Sabah yaşadığım bir hayal kırıklığı aslında. Değer verirken, değer verilmediğini hissediyor insan. Her dakika onu düşünen ben, seni özledim diye mesaj atan ben, geri cevap olarak sadece "tamam" diye geri dönüş yapan o. Siz böyle bir durum yaşasaydınız tepkiniz nasıl olurdu?
Sevgilinize "Seni özledim" diye mesaj attıktan sonra sadece, "tamam" diye geri cevap alsanız, tepkiniz ne olurdu?
ya ben olsam bir yerde konuşurdum onla da sen yapsan nasıl olur aranız ne kadar onu bilmediğim için hiç bir şey deme gelmiyorsa da keyfi bilir bence. herkesin bir alıcısı vardır ama bence bu çocuk alıcın değil. olsa da böyle hayat geçmez. şimdinin tamam diyen çocuk ilerde ne yapar :D.
ben boyle bir cevap akşam öncelikle kendime titre ve kendine gel derim. numarasını silerim. resimlerimizi silerim. bir erkek bana bu muameleyi gösterirse benden bidaha asla bu gibi mesaj alamaz. onu ozleyebilirim ama bunu tek bilen ben olurum. en fazla 5-6 ay. sonra Unutursun ve iyi ki dersin.
olabilir tabi. ama kotu bir durum. ne olursa olsun bana patlamamali. yani tamam çok önemli bir konuya sıkılmış olabilir ama sürekli bunu yapıyorsa ben hic affetmem.
Bunu yasiyorum sevgilime seni seviyorum dedigimde bisey demiyo veya tamam diyo veya goruldu veya baska konulara ceviriyo. Buna ragmen gidip o cocugu seviyorum
Bende öyle bir ilişki yaşamıştım çok soğuktu katlanamadim ayrıldım derdin ne senin beni sevdiğine inanmıyorum gibi bir cümle kurabilirsin ona karşı gidişata görede son verip vermemek sana kalmış ama hiç bir şey senden değerli değil bunu bil canim❤ gereksiz insanlara gereksiz sevgi vererek onlari ulaşılmaz kılip pohpohlamayalim
:)))) Canım sanırım ' ben de seni özledim bitanem hayatımın aşkı sana iskender ısmarlıyım gel seninle mesut olalım gel gökyüzünde yıldız olalım seninle mutlu yarınlara koşalım' demek istemiştin ama olsun senin yerine ben yazdım :)) heahehaheh
işte ALLAH bu kulumdan sana hayır yok boşuna bu akdar değer gösterip ilgi gösterip duana katmıssın demeyi senden tecelli ettirdi diye4 yazar engellerdim bir dahada tarafına bakmazdım.
Seni sevmiyor ya da cok alismis İkisinden biri ) ben gercekten sevdigim bir kizdan bu sekilde bir mesaj alsam, "benim kadar olamazssin" gibi bir cevap yazardim. Sanirim bu yuzden hep yalnizim.
Mantıksız bir cevap olur tamam diyip cevaplamak seni özledim tamam alaka var mi iki kelime arasında ben ozlemedim ya da ozledim diyebilir veya en kötü cevap olarak ne güzel diyebilir tamam nedir ya
Sektirerek git derdim ne dicem terbiyemi bozmak istemiyorum ama birileri harbiden hak ediyor bazen o ne öyle robot gibi tamam sevgisinden süphe ederim valla
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinize "Seni özledim" diye mesaj attıktan sonra sadece, "tamam" diye geri cevap alsanız, tepkiniz ne olurdu?
En İyi Cevaplar