Küllenmeyen eski aşk ve alev alan yenisi

Merhaba,

Sadece ama sadece 3 ay önce eski kız arkadaşım benden ayrıldı ve sadece ve sadece 3 hafta sonra ilişki yaşamaya başladı. Bu ilişkisi boyuncada şimdi anlaşılıyor ki kıskandırmak amaçlı saygısızlıklar, terbiyesizlikler yaptı. Temmuz başında artık tam anlamıyla kabullendikten sonra, insanların tereddüt etmemde dahi şaşırdığı şimdi ki arkadaşımla iletişimimi ilerlettim. Eski kız arkadaşımı inanılmaz sevdiğim için ona yaptığının hata olduğu, ilişki yaşayacaksa 1 2 ay "en az" beklemesi gerektiğini söyledim. Bu süreçte ben onun aksine yeni kızımız için, geçmişin günahını yüklememek adına bekledim. Bu süreçte kendisi bir olaya binaen hediye istedi, ben yol haritamı çizdim tahminim ilişki bitişinin 4. ayında da başlayacaktım ki, eski kız arkadaşım yenisinin evinden sabah sabah kapıma dayandı. Orucu uykuya tutturduğum için o sersemlikle vede kinimin kalmaması neticesinde kabul ettim. Kendisi hayatımda görüp görebileceğim en pişman insan olarak karşımda dikildi af diledi vs. vs. Ben de daha önce hissetmediğim gibi bir özlem duymuşum, artık beynin pasif konuma düştü ve affedip , kavga dövüşte olsa başladım. Ve her hakaretime, her aşağılamama rağmen sesini çıkarmadı(çıkaramazdı diyeceksiniz de çıkarır). Bu esnada annesi ile tanışmak mecburiyetinde kaldım. Saçma ama bunlar 3 hafta içinde oldu. Dünde yeni kız arkadaşıma , eskisine başından beri anlatarak ve onu bu konuda iplemeyerek, hediyesini verdim. Kat-i sürat le üzmek istemediğim birisi. Eğer üzmek zorunda isem eskisini üzerim. Sorum eskisinden ayrılamıyorum. Ne kadar mantıksız da olsa yeni hali tüm teslimiyetiyle geldiğinden vede anlamsız bir şekilde çok sevdiğimden yapamıyorum. Ama bir yanımda temiz bir sayfa açmak istiyor. bu esnada hediye verdiğim gün yemekten sonra yenisi de inanılmaz bir istekle hareket ediyr ki yemin ederim hiçbir hareket etmemeye çalıştım. Zaten yeterince kafası bulanacaktı arkadaş modunu tutmaya çalıştım yinede. Lakin durum yemek esnasında olmasada sonrasında fena ceryan etti. Şimdi onu bu bulanıklığa kesinlikle sokmak istemiyorum ama nasıl? diğer başımın belasından kurtulamıyorum. Hem seviyorum, hem artık dersini almış hata etmekten korkan bir insan, hem de vicdanen. Ama burda da tamamen temiz ve mantıken olması gereken bir kızı da bir yola soktum. Ona bu durumu nasıl açıklayabilirim? Onu nasıl çok üzmeden kendimden uzaklaştırabilirim , tabi gözünde değerimi de bitirmeden. Çünkü hiç haketmiyorum geri zekalı eski yüzünden kötü anılmayı? Kızlar yardım!
Küllenmeyen eski aşk ve alev alan yenisi