Nisanlimin her seferinde ufak tefek yalanlarini yakaliyordum bu yuzde artik bir daha bana yalan soylemeyecegine yemin etmesini istedim daha oncede cok kez yaptigi biseydi bu aslinda ama bu sefer inat etdi guveniyosan boyle guven senin uzerine yemin ederimki yalan soylemeyecegime dair o yemini etmiycem konuyu kapat dedi bende inat ettim o zaman bende sen benim etmeni istedigim yemini edene kadar seninle tek kelimede konusmuycam dedim buna yemin ettim😁. Simdi 3 gundur konusmuyoruz hergun mesaj atiyo kararin deyisdimi diye cevap vermiyorum. Bu isin sonu nasil olucak sizce? ya da neden yemin etmiyoki bu kadar zormu? Ps:yemin sozu cok fazla oldu kafaniz kafaniz karistiysa kusura bakmayin artik 🙈
Yalan soylemeyeceginden emin olmadigindan
Inat ettiyinden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cahil insanlar yeminlere ve inançlara sığınır
Oylede karsimdakine inanmiyorsam ve inanmak istiyirsam baska carem yok gibi geliyo akla gelen tek sey yemin
Küçük yalanlara takılırsan büyüklerine rastlarsin.
Sacma sapan yalanlar soyleyen biri bu isi ilerletir gibi geliyo bana o yuzden karsisini almaya calisiyorum
Baskı yaparsan ilişki zedelenir bırak yalan söylesin kesin yalan söylemesinin nedeni sensin.
Mesela sana hangi yalanı söyledi örnek versene
En sacmasini en basitini soyleyeyim mesela bana tv bozuk diyo ama ablasiyla konusurken tesadufen oyreniyorum ki tv bozuk deyil bu kadar anlamsiz sacma yalanmi olur? Onlarin evindeki tv ile benim ne alakam var ki hic gostermiyodu diyo sonra hayir iste bir iki kanal gosteriyodu diyo
Allah aşkına ne var büyütecek.
Sen bu şekilde üstüne gidersen bu iliski biter.
Yanı bu yalan evet ama dikkate bile alınmaz sen takıntılı biri misin
Beni aptal yerine koymasini kabul edemiyorum
Önemsiz şeylere seni aptal yerine koymaz kendisini aptal yerine koyar
Anlamiyorum bir insan neden boyle seyleri yalan soylerki bu yalanlari soyleyen biri gittikce yalana alisir ve daha buyuklerini soyler derdimi Anlamiyosunuz ki
Bak bacım bende sana şunu soyliyim sen buna baskı yapıyorsun hesap soruyorsun ne yapıyor ne ediyor nerdeydin vs buda seni sevdiğinden seni kırmamak uzmemek ve seninle arasının bozulmasını istemediği için ayrılik olmaması için sana ufak yalanlar söylüyor.
Evet sen buna çok baskı yaparsan yalanlar büyür ve bu yalanlar telafi edilmez.
Benmi ona baski yapiyorum siz onun bana yaptigii herseyin hesabini sormasini gorurseniz ona ne dersiniz aceba baski yapinca yalan soyleniyosa o zaman ben full yalanci olmaliymisim ki ufak tefek denilen yalanlar guveni kaybetdiriyor bir iliskide guvensiz iste bizim ilerledigmiz ya da ilerleyemediymiz gibi oluyo iste ben bu zamana kadar hep anlayisli olup kendi haline biraktim erkektir bide genc hep is ev olmasin bir az kafasi dagilsin kendini iyi hiss etsin istedim hep onu dusundum ama o beni hic dusunmedi ben hep onun iyiligini dusundum Ama malesef oda hep kendini dusundu hep ikinci pilana konuldum
Biraz olgun davranın ciddi bir iliskiniz varsa eğer.
Ergenler gibi trip atmak Kıskanmak hesap sormak çok saçma.
Ve en önemlisi bir ilişkide saygı olması lazim buda yoksa bu ilişki çoktan bitmiştir.
Bak nişanlısınız evlilik yolunda gidiyorsunuz.
İki yetişkin insan gibi oturup karşılıklı sorunları ele alin konuşun.
Tamam oyle yaptik
Kendine guvenmiyi
Sizce yemin edene kadar surdurmelimiyim bunu?
Yooo yemin etsede soyler bence
@Kotucocuk3432 ne kadar mutlu bana
Aynen bence yalan varsa bu is yurumez uzgunum
@Kotucocuk3432 tesekkurler