Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha önceden sağlam darbe yemiştir o. O yüzden tamamen aşık moduna girmek istemeyip mesafeli durmayı tercih ediyordur. Ben de sürekli ilk adımı atarım ama karşıdan da aynı hassasiyeti beklerim bir süre sonra. Ayrıca kıskanma olayı da doğal bir şekildeyse güzel birşey yani kıskanması için bişeyler anlatma yapıyorsan yapma, ister istemez insan hissediyor ve soğuyor. Bir diğer durum konuşma olayı karşılıklı olmalı ve iki tarafında ilgisini çekecek konular olmalı. Öte yandan hislerin var oldugunu biliyorsa ya aynı şeyleri hissetmiyordur ya da bağlanmaktan korkuyordur.
1173 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaklıma gelmişken soyleyeyim 3 4 gun yazma yazar mutlaka ben uyguladım ve oldu Şu an konusucam onla :) sevincliyim ama belli etmemeliyim :)
Soran+1 yılÖncelikle teşekkür ederim, çok güzel ifade etmişsiniz ve sorumu gayet güzel algılamışsınız. Ben kıskandıracak bir şeyler yapmıyorum ama normal seyrinde giderken her şey kendisi dışındaki erkeklere tepki veriyor ya da sinirleniyor konuşunca başkalarıyla. Başkaları derken yanlış anlaşılmasın normal arkadaşlarımla. Peki bağlanmaktan mı korkuyor hissetmiyor mu bana karşı bir şey nasıl anlayabilirim?
Soran+1 yılPeki hiç yazmazsa, bu sevmiyor mu anlamına gelir ya sizin bahsettiğiniz gibi bağlanmaktan korkuyorsa ve bu yüzden yazmazsa yazmayayım mı yani hiç? Sizin adınıza çok sevindim. Bu güzel kandil gecesinde Allah daim etsin inşallah siz de benim için dua eder misiniz? :)
Cevap sahibi+1 yıl:) daha onceki kandilde bir daha kandil kutlamicam demistim bu defa hersey istedigim gibi oluyor dua ederim sizin icin
Cevap sahibi+1 yılhic yazmazsa sizi sizin kadar dusunmuyor demektir , cunku birbiriyle yakinligi olan insanlar ister istemez ayri durdu mu bir bosluga dusuyor ben cok zor tuttum kendimi cunku alisiyorsun konusmasina tepkilerine huysuzluklarina
Cevap sahibi+1 yılarkadaslarini kiskanmasi cok guzel bisey unutma onlar senin icin arkadas onun icin yabanci yani araniz bozuldugunda yanasacak kisiler ;)
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim dayanabilirsem yazmam bazen ben de hiç dayanamıyorum çünkü çok alıştım çok bağlandım. İnşallah o da bana aynı hislerle bağlıdır da sadece çekiniyordur. İyi geceler. :)
Soran+1 yılEmin olamıyorum ama önce çok belli ediyordu sonra benim ne kadar hoşuma gittiğini gördü bu kıskançlığı ve yan çizmeye çalıştı. Şu an aynı şeyler olsa aynı tepkileri vermez mesela. Dediğim gibi zor bir adam bir yaptığı bir yaptığını tutmuyor ve ben onu tanıyamıyorum.
Cevap sahibi+1 yıl:) zor olmasa sevmezsin zaten dur sinirlerim gerildi
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma kizla konusurken derin bir konu oldu sinirlerim bozuldu da demin oyle dedim :) erkekler oyledir cesaret ver ona ama abartmadan gerektigi yerde seni kaybedebilceni bilsn
Soran+1 yılDerin konu ne oldu :o Biliyor musun çekiniyormuş hissediyorum o da beni seviyor sadece çekindiği için böyle yapıyor. :)
Cevap sahibi+1 yılustune gitme sadece yakin dur o cekingenligi alabilirsin zamanla
Soran+1 yılTamam üstüne gitmiyorum zaten o zaman ters teper, ama zamanla düzelecektir bence. Kendisi söyledi zaten huyunun böyle olduğunu çekingen bir yapıya sahip olduğunu. İnşallah her şey güzel olur.
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin sozlerine inanma sana tavsiyem olsun :) senin yaninda cekingen olur bir bakmissin firlamanin teki olup cikar :) o da senin mesafeyi dogru ayarlamana bagli
Soran+1 yılAramızdaki ilişki çok güzel, beni asla incitmek istemeyen bir yapısı var sadece çekindiği için biraz ağır gidiyoruz hepsi bu öyle bir durum olacağını zannetmiyorum çünkü abartmıyoruz hiç bir şeyi. :)
Cevap sahibi+1 yılne guzel o zaman :) konu dısı ama bisey sorucam hic onu gıcık ediyor musun?
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılSu arkadasm soyle davranıyo su laf atıyo falan filan gibi
Soran+1 yılGıcık etmek için değil de mesela rahatsız eden biri vardı beni, onu anlatmıştım. Ama genelde o soruyor mesela şu kim ya da işte neden böyle söyledi senle ilgili falan diye. :)
Cevap sahibi+1 yılNe guzel :) bizimki gıcık etmek icin yapıyor da
Soran+1 yılNasıl yapıyor ne diyor mesela? :)
Soran+1 yılBu arada yazmama taktiği işe yaradı dayanamadı :) :)
Cevap sahibi+1 yıl:) yaricagina emindim , simdi siradan bir konu konusuyoruz bir guzel laf ediyorum basliyor bugun giderken cocugun biri nutellam diye laf atti sen hic attin mi diyo , veya herhangibigun artik ne zamansa arkadasi karsidan bakanlari kiskanmis , ayy guzel olamk da basa bela dusunsene sevgilinin veya esinin kiskanc oldugunu ugras dur dio bana
Cevap sahibi+1 yılya da eski manitayla gittigi yerden gecmis yeni ortami bulunca birakti bni yk onu affetmcem de cart curt yazio tonla mesaj
Soran+1 yılBu yaptığı çok saçma bence çocukluk bu. Seni kıskandırmak için yapıyor kıskandırma oyunu oynuyor çok yanlış hareketler ben yapmam öyle şeyler de zaten beni kıskanıyor belli etmemeye çalışsa da. :D Sen ne tepki veriyorsun?
Cevap sahibi+1 yılbazen kendime pay cikariyom ordan guzel bisi soyluom bazen , sakayla karisik kiziyorum bazen , dozu arttiriyor bu defa beni hasta etme diyorum gece gece devam ediyor , gecmsten , en sn s. et gecmisi diyorm bunalltim senide :) yazio yatio ve ben yatamiom
Cevap sahibi+1 yılbir keresnde yazmadigim da oldu uc gun cvp bile demeden ama tas degismior
Soran+1 yılBilmiyorum bana çok manasız geldi. Ben onun kıskanmasına bayılıyorum, bana hesap sorunca çok hoşuma gidiyor, kızınca falan. Ama seninki garip. Özgürlüğüne fazla düşkünse belki ondan da olabilir.
Cevap sahibi+1 yılBir oyun bozanligi yok mu bunun :) Kuyruk acısının dısa vurumu gibi geldi bana
Soran+1 yılBilemiyorum çok saçma, garip sen de ona aynısını yap bence. Hatta onun iki misli yap. Abartıysa abartısına devasalık kat. Derler ya deli deliyi görünce sopasını saklar diye, ona onun diliyle yanıt ver bakalım ne yapacak. :)
Cevap sahibi+1 yılBen de sopamı saklıyorum :) ucundan gosterdim aynısını yaparım diye nolcak anlat diyo :)
Soran+1 yılÖyle değil işte abartacaksın zırlaya zırlaya itiraf edecek böyle oyun olmaz. :D Abart seviyorsa katlanamaz korkma çekinme ve onun yaptığını ona izlet ne hale gelecek bakalım. :)
Cevap sahibi+1 yıl:)) tamam o zaman ama uyandirmadan yapmak lazim
Soran+1 yılHiç takmıyor gibi rahat tavırlarla çaktırmadan anlatacaksın umursamaza yatacaksın anlamaz. :)
Cevap sahibi+1 yıl:) es anli hareket ediyor yalniz oyle bir sorun var
Soran+1 yılAnlamadım.
Cevap sahibi+1 yılYani ben ne dusunuyorsam o da oyle yapiyor :)
Soran+1 yılİyi de sen de onun yaptığını yapacaksın işte, anlamayacağı şekilde davranırsan sıkıntı yok. :)
Cevap sahibi+1 yıl:) ters kose aynen dogal ve gercekci , insallah ksmi bulmaz
Soran+1 yılİnşallah dozunu iyi ayarlarsan bişey olmaz. :)
Cevap sahibi+1 yıl😏 tehlikeli oyunlar , haklısın bu arada o dedigimi unutma her gun yazma kesinlikle haftanın bir gunu bos gececeksin mutlaka :)
Soran+1 yılo yazsa da mı yazmıyım üstüne zaten düşmüyorum yazarsa ben de yazıyorum özlesin diye mi? :)
Cevap sahibi+1 yıl:) hayir yazarsa yaz yazmazsa bekle o da bekliyorsa sen yaz sonra gene o yazsin yani kendini unutturma ama elde de olma
Cevap sahibi+1 yıl:) aynen
Soran+1 yılBen yazınca konuşma hiç kesintiye uğramıyor hemen yanıt veriyor ve benden başkasıyla yazışmadığını da biliyorum ama hep ilk mesajı atmak da istemiyorum mesela konuşmak istese kendisi yazmaz mı zaten? :)
Cevap sahibi+1 yıl24 saat eger biseye kizmamssa en gec seni arayacagi suredir :) 36 yi bulursa sikinti vardir :)
Soran+1 yılBekleyeyim mi yani, yok geçen gün dayanamadı yazdı yazmasaydı asla yazmazdım. Bir daha bekleyeyim bakalım ne kadar dayanabilecek. :)
Cevap sahibi+1 yıl:) cok ust uste yapma bu durumu ara sira , bu sefer o da yapmaya baslar
Soran+1 yılYazayım mı yani? :) Benden asla rahatsız olmadığını ve bana karşı boş olmadığını biliyorum çekindiğini de.. Ama hep ilk mesaj atmak sıkıcı olabiliyor işte. :)
Cevap sahibi+1 yıl:) bir iki gun yaz ucuncu gun o yazsın
Soran+1 yılTamam yazdım, öyle yapıcam teşekkür ederim. :)
Cevap sahibi+1 yıl:) bir ipucu daha var
Soran+1 yılNedir :)
Cevap sahibi+1 yılgec saatte sen yazma ve kalma , o yazsin kal diye, ilk zamanlardaysa ozellikle :)
Soran+1 yılTamam, ama yazmıyor ki o çekiniyor hep bunu üzerinden atmasını nasıl sağlarım nasıl bana rahatça yazar çekinmeden? :)
Cevap sahibi+1 yılo samimiyetle olur mesela konusurken espirilerin uyumu , birbirinizi sormaniz guven olusmadan cekingenlik gitmez :)
Soran+1 yılbirbirimizle inanılmaz uyumluyuz mesela bir konuyu konuşa konuşa akşam etmiştik ama işte hep ben yazıyorum nasıl gidecek bunun çekingenliği sıkıldım ben çok. Beni soruyor bir şey olunca ben de onu ama işte hep havada. :)
Cevap sahibi+1 yılbak ilginc bu , cekinmeden cok agirdan almaya calismaya benziyor oylese
Soran+1 yılBana da öyle geliyor, ne yapim yani bu durumda zaten sinir oldum çok geç yanıt verdi ben de geç yazıcam. :/ :/
Cevap sahibi+1 yılne kadar gec :)
Soran+1 yılYarım saat oldu boğasım var onu zaten kıskançlık krizine girdim burda olsa parçalardım şu an 👿bazen anında yazıyor bazen geç yazıyor anlamıyorum hiç :(
Cevap sahibi+1 yılkiskanilcak ne oldu ki?
Soran+1 yılBen bu adamı nasıl yola getiricem, konuşmasını nasıl sağlayacam ya :( ? aslında abartıyorum bir şey olmadı ben çok kıskancım gözümden bile kıskanıyorum işte.
Cevap sahibi+1 yılbak kim ne kadar geri duruyorsa o kendine baglamaya calisiyordur , onu zorla konusturmaya calisma soguk mu duruyor neyse misafr geldi falan de saatine gore bir bahane uydur iyi geceler de
Soran+1 yılgeri durması bağlama taktiği mi yani :o :D hiç böyle bir şey duymamıştım. uzak durmuyor geç yazıyor ben de onun gibi geç yanıt veriyorum soğuk olmuyor hiç bana karşı. Ben onu konuşturmaya da çalışmıyorum yazmazsa ısrarcı olmuyorum.
Cevap sahibi+1 yıl:) ustun caba saglama konusmak istiyorsa konusur zaten elinde olmadan cunku oyle bir psikolojiye girioki insan sevdigi yazmayinca inadi bile onu tutamiyor :)
Soran+1 yılbence o beni sevmiyor o dayanıyor ya hep dayanamayıp yazan benim :( 2 gün yazmıcam bugünden sonra bakalım yazacak mı :)
Cevap sahibi+1 yıloyle sen bak caba sarfediyorsun , o rahat takilior , bizde de Ben caba sarfediodum o yuzden rahat :)
Cevap sahibi+1 yıloyleyi onceki icin yazmistim sevmiyoru bilemem onu dedigim gibi anlarsin anca :)
Soran+1 yılöyle yapıcam 2 gün yazmicam bakalım dayanabilecek mi, iyi de arkadaşça seviyorsa ondan yazıyordur arkadaşlık mı aşk besliyor bana karşı nasıl anlayabilirim? :)
Cevap sahibi+1 yıl:) erkeklerde o ayrimi yapamazsin desem
Soran+1 yılYapmam gerek ama, arkadaşlıksa içindeki yine kıskanır mı beni hesap sorması mesela olabilir mi arkadaşken de
Cevap sahibi+1 yılempati kurayim bir dakika :)
Cevap sahibi+1 yılegoist bir arkadas mi :)
Soran+1 yılYok öyle biri değil.
Cevap sahibi+1 yılo zaman sevgi vardir :) yalniz ask oyle kolay olmaz , o zorlukta anlasilir :)
Soran+1 yılnasıl yani mesela?
Cevap sahibi+1 yılyani birine asiksan o kisi dunyanin merkezine doner :) merkezden uzaklasinca yorungesi sasar :)
Soran+1 yılöyle oluyor geçen gün hiç yanıt vermedim yazmadım ardı arkasına bir sürü mesaj attı, başkalarına yazıp kendisine yazadığıma bozulmuş. Ben onu silecektim bir daha yazmasa asla konuşmayacaktım o yazdı ama asla emin olamıyorum işte. :)
Cevap sahibi+1 yıliste tahmin edilemezi oynuyor aklinca o da :)
Soran+1 yılPeki sence arkadaşça mı seviyor yoksa benim istediğim gibi mi? :)
Cevap sahibi+1 yılyok oldugunda panikliyor mu :)
Soran+1 yılYazmadığımda hemen tribe girip bir daha seni rahatsız etmem falan yazmış çünkü yanıt vermemiştim incitmişti beni. :)
Cevap sahibi+1 yıl:/ bu hic olmadi ama
Cevap sahibi+1 yılrahatsiz etmem cok kacamak cevap topu direk karsiya atmak o , nerelerdesin napiosun sesn cikmiyor falan demesi lazim ya da sacma bir bahaneyle yazmasi lazim
Soran+1 yılyazamazdı çünkü ben onun yazdıklarına yanıt vermemiştim sonra bir gün sonra tekrar attı ondan sonra yazdım.
Cevap sahibi+1 yıl:) himm tekrar atiyorsa iyi isaret
Soran+1 yılişte ben bir sürü mesaj attı yanıt vermedim sonra rahatsız ettim geliba falan diye tribe girmiş kendi kendine ben de açıklama yaptım incindiğimi falan söyledim. Bu arada sen neden gizlisin? :D
Cevap sahibi+1 yılaciklama yapma yogundum biraz de merakin dozu artsin gerektiginde :) kahramanlar gizemli olur :)
Soran+1 yılTamam yarın görür o hiç yazmayacağım. Peki öyle olsun bakalım sayın kahraman :D
Cevap sahibi+1 yıl😏 ellerinde cicekler kapina sirilsiklam edersin sen bunu
Soran+1 yılHiç sanmıyorum adam odun halis muhlis yontulmamış odun, sırf hislerini belli etmemek adına iyi odun ayağına yatıyor :D inşallah söylediğin gibi olur. Bir daha yazmicam bakalım 3 gün boyunca. Yazsa da görmezden gelicem.
Cevap sahibi+1 yılmesaji okundu yapma yalniz seni takmadiginda oyle yaparsin :) yas mi kuru mu :)
Soran+1 yılçok sinir oldum takipçisi artıyor diye şu an ben de aynısını yaptım tanımadığım adamın teki takip etti kabul ettim ben de takip ettim sırf ona gıcıklığımdan :/ bir de onun takip ettiği küçük daha bir şey olacağından değil de ben kıskanç insanım işte :/ aynı fikirdeyim aynen
Cevap sahibi+1 yılbak elemanin stalkeri olma bu sadece kendi kendini yemene neden olur , umursama o kadar sonunda uzulursun
Soran+1 yılbundan sonra bana ne zaten hala ayzmadı bana bir daha da asla yazmam bir de hatunlar takip ediyor diye ne diye geri takip eder ki hiç anlamam görür o bundan sonra tüm takip isteklerini geri takibe almazsam
Cevap sahibi+1 yılsen hanimligini bozma, yarisa girme onla , bu senin icin de iyi olmaz dusunsene biri fotografina sacma sapan bisey yazacak surekli silmek zorunda kalican falan veya fotonu alip kullanir :)
Soran+1 yılfoto yok ki kullanamaz kimse of o kızla yazışmaktan bana yazamadı hala delirecem
Cevap sahibi+1 yıl:) goruyon mu yazistigini ne biliosun
Soran+1 yılTakibe aldı kesin yazıyordur yazarsam bir daha ona nefret ediyorum kendimden salak salak bağlan sonra incitsinler :(
Cevap sahibi+1 yıl:) sen senarist misin.
Soran+1 yılşu an çok moralim bozuk ya ağlıyorum sinirden kesin başka kızlarla konuşuyor bana yazmıyor bir daha asla yazmam ona bana değer vermiyor benim gibi
Cevap sahibi+1 yılYapma , ortada bisey yok , uzme kendini yoktan yere.
Soran+1 yılbir daha asla yazmicam umursasa yazardı benim sinir olduğumu biliyor ama bir daha beni hırpalamasına müsaade etmicem beni umursamayan kimseye yer yok hayatımda
Cevap sahibi+1 yılGuclu ol yazmiyorsa takma bile , yeryuzunde seni umursayacak tek kisi o kalmadı sonucta
Soran+1 yıltakmam zaten bana ne geçen gün de takmıyordum zorla kendini hatırlattı ama ben böyle şeylere gelemem ay zahmet etti yazdı yazmicam ama hiç
Cevap sahibi+1 yılaklima bisiler geldi aslinda :)
Cevap sahibi+1 yılccevap atma :)
Soran+1 yılatmıyorum çünkü ona çok sinirliyim
Cevap sahibi+1 yılwhatsapptan mi konusuyosun diger aglardan mi :)
Soran+1 yılWatssup değil niye
Cevap sahibi+1 yıl:) cunku onu sinir edebilmen icin oyle bir ag olmasi lazim ki hem goruldu yapacaksin hem cevrimici gozukcen hem de kafana estigi zaman yazicaksin
Soran+1 yılgerek yok hiç uğraşmicam ne hali varsa görsün
Cevap sahibi+1 yıl😏 sen olmussun
Soran+1 yılçok sinir oldum umursadıkça uçuşa geçiyorlar
Cevap sahibi+1 yılherkes olmasada , insan yapisi iste
Soran+1 yılgörsün bakalım müsait olduğum halde yazmayacağım
Cevap sahibi+1 yıl:) sorarsa uyuyakaldim de
Soran+1 yılben yalan söyleyemem :)
Cevap sahibi+1 yıl:) soyledin ama simdi
Soran+1 yılne söyledim ki
Cevap sahibi+1 yıl:) hic soyleyemedigini :)
Soran+1 yılben yalan söylemedim ki söyleyemem dedim sadece :)
Cevap sahibi+1 yıl:) daha once hic soylemedin mi disari cikarken falan
Cevap sahibi+1 yılailene vs
Soran+1 yılönce söylüyordum da artık söyleyemiyorum yalan söylemek çok saçma bence. :)
Cevap sahibi+1 yıl:) simdi durustluk akiyor iste
Soran+1 yılof sanırım abarttım ben konuşmuyor da olabilir :D :D
Cevap sahibi+1 yıl:) yok abartmadin sen resmen cagan irmak oldun :)
Soran+1 yılkıskanınca gözüm dönüyor benim maalesef :D
Cevap sahibi+1 yıl😆 yinede iki saat sonra cevap yazilmaz Şu an musait degilim dersin
Soran+1 yılyok ben yazmicam ona sinirim geçmedi ama sakinleştim :) :D
Cevap sahibi+1 yılgulucuklerden belli oluyor ciftlendiler 😊 en iyisi acele etme
Soran+1 yılöyle zaten güven problemim var sürekli kafamdan yazıyorum. :D
Cevap sahibi+1 yıl:) sen iyi roman yazarsin , cagimizin sorunu da bu
Soran+1 yılBen ihanete uğradım bu yüzden elimde değil, korkuyorum kaybetmekten ve sevdiğim zaman çok değer veriyorum bunlar hep ondan. :)
Cevap sahibi+1 yıl:) Kaybetmekten korkmak gerek ama sevgiliyi degil mutlulugu.
Soran+1 yılöyle ama elde olmayan sebepler devreye giriyor
Cevap sahibi+1 yılNe mesela?
Soran+1 yılgüvenemiyorum, ne kadar sevsem de bir erkeğin gerçekten sevebileceği ütopik geliyor.
Cevap sahibi+1 yılsanirim beni buldu 😒
Soran+1 yılSevme hissi galiba çok aptal bir his keşke sevmeseydin. :/
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılBeni buldu dedin de ona istinaden dedim. Sevme hissi mi seni buldu diye.
Cevap sahibi+1 yıl:) yok , supheli biri var da profilime yazmis, gormeden oturdugum yeri yazdi , o buldu mu beni anlaminda demistim
Soran+1 yılo nasıl oluyor ki takıntılı çok insan var burda zaten. :/ :D
Cevap sahibi+1 yıl:) bende oyle bir sans var olur mu olur , ben de saskinim Şu an
Cevap sahibi+1 yılArada unutmadan bir erkegin sevgisi utopik degil aslinda gercektir :) O edebi metinler olur muydu yoksa :)
Soran+1 yılseninki büyük şans mi diyeyim sürpriz mi bilemedim. :) ben inanmıyorum hep daha fazlasını ister erkekler daha güzel, daha zeki, daha daha daha
Cevap sahibi+1 yıl:) kizlar istemez mi
Soran+1 yılben şahsen sevdiğimden başkasını görmem, sadece onu güzel bulur onunla konuşmak isterim sadece o beni güzel görsün isterim daha fazlası arayışı yok bende ben ona takılı kalırım onun ritmi beni unutmazsa..
Cevap sahibi+1 yılErkeklerde guzel buldugunu tanır , zekiyse cabuk anlasır ve konusur :)
Soran+1 yılsaçma sapan kurmicam bir daha zaten kimseyle konuşmuyormuş film izliyormuş boş yere kendi kendimi üzüyorum. :D
Cevap sahibi+1 yıl:) kimle konusuyorsun diye sormadin umarim
Soran+1 yılyoğunsun dedim o da film izliyordum ne kast ettin anlamadım dedi ben de hemen geri vites yaptım :D şaka yapmıştım falan diye saçma olurdu üstelemem :D
Cevap sahibi+1 yılyannlis yapiyorsun yapma o kadar ilgini belli etme
Soran+1 yıluzak mı durim yani
Cevap sahibi+1 yılhayir da oyle takip ettigini belli etme :) himm iyi bakalim de mesela o sorsun seni
Soran+1 yıltamam öyle yapim :)
Cevap sahibi+1 yıl:) unutma asık olmak erkege yakısır kadın asktır ve ask insanı kovalamaz asık kovalar :)
Soran+1 yıltamam umursamaz davranıcam seviyorsa yazar üstüme düşer sevmiyorsa ben de sallamam :)
Cevap sahibi+1 yıl😉 yerine gore ölcüsünü kacırmadan
Soran+1 yıltamam öyle yapim üstüne düştükçe değersizleşiyorsun :)
Cevap sahibi+1 yıl😊 Istisnasız. Hızlı ögreniyorsun.
Soran+1 yılteşekkürler umarım beklediğim gibi olur. :)
Cevap sahibi+1 yıl:) olmazsa da , sadece su dokuver arkasından.
Soran+1 yılaynen zorlamam ben beni sevmediğini anlayayım yoluma bakarım. :)
Cevap sahibi+1 yıl😏 Aynen oyle , sevmeyenlerin damatligi-gelinligi curusun.
Soran+1 yılsevmeyenler uzak dursun ikilesin başka kapıya :)
Cevap sahibi+1 yılKapıyı da örtsünler ceyran yapıyor 😊
Soran+1 yılöyle :)
Cevap sahibi+1 yıl:) neyse biraz calıscam ben, sonra gorusuruz.
Cevap sahibi+1 yılcalısamadım :(
En İyi Cevaplar
Ne diyon Müdür :D Anlamadım hiçbirşey.
24 Yorumla
Soran+1 yılBiri var. Aramız çok iyi ve hiç sıkılmıyoruz konuşmaktan. Ama hep ilk yazan ben oluyorum. O hep kendini çekiyor. Kıskandığını sezdim bir kez. Sevdiğini de hissediyorum, çünkü bana karşı çok anlayışlı çok iyi. Ama gel gelelim ben yazmazsam tık yok. Bağlanmaktan mı korkuyor sevmiyor mu çözemiyorum.
Soran+1 yılAma öyle herkese çarçabuk güvenebilen biri değil ki güven sorunu var. Sadakate çok önem veren biri gerçi sevgili değiliz ama..
+1 yılAyy bende onu yaşıyorum şu aralar!! Cevabınıda bilmiyorum. Ama insan çekinmesini ister umursamamasını değil tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılGöz neyi görmek istiyorsa öyle anlıyor zaten inşallah ikimizinki de çekiniyordur bu kandil gecesi bol dua edelim canım.
Aman o yazmassa sen yazarsin nolcak yani Illa hep erkekmi yazmasi gerekiyo.. dert etme bunlarii..
11 Yorumla
Soran+1 yılYazayım mı hep yani?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılIkiside olabilir sen yazinca hemen cevap veriyorsa cekiniyordur
17 Yorumla
Soran+1 yılAnında yazıyor genelde.
- +1 yıl
Cekiniyor
- +1 yıl
Veya cok fazla ilgi gostermek istemiyor
Soran+1 yılBana da öyle geliyor.
- +1 yıl
Ozele yazarmisin bisey diycem
Soran+1 yılBuyrun burdan söyleyin, sizi dinliyorum.
- +1 yıl
Tanimak istiyorum sizi
+1 yılüzgünüm ama erkekler sevmedikleri zaman uzaklasirlar bu ufak bir tersleme olur ilgisizlik olur
20 Yorumla
+1 yılİkiside olabilir bence
10 Yorumla
+1 yılumursamiyordur. Yazmamalisin bence. Fakat surekli o atip sen yazmiyorsan pu sana
22 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben yazıyorum o da hemen anında yanıt veriyor ama yazmadığım zaman o da yazmıyor. Bana çekiniyor gibi geliyor. Ama emin değilim.
- +1 yıl
yazma o zaman ben olsam yazmazdim. Hep sen mi atcan ilk adimi
+1 yılSevgiyi sorgulamayın sadece yaşayın.
25 Yorumla
Soran+1 yılEmin olabilsem yaşayacağım da emin olamıyorum ki.
- +1 yıl
Emin olmadan yaşa ozaman. Hayatta hiç bir şeyin garantisi yokki emin olsan nolucak?
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok iyi geldi Allah razı olsun hayırlı kandiller.
- +1 yıl
Ayrılanların, boşananların hepside sevip güvenmiş hata emin olmuş insanlardır. Fazla sorgulama yaşayacakların bellidir zaten. iyi geceler sizede.
Soran+1 yılTekrar teşekkür ederim, iyi geceler.
+1 yılBence sevmiyor. erkekler sevdikleri zaman zaman ayirirlar merak ederler. Onu bosh ver ve kendi yoluna devam et en iyisi
00 Yorumla
+1 yılHer ikisi de olabilir
10 Yorumla
+1 yılsevmiyo bnce salliyo sende yazma
40 Yorumla
+1 yılbaşımdan gecmis bir olay Şu an konuşmuyoruz
10 Yorumla
+1 yılİkiside olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamamın bir yolu yok mu?
+1 yılben yazmıyorsam umursamiyorumdur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yapmaya çalışıyor diyorsan o iş olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. İşi vardır.
20 Yorumla
+1 yılSevmiyor
20 Yorumla
+1 yılcokda fifi diyordur
00 Yorumla
+1 yılDalga geçiyor :)
10 Yorumlaumursamıyodur kesin
10 YorumlaUmursamıyordur
14 Yorumla
Soran+1 yılAma umursamasa neden kıskansın?
Soran+1 yılİyi de diğer arkadaşlarım değil sadece o kıskanıyor o hesap soruyor, açıklama bekliyor. Bunu sıradan biri yapmaz bence.
Kafasi karışıktr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne