Ben sevgilimle çok zıttım. Ama sırılsıklam aşıktım çok seviyordum. Karakterlerimiz uymuyordu. Çok baskın karskterdi. Bense kuzu gibiydim. Anlaşamadığımız çok oldu.6 ay geçti hala aynı 1 yıl geçti biraz düzeldi. Şimdi sevgilimld çok iyi anlaşıyoruz ruh ikizi gibi olduk. Ayrılmayı düşündüm başlarda. Onun da düşündüğünü hissettim. Sma ayrılamazdım. Aldatsa bile ayrılamazdım ki asla böyle birşey yapmaz. Zamanla sorunları çözdük mantıklı düşündük. Sürekli duygusal düşünmekle olmuyor. Şimdi 5 yıl gecti aradan ve çok mutluyuz 5 ay sonra nişan yapıcaz sonra 2 sene sonra düğün. Sevgi aşk sağlam olduktan sonra ve tabikide güven. Herşey halloluyor. Yeterki sevginden aşkından vazgeçme adam gibi sahip çık. Ne demiş üstad aşk için ölmeli aşk o zaman aşk. Ben anlaşamıyorum hadi ayrılalım aşk bitti. Neymiş aşk yalanmış aşk yokmuş. Aşk için çabalamayan sensin ne aşkından bshsediyordun ağzına bile alma
Hislerimle değil, mantığımla hareket ediyorum. İlişkinin bitmesi gerekiyorsa, sevginin pek önemi kalmıyor.
Bir gün zaten bitecek bir ilişkiyi, zamanı gelmişse uzatıp çürütmenin anlamı yok. Daha büyük problemler yaşamaya, huxursuzlukları çoğaltmaya, düşünceleri acıtmaya gerek yok.
Çocuk değil kimse. Gereken çaba gösterilir, emek verilir. Ancak olmuyorsa uzatmaya gerek yok. İnsanların kendince gelemediği, kabullenmediği, ilişkiden doğuduğu durumlar vardır. Olmuyorsa olmuyordur.
ikisi de zor oluyor. sevgi kazansın. karşılıklı sevgi olduktan sonra bir yol bulunur. seven bırakmasın. sevgiyi hissettikçe anlaşmak istersin zaten. benim için sevgi daha önemli. sevmediğim bişey hissetmediğim biriyle nasıl anlaşayım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Asla ayrilmayi dusunmem sevgi emek ister caba ister. Herzaman bir orta yol vardir. Ama genelde iki kisiden biri korkakdir veya zayifdir bu karakter olarak olabilir ya da sana karsi olan sevgisi. Onun icin ayriliga gidebilir.
Bende 7 sene önce tanıştığım son iki senedir de evli olduğum, 6 aylık kızımın annesi çok severek evlendiğim eşimle, aile içindeki anlaşmazlıklar yüzünden ayrıldık. Yani ne kadar çok severseniz sevin bir noktadan sonra bir adım yol alamıyorsanız, ve evlilik ne kadar normalse boşanmak, ayrılmakta o kadar normal..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani cok sevsemde ona zarar veriyosam bedenende ruhende neriye kadar yürüyebilirki imkanı vemı hem insan sevdiğine gercekten sevdiğine kesinlikle zarar vermez gercek sevgi cok farklı bişey isterse dilenci sersevil bir insan olsun ona aşık ol sev göz hicbişey görmez.
Benim için anlaşmak önemli. İnsan birbirini yıpratıp kırıp incitmeden sevebiliyorsa, o sevgi yarar kalplere. Yoksa birbirlerini hırpalayıp üzmekten başka bir işe yaramaz insanda belli bir zaman sonra bu maratona yenik düşer ve ayrılık kararı alır sevgiside ya azalır ya da biter.
Anlaşmak çok önemli benim için çünkü kavgalar çatışmalar sevgiyi azaltır ve zamanla yok eder bence ilişkide huzur önemli zor olsa da ilişkimi bitirirdim o yüzden.
Ayrılmak en doğrusu eğer ileriyi göremiyorsanız ve sorun yaşayacaksanız kestirip atmak en mantıklısı'dır. Ben şahsen yaşadım biliyorum düzelir diye boşa beklemeyin kimsenin huyu değişmez düzelmez de
En İyi Cevaplar