sevgilimle 1 yıldır çıktık 2 aydır ayrıyız ortada elle tutulur sebep yokken ayrıldı yalvardım ama dönmedi bende gururumu daha fazla ayaklar altına almamak icin tamam dedim eşyaları falan konuştuk ve bitti fakat 2 hafta önce dogum günümde ve kadınlar gününde mesaj atıp kutladı. mesajlar yedeklenmiyor o kadar fazla. sizce ne yapmalıyım bir tarafım dönse eskisi gibi olmaz zaten dönmez diyor diğer tarafım zaten arkamdan 'o bitirdi sevgimi' demiş kanıt olarak durması icin saklamalı mıyım mesajları? ınstagramda bile hala tek kız olarak beni takip ediyor.
Cevabın nedir?
Biliyor musun degmiyor sen onun yazdıklarına bile değer verip silmeyi göze bile alamazsın ama onlar seni her şekilde silip canını yakmayı göze alırlar sen verdiğin değerle ve yanan canınla ortada kalırsın bir süre sonra senin mutsuzlugunun üzerine yeni mutluluklar inşaa ederler ve seni bile düzgün hatirlamazlar... Sana kalmış birşey ama mesajları silmek her zaman ilk adımdır
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız cok dogru dediniz ben silmeye kıyamazken o bana dediki seninle ilgili her şeyi sildim
Soran+1 yılmesaj atabilir miyim bir şey danışmak istiyorum onunla ilgili
Soran+1 yılistek attım
En İyi Cevaplar
+1 yılSana değer verdiğini gösteriri ama sonuçta 1 yıllık ilişki hemen bitemez unutması kolay olmaz. Ama mesajları sil çünkü açıp açıp okursun üzülürsün.
021 Yorumla
Soran+1 yılney değer verdiğini gösterir anlayamadım
Soran+1 yılbide arada engelliyo mesaj atmadığım halde ppsi hiçbir şeyi gözükmüyo sonra geri açıyo
- +1 yıl
yani eğer kız olarak tek sen ekliysen sana değer veriyor demektir. Hayatıma başka kızı almadım gibi filen arada bir engelliyor diyorsun engellemesi sitelerden kaynaklamasın internetden çünkü engelleyen insan kolay kolay açmaz.
Soran+1 yılwhatsapptan engelliyor. ayrılınca saydım tam 70 kızı takibe aldı hepsi de fame falan cok güzel ama 2 gün önce hepsini takipten çıkmış 3 hafta falan kızları takip etti fotoğraflarını begendi
- +1 yıl
:) klasik erkek davranışları işte baktı olmuyor silmiştir hepsini.
Soran+1 yılbeni takipten çıkmaması neden sizce? yani öyle ağır laflar ettiki sinirlendim artık sadece arkasımsın evet dogru iyi akşamlar dedim. acaba arkadaşça gördüğü icin mi beni takipten cıkmıyor? attıgım snapleri bile izlemiyor ama takipte
- +1 yıl
takipde bırakması seni fazla umursamıyor ne yaparsa yapsın banane diye düşünebilir. Yani fazla çocuksu değilmiş arkadaşin ben severim böyle insanları.
Soran+1 yılçocuksu değil mi? o bitirince kabullendim bitirdim ayrıldıktan bir hafta sonra ortak arkadaşımıza affedersiniz ama kızlarla ilgili sapıkca şey yazmış. ve insanlara durduk yere beni anlatıp ayrılma sebebini anlatıp yalan yanlıs beni suçluyor ben eski sevgilim diyip geçiyorum
- +1 yıl
sanırım sana çok kızgın :(
Soran+1 yılsanırım ama kavgaların sebebi tek ben değildim arkadasıma da hep ben kavga çıkarıyorum gibi anlatmış medeni şekilde gitmek varken yıkıp döküp gitti demedigini bırakmadı buna rağmen takibindeyim ınstada
- +1 yıl
yani takipde bıraksada sana yaptıklarından sonra zaten senin kabul etmemen lazım onu affetmemen lazım. Bu saatden sonra onu stalklamadan vazgeçmeli önüne bakmalısın birşekilde.
Soran+1 yılben cıkayım mı takipten? ayrılır ayrılmaz mesela ikimizinde ortak takip ettigi sayfalar vardı hani sevgililerle ilgili hepsinden cıktı bir tane bile bırakmadı sonra o kadar gizel kızları takibe aldı ki fotoğraflarını da begendi hepsinin ana sayfamda gözüktü şimdi takip ettiklerinde hiçbir kız yok sadece ben varım acaba takipten çıkarsam ne düşünür yani çünkü o hala takipte
- +1 yıl
çıkarmalısın tabiki. Sana okadar şey yaptıkdan sonra onu affetme gibi bir duygun olmamalı.
Soran+1 yılgiderken beni suçladı ya sen beni sevdigini sanıyorsun artık seni istemiyorum dedi (onun icin aileme yalan söylemişken) hayallerin icine ettin sevgimi bitirdin dedi böyle diyince ister istemez insan suçlu olsa da olmasa da vicdan azabı çekiyor
- +1 yıl
işte vicdan yapmanı sağlamış. Ama bugünden itibaren kendine yeni yol belirlemelisin.
Soran+1 yılsanırım o yüzden yani insan suçsuz olsa bile acı çekerken onları demesi suçsuz insanı bile suçluymuş gibi hissetmesini sağlıyor. takipten çıkmak istiyorum ama elim titriyor yapamıyorum bir türlü sanki takipten cıksam tamamen hayatımdan cıkıcak atıyorum 3 yıl sonra yeniden karşılaşamıcakmışız gibi
- +1 yıl
çıkarmalısın bence hak edene hakkını vermelisin senin yanında olmayıp seni zor durumda bırakanı kucak açmamalısın.
Soran+1 yılpeki tamam cok tesekkur ederim gercekten cok yardımcı oldunuz cok sağolun. zor DA olsa çıkarıcam takipten hem dursa ne oluyor ki
- +1 yıl
hiçbirşey olmuyor. Boşunada ümid bağlama. Sende saol rica ederim.
Soran+1 yılhaklısınız. iyi akşamlar :)
- +1 yıl
Hayırlı akşamlar :)
Ya ben olsam bir süre silmem ama gözümün önünde de tutmazdım. Mesela email at kendine sohbeti kopyalayıp ya da ne bilim ekran görüntüsü alarak kaydet bilgisayara filan. Göz önünde olmasın ama hatıran olarak biraz kalabilir.
110 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıllık mesajlar duruyor hepsini almam cok zor bakarken falan gözlerim doluyor ama en önemli olarak hangilerini almalıyım
Soran+1 yılpeki sonradan lazım oldu mu yani Zaman'ı geldi mi o sakladıklarının? Ss almak istiyorum alamıyorum bakarken gözlerim doluyor ellerim titriyo
- +1 yıl
Ben o mesajları kaydettiğim çocukla 2yıl sonra tekrardan birlikte oldum onun yüzüne hiç vurmadım mesajlarını ama yeri gelince lafını soktum bunları bunları demiştin gittin bıraktın beni gibisinden. ama o da saklamış bana gösterdi bir kaç tanesini o beni çok mutlu etmişti. ama ben yine de ona hiç göstermedim ben hepsini sildim demiştim. şu an bakınca 2011 yılında beni sevdiği mesajlar hala bende ama yıl 2017 hala o mesajlardan alıyorum. yani saçma ama güzel bir his sana dönerse.
Soran+1 yılpeki ayrılırken nasıldı yani hakaretli bir şekilde miydi medeni bir şekilde miydi ağır mıydı yoksa? dönme umudu olsa saklarım ama artık aramızda hiçbir şey olamaz dedi tamamen bitirmiş benimki
Soran+1 yılayy al vur kafasına kafasına😂😂 neyse ya Allah gönlüne versin mesajları silmek icin taktik üretiyorum bende yoksa ellerim titriyor
Soran+1 yılcanımsın cok sağol
+1 yılbence hiç bir mesajını saklama sil gitsin. senden kolayca vazgeçebilen biri için bu kadar yorma kendini. hayatına kaldığın yerden devam edip yeni insanlarla tanış kendine
07 Yorumla
Soran+1 yılpeki bana agır laflar edip ama arkadaşlarımıza beni suçlayarak anlattığı mesajlar var onlar kalsın mı
- +1 yıl
ne yapacaktın ki onları?
Soran+1 yılarkamdan arkadaşlarımıza laf ediyor çocuk dediki bana kanka seninle konuşmasaydım onun dediklerine bakılırsa bende seni suçlardım dedi. öyle bir anlatmış ki
- +1 yıl
o zaman silme o mesajları sakın. gerektiğinde kendini savunman için gösteririsin. şimdilik Allaha havale et gitsin ne hali varsa görsün..
Soran+1 yıltamam canım cok teşekkür ederim o hakaret ettigi yerleri saklıcam
- +1 yıl
rica ederim. kendini ezdirtme sakın👆hakkından hayırlısı olsun bından sonra doğru düzgün birişer çıkar inşaallah karşına
Soran+1 yılinsallah seninde cok sagol
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
8Cevap
+1 yılBunu burda 40 defa yazdım. Bir kere biten bir ilişki bir daha asla eskisi gibi olmaz. Kimse kendisini kandırmasın. Ben bu konunun tek bir istisnasını bile görmedim bu yaşa kadar.
010 Yorumla
Soran+1 yılbende biliyorum eskisi gibi olmucak olmaz da ama bana çok ağır laflar etti fakat arkadaslarıma kendisi sanki melekmiş gibi anlatıyor
- +1 yıl
Karaktersiz biriymiş o zaman
Soran+1 yılevetcok değişti ayrılınca
- +1 yıl
Bak işte bu konuda yanılıyorsun. O zaten karaktersizdi, sadece canım cicim aylarında bunu sana pek göstermedi ama rüzgar tersine dönünce asıl karakterine dönüş yaptı.
Soran+1 yıldogru dedin. ben o ne kadar suçlu olsa bile Arkasından laf etmem ya birisi benim Hakkı'mda laf etse aynen dicek eski sevgilim diyip konuyu bile kapatmıcak
- +1 yıl
Herkesten senn gibi olmasını bekleyemezsin.
Soran+1 yılo yüzden unutmak istiyorum artık ama arkamdan konuşması sinirlerimi bozdu
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yıltesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim iyi günler.
Sen ne yapmak istiyosun
bırakıp hayatına bakmak mi mesajları saklayip donmesini beklemek mi?
Yoksa hesap sormak mi istiyosun?05 Yorumla
Soran+1 yılben unutmak istiyorum fakat arkamdan yalan yanlıs şeyler konuşuyor kendisini haklı göstermek icin
Soran+1 yıltamam canım teşekkür ederim ama sinirlendigim şey üste çıkıyor beni suçluyor ilişkide kendi hataları varken
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
+1 yılmesajları saklamak, gönderilen hediyelerin göz önünde durması, sürekli stalklamak vs bunlar unutma sürecini yavaşlatır. bitmişse tutmanın anlamı yok.
113 Yorumla
Soran+1 yılbana ayrılırken ettigi ağır sözler var. arkamdan da konuşup beni suçlamış o böyle böyle yaptı ayrıldım demiş kanıt olarak dursa diye mi düşünüyorum
- +1 yıl
intikam amaçlı da saklama, duygusal olarak da saklama. bir ilişki bitiyorsa ve hakarete varmıyorsa hiçbir şey yapmamak en doğrudur. geriye dönük şeyler yapmak pek uygun değil.
Soran+1 yılama arkamdan ben suçluymuşum gibi insanlara şeyler söylüyor ortak arkadasımız mesaj attı kendini melekmiş gibi anlatmış çocuk Ss attı beni de rezil etmiş yok artık umrumda değil falan demiş
- +1 yıl
sen neye takılıyorsunuz suçlunun kim olduğuna mı? Sen kendinden eminsen rezil olmazsın.
Soran+1 yıleminim de arkadasım bile dediki seninle konuşmasaydım seni suçlardım öyle şeyler yazmış ki cocuga hakkımda ben bitirdim artık o bitirdi diye ama o hala arkamdan laf ediyor ben iki kelime laf etmedim hiç
- +1 yıl
anlıyorum ki sen şu an ayrılmaya, mesajlara ya da instagram olayına değil; onun seni suçlamasını sorun ediyorsun. siz birbirinize geri dönseniz bu senin içinde kalmış olacak ve ikinizin de burnunda gelecek. muhtemelen bu sefer aynı şekilde onu sen bırakacaksın.
Konuşaibliyorsan bu durumdan hayli rahatsız olduğunu nazik bir dille anlatabilirsin. ''eğer hatalıysam bunu bana anlatmanı, insanlara anlatmana tercih ederdim. bizim birlikte geçirdiğimiz günler hatrına. ''gibi fazla ısrarcı olmandan ama yaptığı şeyin pek uygun bir davranış olduğunu ve bunun fakında olmasını sağlayabilirsin. ama bunu yaparken kavgadan ve kırıcı olmaktan uzak durman gerekiyor. bir kere daha incinmemek ve incitmemek adına. ne sen onun arkasından konuş ne o senin arkandan konuşsun. yaşadığınız ilişki ve birbirinize verdiğiniz sevgi ve emek için teşekkür edip tamamen kendi yolunuza koyulmanızı öneririm
Soran+1 yılteşekkür ederim canım uzun yazdıgın icin. ben onu sevdigim icin ortak arkadaşımıza dedimki lütfen benim icin bunu yapar mısın mesaj at normal şekilde ama benim dedigimi söyleme dedim cocuk sağolsun yaptı. mesajda da erkek olarak yazdı ki sen sevgilini al bende bir kız bulayım takılalım kanka o DA hemen yazmış ki ne sevgilisi ayrıldık biz sonra başlamış sövmeye. 1 ay sonra mesaj attım ve dedimki ben seni hala severken arkamdan laf etmen beni üzüyo ben etmiyorum dedim oda dediki ben laf etmedim arkandan. ssleri atıcaktım ama ortak arkadaşımızla arası bozulur diye aramadım çünkü arkadasım bana konuştuklarını atarken haberi yoktu onun. düne kadar seviyordum çok acı cektim ama şu an nefret duyuyorum bazen o yüzden arkamdan söyledikleri hosuma gitmemeye basladı artık
- +1 yıl
hata zaten araya birilerini koymakta. insanların ayrılıklarında bunun üstesinden gelme süresi farklıdır ve farklı davranırlar. küfür etmek, hakaretler savurmak, hatta kaba kuvvete başvurmak bunlardan biridir. kabullenme evresinde bunları çok görüyoruz. kimse o safhayı rahat geçirdiğini söyleyemez. rahat geçirilen bir evre değildir ayrılığı kabullenme evresi.
ben seni seviyordum sen bunu yaptın da yanlış bir davranıştır. birini sevmemiz onun kendi karakterinden soyutlanacağı anlamına gelmez. o yine kendisi nasıl düşünüyorsa öyle davranacaktır. karşısına geçip asla suçlama olmadan diyeceklerinizi diyebilirsiniz. ama anlıyorum ki, sancılı bir ayrılma olmuş. hiçbir şey yapmadan sadece kendi hayatınıza bakın derim ben. takip etme, mesajlara bakma, onu düşünme suçlama.
arkandan söylediklerinin senin önüne sürekli çıkma sebebi senin bu süreci kendi içinde zorlaman. sürekli onla ilgili bir durumla kendini meşgul etmenden ileri geliyor. sadece bırak ve yoluna devam et
Soran+1 yılevet bıraktım artk onu. bu olay 1 ay önce oldu ben dayanamadım daha fazla barışmak istedigim icin o cocuga konus dedim ama arkamdan ettiklerini öğrendim. belkide iyiki öğrendim cunku üzülüp üzülüp soğumama neden oldu. ben medenice ayrıldım o baya kötü bir şekilde baktım ki benim gibi arkamdan bir şey demezlik yapmıyor yapıcak bir şey yok takipten çıkmak istemiyorum bir yandan ama bir tek kız olarak beni takip ediyor ya sanki çıkarsam kendimi yine suçlucakmısım gibi cınku suçum olmayan şeylerde bile beni suçladı elden bişey gelmiyor dönmüyor
- +1 yıl
barışmak isteme :)
Soran+1 yılyok zaten yapamam.. ağır laflar etti
- +1 yıl
onu düşünme, intikam almak isteme, bırak konuşsun. sen kendi hayatına bak
Soran+1 yıltamam canım cok sagol
+1 yılgurur yapma seviyosan baris ama ayrilma sebebini ogren
014 Yorumla
Soran+1 yılkavga ediyoruz diye ayrıldı kavgalar da sadece mesaj üzerindeydi son Zaman'larda sebepsizce etmeye başlamıştık ama büyük bişey değildi
- +1 yıl
baris beence
Soran+1 yılo ayrıldı barışmak istedim fakat aramızda artık arkadaslıktan öte bişey olamaz dedi hala seviyorum yapma böyle dedim sevme ya sevme Allah Allah dedi
- +1 yıl
Şu an barismak istiyomu cocuk
Soran+1 yılyok istemedi bitirdik ama dogumgünümde mesaj attı en son öyle bitti
- +1 yıl
Cevap verme dedikleri aklina gelsin
Soran+1 yıl1 yıllık mesajlar duruyor onlar kalsın mı pekü siliyim öi
- +1 yıl
kalsin
- +1 yıl
belki lazim olur
- +1 yıl
Ss al dursunlar kenarda
Soran+1 yılayrılırken dediklerini mi Ss alıyım yoksa o kadar söz vermişti seni bırakırsam adam değilim falan demişti onları da alıyım mı kendi arkadası hakkında da baya kötü şeyler yazmıştı ama şu an onunla barışmışlar
- +1 yıl
hepsini al neyin lazim olucagi belli olmaz
Soran+1 yıltamamdır cok tesekkür ederim
- +1 yıl
önemli değil😊
sil yoksa unutamazsin tüm hatiralari yok etmen lazim
03 Yorumla
Soran+1 yılhırkasını sokağa bıraktım biri alsın diye ama kolyeler çok güzel çöpe atılsa yazık olur onları ne yapıcam
Soran+1 yıltamam canım
Kıyıp silmedim başıma bela oldu yaa ailem okudu biliyodurlar da zaten bazı şeyler öğrenildi
00 YorumlaDönerse senin iskenderse benim şaka bir yana döner kesin
04 Yorumla
Soran+1 yılahaha vallahi güldüm😂😂 döner mi ki yani tamamen bitirmiş beni arkamdan demedigini bırakmıyo baska kızla çıkıcam dedi bana
Soran+1 yılinsallah pişman olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılElle tuyturmaysan o yüzden elle tutulmayan sebepten ayrilmissinzdir
05 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım ilk yazdığınızı
Cevap sahibi+1 yılElletmediysen o yuzd n olablir dedim
Soran+1 yılahaha dogru dedin arkadasım. zaten istiyordu öpüşmek falan ama kabul etmedim iyikide etmedim.
Cevap sahibi+1 yılOpusmedin diye bırakacaksa hic uğramasın zaten.
Soran+1 yılneyse ki bu konuda pisman olmadım allahtan
ben kiyamiyorum genelde sonuçta iyi kötü yaşanmışliklar var karşıma sildirecek birisi gelesiye kadar durur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz mesajları saklıyo musunuz :D silmememiz mi gerekiyodu?
01 Yorumla
Soran+1 yılben saklıyorum
giden gitmiştir ve kapanan kapı açılmaz bida
06 Yorumla
Soran+1 yıldogru ama beni haksız gösteriyor arkadaslarıma gidip kendisi haklı gibi yalan yanlıs şeyler anlatıyo beni suçluyo
Soran+1 yıl19 yaş
Soran+1 yılbeni yanlıs tanıyor arkadaşlarımız zaten aramızda mesafe var
- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılkalsın ya mesajlar nolacak
02 Yorumla
Soran+1 yılama lazım olur mu ki baktıkça Can'ım acıyor
- +1 yıl
bakma o zaman iradeli ol bu seni daha güçlü yapar
- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılsil gitsin bir daha da cevap verme
00 Yorumla
+1 yılSil gitsin gereği yok
00 Yorumla
+1 yılAşkta Gurur Olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapıyım yani bana etmediği ağır laf kalmadı hala sevdigimi söyledim ama bişey değişmedi yapıcak bişeyim kalmadı ayağına kapandım nerdeyse
+1 yılOhoo bırakmamış gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılo mu
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılama ağır laflar etti dönmeyeceğini kesin şekilde belirtti
unut
018 Yorumla
Soran+1 yılzaten unutmak istiyorum düne kadar bekledim onu döner diye her gun acı cektim ama artık istemiyorum o bırakıp gidebiliyorsa bende unutabilirim ama sanki dönerse de kabul edicekmişim gibi bir his
Soran+1 yıldedimki bari konusalım hemen gitme bana neler dedin ona rağmen yazıyorum sana yüzsüz gibi başka kız olsa yapmaz dedim oda dediki bende başka kızların peşinden koşarım dert etme..
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yılbende artık unutmak istiyorum silmek istiyorum ama sanki geri dönse onun kadar sert davranamıcakmışım gibi
Soran+1 yılevetcok değişkenler sogudum bende insallah bir gün pişman olur
Soran+1 yılgercekten mi? dedim ki ben seni cok seviyorum ama pişman olursun oda dediki şu ana kadar olmadım olmam da besmeleyle başlayıp eyvallahla bitirdim dedi
Soran+1 yılinsallaj en azından ben acı cektigimi söyledim umrumda değil dedi bari Zaman geçince anlasın beni
Soran+1 yılhaklısın canım . sn azından yüzüme demeseydi ben o mesajları yazarken ağlıyordum cunku. suçlu DA olsam suçsuz DA olsam denir mi öyle bir laf 😔 hadi aldatsam hakederim ama yapmadım asla böyle bişey
Soran+1 yılinsallah canım sende hiçbir şey icin üzülme hayatta her sey geçiyor artık tek istedigim ben acı çekerken o beni rahatlıkla unuttu ya biraz Zaman sonra ne çektiğimi anlasın..
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Direk sil
03 Yorumla
Soran+1 yılhakaret ettigi yerleri falan saklıyım mı çünkü herkese beni anlatırken beni suçluyor
Soran+1 yıltamam canım sağol
+1 yılDaha tuttuğun hata
00 YorumlaSil.
00 Yorumlasil gitsin
00 YorumlaSil bence
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi