Sevdiğim erkek benden nefret ediyor ne yapmalıyım?

Sevdiğim bir çocuk var onu yeni yeni sevmeye başladım. Kim olduğunu adını falan merak ettim öğrenmeye çalıştım falan derken sınıf arkadaşım " o çocuk benim arkadaşımı sevmiyormuş kıza açılmış ama kız onu sevmiyormuş " dedi. Sonra bende bu kızın kim olduğunu merak ettim arkadaşıma sordum ama söylemedi. Ben de arkadaşımın takıldığı kisilere bakıp birinden süphelendim. Yakın arkadaşımdan o suphelendigim kıza çocuğu tanıyıp tanımadığını sormasını istedim. Ama kız tanımıyorum demiş ( yalan söyledi ) . Ve bir şekilde benim o çocuğu sevdiğimi öğrenince sırf bana gıcıklık olsun diye o çocukla konuşmaya başladı. Tabi bu sırada çocuğa benim onu sevdiğimi söyledi. Bunlar bir kaç gün konuştuktan sonra kız bunu sevmediği ve bana inat konuştuğu için konuşmayı kesti çocukla. Ayrıca bir fake hesaptan biri bu çocuğun arkadaşlarına çocuk hakkında bir şeyler sormuş. Çocukta benim onu sevdiğimi bildiği için o kişinin benim olduğumu düşünüyor ve arkadaşıma " arkadaşlarımı rahatsız etmesin" demiş. Çocuk benden ve arkadaşlarımdan nefret ediyor ben bahçeye indigimde içeri giriyor falan. Ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin !!! Biraz uzun ama lütfen okuyun
Sevdiğim erkek benden nefret ediyor ne yapmalıyım?