Nişanlım beni çok sıkıyor ne yapmaliyim?

İstanbul'da üniversite okuyorum 2 yıldır devam eden bir iliskim var 1 yıldırda nişanlıyim nişanlım başka sehirde uzaktan ilişki durumumuz var beni sürekli sıkılıyor ilk zamanlar sevgiliyken böyle değildi yaklasik 2 3 aydır sürekli aynı nedenden kavga ediyoruz benim saat 8 de yurdda olmam için baskı yapıyor ilk zamanlar gerçekten geç saatler de kaldığım için 9 da gitmemi istedi bende haklı buldum ve kabul ettim şimdi durduk yere saat 8 diye tutturdu brn sana yanal söylemek istemiyorum ama 8 de girmem bunun için beni zorlama deidm buna rağmen ısrarcı oldu hatta ayrılık asamasina bile gelecek kadar sıkıntı yaşadık en son içim hiç el vermeyerek zorunlu olarak yalan söyledim arkadaşımda kalacağım için evdeyim dedim ama evde değildim içine doğdu resmen ve beni aradi ısrarla evde deglsin dedi benden snap istedi bende kız arkadaşımın ki kendisi de yakından tanıyor ve görüşüyorlar erkek arkadaşıyla çok büyük bir kavga etti çocuk evin önüne kadar geldi ailesi tek gitmesine izin vermediği için beni bahane ederek çocukla konuşmak için dışarı çıkmak zorunda kaldık o arada da nişanlım aradı ve yalan söylüyorsun dedi tartışma çıktı bana bir daha dışarı çıkamazsın diyor 3 ayın kaldı okulun bitmesine 3 ay çıkma yurddan okul yurt diyor biliyorum bir süre sonra yumuşayip çıkamam da sıkıntı olamayacak ama korkuyorum şu an bunları istiyor daha ileride ne olabilir diye yüz yüze konuşunca bir sıkıntı yaşamıyoruz anlaasabiliyoruz bana ben boyle bir insanım eğer saat 8 den sonra çıkacaksan benim sözümün üstüne söz söyleyeceksen daha yipranmadan bitsin diyor
Nişanlım beni çok sıkıyor ne yapmaliyim?