doldurur. Kendi yaşayamadıklarının hayalini kurar mutlu olur.
Uzaktan sevgi dile getireyim öncelikle seven için uzak mesafe onun lügatında yoktur seven bulur fırsat yaratır aa oldu da mesafa uzun bir yol var aranızda teknoloji çağı heryerde ulaşır fiziken olmasada yanında sözleriyle sesiyle bakışıyla sevgisinin sıcaklığını hissettirir sana ilgili olur sana:)
Selamün aleyküm,
Her erkeğin karakteri farklıdır. Ben sevdiğimi belli etmek için her gün iltifatlar ederim, aklıma geldikçe şiirler yazarım, ilgili davranırım. Genel olarak seven erkek ilgili davranır. Sana anlayışlı ve iyi davranir, seni üzmez, mutlu etmek için çabalar. Fakat bu her erkek için geçerli değildir çünkü bazi erkekler ilgi göstermese bile sever.
Uzaktan seven kadın ve ya erkek işleri olsa dahi birbirlerine vakit ayırabilirler ve bu normaldir işi olmaması sosyal bir yaşantı dahi olmaması bu seni huzursuz etsin çünkü boş kalitesiz bir insan olur seni hep kullanmak ister seviyormuş gibi rol yapar seven erkek sevdiğine de vakit ayırır arada da olsa işine de vakit ayırır bu seni sevmediği anlamına gelmiyor hepimiz insanız işlerimiz oluyor ama ondan sonra geri dönüş yapıp iletişim halinde olabiliyoruz o yüzden kafanı olumsuz yorumlama hayatını yaşa anı yaşa bundan keyif al zevk al gelecek kaygısı olmadan güzel bir gelecek olduğunu hayal edersen sevgilinle o zaman mutlu olursun olumlu düşünelim olumlu olsun kimseden yardım istemene gerek yok bunu kendin başar kendin hallet gerisi elbette gelicektir.. 😉😉
Platonik sever, sessizce ve güzel sever.
Rahatsız etmeden, incitmeden, boğmadan sever. Güzel sever, onu sevmeyi sever. Tek taraflı sever. Uzaktan sevmeye razı olduğu için de onun bir başkasıyla mutlu olmasından mutluluk duyar kıskansa da.
Çünkü sevdiğinin sadece mutlu olmasını ister
Uzun kısa bakışlar atar yolda gördüğüne güler bulunduğu ortamlarda genelde onun oturduğu yerde oturup bekliyodur sürekli şık giyinir arkadaşlarına senden pek bahsetmez etsede seni sorar ha bide güzel gözükmeye çalışıyosa ve senle konuşurken daha güzel konuştuğunu ve genelde senin hakkinda konuştuğunda anlayabilirsin
Merhaba
Yakından sevmek ne kadar güzel olsa da, uzaktan sevmek daha da güzel oluyor. Ve en önemlisi uzaktan seven bir erkeğin kalbi sende oluyor. Her daim ve her durumda onun içini ısıtan bir aşk oluyorsun. Vede onun seninle ilgilenmesi bile senin yanındaymış gibi hissettirir. Güzel duyguları tatmak için illa her zaman yakın dan sevmiş olması gerekmiyor. Yeter ki arada aşk olsun kalbler bir kalbte buluşsun.
Ses ile doya bilir. Hergün bir resim bugün ne giydin diye sorardım. Yatmadan önce 10 dakika gündem ve hayaller ile ilgili konuşmak. Ben olsam hiç haberi yokken bir hediye bir çiçek ile sürpriz bile yaparım. Kadınlar jesti sever.
Hep tanımak ister. Kaybetmekten çekinir kendini iyi ve sevimli göstermeye çalışır. Merak eder. İlgilidir. Bir şekilde hep ulaşma mücadelesi verir. Heyecanlanır vs vs
Birdüşün bakalım bu emareler var mı?
dokunmaya kıyamaz laf etmeye kıyamaz sevgisini belli etmekten korkar çünkü sevgisinin farkına varınca bırakıp gitmenden korkar :)
Uzaktan seven bir erkek çok kıskanır.
Sevdiğini korumak için her şeyi yapar. Üçüncü kişi araya girer ve aranızı mahfeder. Buyrun kaybettiniz.
Uzaktan sevmek en zor olan bir ilişki türüdür hem sevgisini hissetmek olsun hem güven konusunda en çok tereddüt yaşanan bir ilişki türüdür nasıl davranılması dersen ilgisini sevgisini göstermesi reele oranla zor olur
Uzaktan seven çok değişik şeyler yapar sevdiğini söyleyemez pilatonik davranır
Yalanı dolanı yoksa gercekten sever karakterliyse yani
Gözleri hep senin üzerinde olur ama gözlerini hep kaçırır
Uzaktan sevgi kafa karışıklığından başka bir şey değildir sevgi yok sadece kafada soru işaretleri var... Sevgi nolursa olsun birleşmek tir... Yoksa bir hayvana da sevgin var ama uzaktan bakıyorsun isirmasin diye
Uzaktan kumandayla sevgilisine komut veriyordur herhalde...
Seven fizan da da olsa aynı şekilde davranır hiç kendini bozmaz🧚♂️
Seni hic takmiyormus gibi davranir ama bakisindan anlarsin
Uzaktan seven erkek ilgi çekmek için elinden geleni yapar o sevdiği kişiyi kıskandırma yollarına başvurur eğer biraz kızında hoşlandığını anlarsa pas vermio gibi yapar 😇✌️
belli etmek istemez ama kadınlar her zaman anlar ama her zaman cekingen davranır veya tersi cool olur mafya hibide olabilir hoşlandıgı seyleri yaninda platonigi varken sesli söyler duysun diye bol şans
Seven insana mesafe bisey yapmaz erkek değilde bu konuda adamlar sever uzaktan
Sürekli bakışlarını yakalarsın arkadaşları sen geçerken el kol hareketi falan yaparlar.
Sevdigi insana nasil uzaktan sevebililr ki yalan söylüyordur başka bi açıklamasi yok. ben temas sevmeyen yılışikligi onu bunu sevmeyen biriyim yinede sevdigim beye karşi boyle digilim yani yalandir boşver
Amaca göre değişir. Kendini bilen çekingen erkek, kendini bilmeyen cesur erkek, bacım adına koklama yetisini geliştiren erkek ve daha fazlası. Bu konuda bilgi gerekli.
Göstermek istediği yanlarını ve özelliklerini gösterir. Bu nedenle uzak mesafe ilişkileri hiç beklemediğin bir anda biter.
Tel nr ister ve çevrimiçi olup olmadığını kontrol eder mesaj attığında mutlaka yanıtlar ama duygusunu belli etmez
Seven erkek belli eder. Emin ol eder. Ve anlamaman mümkün değil. Eğer bu soruyu sormak zorunda kaldı isen pek umut bağlama derim
Uzaktan Güneş, ay ve yıldızlar sevilir ancak
Heryerdrn takip eder ama belli etmez gizlice aşkına sahip çıkar hep ulaşmaya çalışır
Bakışlardan ve centilmenlikten.
İlgili davranır aşık gibi bakar
Böyle bir tipleme mi varmış lan
Resimlere bakarak masturbasyon yapar
bakışları uzerinde olur
Peki gözlerini kaçırır mı
sen bakinca evet ya da tam tersi farkedesin diye gozlerini oyar
Genelde kaçırıyor hatta hep
tamam işte
Teşekkürler😊
😊😊😊
Empati kurar
Biraz açar mısınız 😊
Mesela bişey yaparken "acaba o olsaydı Benim yerimde böyle mi yapardı " diye düşünür efendim
Hm peki teşekkürler🤗
Rica ederim efendim
Kıskanır merak eder
Aşırı sahiplenir
Arar sıksık
Uzaktan sana bakar sürekli ve ilgilenir
onun ben...
İyi davranır
Öyle bir muhabbet olmadı konuşuyoruz yani bakıyor yani baya bakıyor
banane
Konuşmuyoruz demek istemiştim😊
Cevap yazmasaydın madem sanane
Şaka yaptım riyiz kızma anlat detaylıca öyle yardım edeyim :D
Ya bana baya bakıyordu işte sonra ben doğum gününde ona bir not yazıp cebine koydum ertesi gün olmaz dedi o gün bugündür bakıyor hatta öylece izlediği bile oluyor bazen
Yüz verme iyi görmüyorum niyetini
Pişman olmuş olabilir mi peki böyle diyenler de var çünkü
Sanmam
Yardımınız için teşekkür ederim 😊
Dürbünle dolaşır
Yokluguna sarilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?