Sevgilimden eski sevgilisi yüzünden ayrıldım? ne yaptığımı bilmiyorum yardım edin?

arkadaşlar yaklaşık 6 aydır mükemmel bir adamla ilişkim var fakat bu mükemmel adamın eskiden 3 yıllık bir ilişkisi olmuş ve adam kıza çektirmiş birbirlerinin hayatlarını zindan etmişler ilişkiyede girmişler birbirlerini çok sevmişler artık benim sevgilim onu istememiş kız çok koşmuş peşinden ve yüz vermeyince gitti çok zengin türkiyede tanınmış biriyle nişanlandı. Asla üzülmediğini üstünden bir yük kalktığı söylüyor başkada bişey söylemiyor. deliricektm çok merak ediyodum özledi mi falan diye fake bir hesaptan o kız gibi konuştum onunla. Taviz vermedi benimle ilişkisi olduğunu beni sevdiğini söyledi ama kızlada konuşmaya devam ediyodu sonradan engelledi. Kafayı yicem sürekli onu unuttu mu bilmem ne diye dğşünmekten. o hüzünlü şarkı asla dinlemez bugün yana yana seni sevmeyi ağır ödüyorum diye mırıldandı şarkıyı sinir krizi geçiricem baş edemiyorum bunları düşünmekle bende ayrıldım. ne yapmalıyım sonuçta kızla ilişkiye girmiş ve kız nişanlandı birbirlerinide çok ssevmişler en azından o kız aşıkmış ve erkek arkadşımın hayatında yalnızca iki kişi girmiş biri ben diğeri o kız
Sevgilimden eski sevgilisi yüzünden ayrıldım? ne yaptığımı bilmiyorum yardım edin?