Bizim sonumuz ne olacak yardım edin lütfen?

merhaba arkadaşlar.. erkek arkadaşımla henüz bir kaç hafta oldu çıkmaya başlayalı.. ilk günlerimizde memlekete gidecekti gitmeden önceki gün 5 dk da olsa görüşmek istedi herşey o kadar güzeldiki bana bakışını unutmuyorum işte aradığım insan demiştim. memlekete gitti pek fazla zaman ayıramıyodu bana çevresi geniş olduğu için hak veriyodu müsait olamıyor diye niye ilgilenmiyosun dediğimdede güzel bir dille anlatıyodu. gerçekten müsait olamıyorum bak gelince sende görüceksin farkı diyodu.. geldikten sonrada işi bahane ediyodu mesajımı görüdüğü halde okumadığını biliyorum çünkü o an facede aktif oluyodu.. bitsin bana ayıcak zamanın yok sevgilim var mı yok mu anlamıyorum dedim biraz geç cevap verdi seni bırakmaya niyetim yok ama gerçekten çok yoğun oluyorum cevap versem konu uzayacak o yüzden yazmıyorum dedi.. biraraya geldiğimizde çok iyiyiz ama ayrılınca hep böyle ilgisiz.. yine bir günaydın mesajı attım saatler sonra döndü tabi o cevap verene kadar konuşmak istemiyosan açık ve net söyle dedim böyle nereye kadar.. bana aşkım çalışıyorum dedi ama o saate kadarda facede zaman zaman aktif oluyodu.. bir baktımki bana çalışıyorum dediği zaman içerisinde instagrama foto atmış bir kız arkadaşı meslektaşı ben bunu görünce dahada çıldırdım.. ben senin hayatında fazlalık olmak istemiyorum gördümki bana ayıracak zamanın yok kendine iyi bak dedim.. o gün hiç mesaj atmadı bana ertesi gün nasılsın dedi ve ben seni fazlalık olarak görmüyorum dedi.. cevap verdim dönmedi iki günde bir napıyosun diye mesaj atıyo oda bir iki mesaj sürüyo ne yapıcam bilmiyorum yaklaşık 4-5 gündür böyleyiz.. ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen..
Güncellemeler
+1 yıl