Sevdiğim cocuk sevgilim intihar etti piskolojim berbat lutfen yardm edin ne yapmalıyım?

Aklima sahip cikmaya calisiyorum uyuyamiyorum 4 gun oldu. Birbirimizi cok seviyorduk ama surekli hakaret eden bir karakteri vardi ve sonra canima tak etti terk ettm cunku kotu bir uyulama indirdigini gordum ama seni aldztmadim su bu dedi. Ama sonucta guvenim kirildi. Onceden cok ayrildik ama busefer ciddiydim ve bunu fark etti bana bin kere bak zarar vericem kendime lutfen yanima gel falan dedi ama hic inanmadim cunku duygu somurusu yaptim klasik cumleler sandim. Aslinda affetmeyide dusunuyordum burnu surtsun istedm birde bana bidaha eskisi gibi hakaret etmedin istedim.

Ama sonra...

sonra o kotu haber geldi.

Arkadaslar ben bu sucluluk hissini kaldirzmiyorum. Lutfen yardim edin 4 gundur odamdan cikmiyorum sanki disari ciksam herkes bana katil dicekmis gibi hissediyorum. Lutfen napmaliym.

Caresizim kimden yardim dileneceimi bilmiyorum site site geziyorum bsyler yapmaya calisiyorum napicam
Ben
Sevdiğim cocuk sevgilim intihar etti piskolojim berbat lutfen yardm edin ne yapmalıyım?