Nisanlim benimle "özel" seyler konusmak istemiyor yapmak istemiyor sizce beni istiyormu?

Nisanlimla uzak oturuyoruz yani cok fazla gorusemiyoruz. Beni cok sevdigini biliyorum hep dile getirir ilgisiyle herseyiyle gosterir. Bir an oncede evlenmek istiyor. Cekingen biri ve cok inancli. Bir kac sefer telefonda o seyleri konustuk ama her seferinde yaptiktan sonra kendini cok kötü hissettigini soyledi bidaha yapmayalim dedi. Sonra bir kac kez daha actim konuyu dayanamadi yine konustu hosunada gotti ama bu sefer diyoki kesin karar verdim evlenmeden boyle seyler bidaha asla yapmayacagim. Gunaha girmek istemiyorum Dekolteli seyler giyiyorum bakmiyor bile gozlerimin icine bakiyor. Beni istedigini hic goremiyorum. Ben arzulanmak istiyorum. Ve gercekten arzulanmayacak biri degilim bakimli biriyim cirkin de degilim. Bende evlenmeden biseyler yapmak istemiyorum ama beni cekici buldugunu gostermesini istiyorum. Korkuyorum beni acaba begenmiyormu diye. Sizce icinden beni arzuluyormudur? Soylemesede? :(
Nisanlim benimle "özel" seyler konusmak istemiyor yapmak istemiyor sizce beni istiyormu?