+1 yılSen yanında ki erkeğe güvenmiyorsan sizin aranızda olan şeye ilişki bile denmez hangi devirdeyiz ya "face şifresini biliyodum ama değiştirmiş" diye bir muhabbet donuyor mu hala..
Benim hayatımda olan adam 10 tane kadının yanında da olsa hiçbirine bir duygu beslemez kadınlar şansını zorluyorsa da her baktığı kadında beni görür zaten böyle biri değilse hayatımda yeri olacak bir adam değildir yeni yetme orta okul çocukları gibi davranmayın lütfen ya yanınızda duracak adamı iyi seçin ya da güvensiz bir ilişkiye başlayıp adama evcil Kaniş muamelesi yapmayın.03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ki kızlar çok fena
- +1 yıl
Şimdiki kızlar çok fena diye bir muhabbet yok.
Bu şekilde davranmaya devam edersen eğer aranızdaki mesafeyi biraz daha arttırmış olursun başka bir şey değil her erkek yanında ona güvenen bir problem olduğunda arkasında durabilecek bir kadın ister.
Herşeye gözün kapalı atla demiyorum lakin bir şeyi yapacaksan da adamın gözüne soka soka yapma bu onu senden uzaklaştırır.
Soran+1 yılNe yapıyım peki simdi
En İyi Cevaplar
Vardır bir bit yeniği bu işte. o kızları silmemen sizin ilişkinizden daha önemliyse bence hiç takma bile gönder gitsin
09 Yorumla
Soran+1 yılŞifreyi sonra verdi tekrar ama ayrıldık
Soran+1 yıl4yillik bir ilişkimiz var ailelerimiz tanıştı annesi istemeye gelecekti sözlenecektk güya ama 10 gündür konuşmuyorz msjlasiyorz sadece aramız kötu o kızlar geldiğinden beri annesine istemeye gitne drmis annem annesini aradı daha önce annesi Halasi sevgilim bizim eve gelmislerdi
Soran+1 yılBarışmayz bitti en son msji attım 3 saatten fazla oldu warsapta ama cvp bile vermedi
Soran+1 yılBitmemiş mi yani
Soran+1 yılSabahtan eri çok kötüyüm ilaçla ayaktayım beynim başımin içine sığmıyor
+1 yılHaklı bence. Abuk sabuk şeyler. Ulan iş arkadaşı iş. Sen siliosn ayıp olmuştur o kız arkadaşlarına belki o adam silmiş zannettiler zor duruma dusurdun sevgilini. Çok dusuncesizsiniz. Yüz yüze bakıyorlar sonucta
247 Yorumla
Soran+1 yılSilmedim ki iş arkadaşlarını
- +1 yıl
Ne fark eder normal arkadaş içinde aynı şey geçerli.
Soran+1 yılNe yapıyım peki
- +1 yıl
Ya sana bişi dicem diyelim ki sen erkeksin. Senin çocukluk lise çok yakın olduğun kız arkadaşların var arada yüzlerini goruyosun denk geliosun mesela ama çok yakınsiniz. Birde çok sevdiğin kız var diyelim ve o kız arkadaşın bu kişilerin hepsini silmiş ve sen bu arkadaslarinla karsilasiosun sende nasıl olur?
Soran+1 yılBunlar iş arkadaşı polis kızlar sürekli birlikte vakit geçiriyorlar sevgilimle 10 gündür konuşmuyorz
- +1 yıl
Neyse ney işte. :) Silmen yanlış :)
Soran+1 yılOnun yaptığı doğru mu kızlara ne kadar çok değer veriyor
- +1 yıl
Bence sen onu çok sevdiğin için kıskanıyor ve bazı şeyleri büyütüyorsun :)
Soran+1 yılÇok sevdiğim doğru ama o sevmiyor belli
- +1 yıl
Sacmalama. Seni sevmezse 4 yıl nasıl beraber olacaksınız 😇
Soran+1 yılşu an ağlıyorum ilaç içtim onun umrunda bile değilim warsaptan mesaj takdim facede o hala bu kadar ilgisiz sevmiyor artk demek ki 3 dört gün tanıştığı kızlar için şifreyi değiştirdi bu kadar basitmiş 20 gündür konuşmuyorz arıyorm açmıyor mesaj atıyor sadece aramız kötu, ailelerimiz tanıştı annesinin arayıp sormadı gelmesi gerekiyor sözlenmemiz için bişey yapmıyor
- +1 yıl
Yaa öyle mi. Bak bana kalırsa sen çok ustune dusuyorsun çok umursuyorsun onu. Senin onu kendi silahıyla vurman lazım. Umursama onu ilgisiz davran mesajlarına cevap verme. O yokmuş gibi davran. Zaten seni önemsemeyen değer vermeyen birine daha fazla güzel kalbinin kapılarını açıp üzme kendini herşeyin hayirlisi
Soran+1 yılAmin sağ ol oyke yaparım bende zaten gitmek en iyisi istenilmiyirm artk hissediyorum
- +1 yıl
Umursama işte dediğin gibi ama ayrilsan bile ayrılıyorum deme. Cevap verme ona anlasin neyin ne olduğunu. Zaman düzeltecek herşeyi.
Sonucunda yaz buraya 1 2 3 haftada olsa lütfen yaz
Soran+1 yılŞimdi yazdım ayrıldık zaten tek bişey soruyorm ailen nedrn aramadı dedim sebebi yok aşkım yazmış bende demek ki sen istemiyorsun erteliyorsn aileme küçük düştüm olmuyorsa olmuyordur dedim bitti
- +1 yıl
Vay be. Gerçektende istemiyor belliki egerki seni böyle bir konuda bile böyle şey yapıyorsa. Ya boşver ya üzülme. Hayat karşına öyle birilerini çıkartır ki sukredersin. Zaten düzgün biri olsaydı seni zor duruma sokmazdi
Soran+1 yılDeğmiyor ki emeklerime sevgime 4 yıllıkti allaha havale ediyorum
- +1 yıl
Valla ne desen haklisin. Senin büyük gunahina girmiş. Boşver falan desem de bunlar saçma şu an hiçbirşey seni rahatlatamaz biliyorum. Zamana ihtiyacın var sadece. Yaş kaç bu arada
Soran+1 yılYaşım 29 oldu annem annesini aradı
- +1 yıl
Eee neler oldu peki.
Soran+1 yılAnnesi oğlum erteledi işleri yorgunmus bekleyin dedi demiş, annemde 4 yıldır nedrn görüşüyor ozamn tektas aldı sevgililer gününe çiçek gönderdi demiş annesi de ben oğlumu arayım size dönerim drmis
- +1 yıl
Hayırlısı olur inşallah. Gelismeleri benimle paylaş lütfen.
Soran+1 yılSence ne olur bundan sonra annemin araması kötü mü olmus
- +1 yıl
Valla bilemem ama hakkında hayırlısı olur inşallah.
Soran+1 yılAmin inşallah annem anneni aramış yazdm ne demiş aşkım diyor hala
- +1 yıl
Samimiyetsiz senin sevgilin bence. Çok dusuncesiz
Soran+1 yılBitmiş değil mi
- +1 yıl
Bence evet. Sen neler yapmissin neler demissin kilini kipirtatmamis annen konuşmuş yine aynı terane. Swvse böyle olmazdı. Ben belki yanlış dusunuyorum ama böyle düşünüyorum. Sen daha iyilerini layiktin boşver hayırsız birini
Soran+1 yılNiye hala aşkım yazıyor ki
- +1 yıl
Ya geçsin o ayakları ya çok ayıp etmiş hala aşkım yazıyor. Dalga geçiyor sanki. Tabi sen daha iyi tanırsın 4 yılını geçirmişsin.
Soran+1 yılBen tanımamışim tanısam böyle olmazdi
- +1 yıl
Vay be. Çok üzülüyor musun. Çok mu kalbin kırıldı
Soran+1 yılUzuluyirm tabiki ilaç ictim hala başım ağrıyor
- +1 yıl
Sen çok ciddiye almissin onu. Tabi 4 yılını vermissin ister istemez ciddiye alıp üzülüyorsun. Ama seni üzüp üzülmeyen biri için üzülme. Hayat uzun kim bilir karşına neler çıkar. Sana 4 yıl kaybettirmis hee belki barisirsiniz evlenirsiniz bilemem ama zaten de baya olmuş artık evlenmesi lazım eğer yürümeye devam edeceksiniz beraber.
Soran+1 yılAnnem eğer olmuyorsa ayrılsonlar dedi yazdım daha cvp bile vermedi
- +1 yıl
Samimiyet yok seni oyaliyor bu bak.
Soran+1 yılBende öyle hissediyorum 1buçuk saat oldu mesaj bile yazmadı kendi bilir artk ne yapıyım ki zorla evlilik olmaz
- +1 yıl
He bak böyle işte
- +1 yıl
Sıkma tatlı canını artik
Soran+1 yılSıkmıyor artk iyim en son ben yazdım msji oda cvp vermedi hala benm artk bişey yazmama gerek var mı
- +1 yıl
Yok yazma zorlama lütfen. Olduğu gibi boşver onu. Pişman olsa seni istese kendi yazar. Sen yazma
Soran+1 yılBitti artk demek ki sen istemiyorsun faln yazmadım yani tamm
- +1 yıl
Yazma sakın. Çok ustune düştün onun. Ayrıldığınizi bile bilmeden o kadar umursamaz ol.
Soran+1 yılDogru diyorsn
Soran+1 yılPeki watsaptan faceden sileyim mi
- +1 yıl
Yok ya silme. Umursamaz olsun hiçbirşey yapma. O sana yazsa bile cevap verme. Erkek milleti yüz vermeye gelmez bu senden fena yüz almış
Soran+1 yılAynen
+1 yıladı üstünde o bir polis hepimiz olgun insanlarız çevresindeki insanları silerek eline birşey geçmez sadece ony küçük dusururusun
09 Yorumla
Soran+1 yılSilemedim kızlar eklemedi zaten sevgilimin onlar için yaptığı şey beni kaybetmekten korkmuyor, işlerinin yoğunluğu nedeniyle Sözlenmeyi de erteledi ne yapıyım peki
- +1 yıl
birebir kendisiyle çözümleme yapman lazım bide bunları onunla konuş çözüm ikiniz de
Soran+1 yılFarklı sehirlerdeyz;telde de konuşmuyorz aramız kötu olunca birbirimizi kırmamak için; mesaj da atmıyor eskisi gibi işler yoğun dedi iki gün sürer dedi, bende bu hafta son dedim olursa olur yemin ederim yokum dedim
- +1 yıl
sizinkisi bahanelere dönmüş hakkin da hayırlı si yanlış yönlendirmek istemem
Soran+1 yılDoğruyu söyleyebilirsn
- +1 yıl
doğrusu belli bir durumdan sonrasına karismamak
Soran+1 yılSevgilimin yanına gideceğim yüz yüze konuşmak daha iyi gibi
- +1 yıl
bencede en mantiklisi
Soran+1 yılYüz yüze konuşacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Niye silion😂😂 anlamadım 😊😊 is arkadaşı diye birşey de var
122 Yorumla
Soran+1 yıl10 gündür aramuz kötü o kızlar geldiğinden beri
Soran+1 yılOnlar ciddi galiba benmle bitti zaten
Soran+1 yılWatsaptan face den sileyim mi
Soran+1 yılBurdan yaz sağol
Soran+1 yılDogru diyorsn öyle yapacağım bir hafta bekleyeceğim
Soran+1 yılTamm sağol
Soran+1 yılBen memurum
Soran+1 yılÇok kovaladım
Soran+1 yılBen ikizler o koç yazmayacağım zaten artk
Soran+1 yılNiye oyke dedin
Soran+1 yılDediğin yer neresi
Soran+1 yılTamm sağol okurum
+1 yılbenimde sevgilim. polisti ama olmayinca olmuyo kardes senden habersiz yapiyo isteyim. diyo baska bisey bahane ediyo sende hesap soramiyosun malum rahatlar yani
13 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllık ilişkimiz vardi bitti ayrıldık o beni hiç sevmemiş emeklerime sevgime uzuluyirm aileme mahcup oldum onlar da üzülüyor üzüldüğüm icin
- +1 yıl
uzulme. gercekten olcak olsaydi zaten bitmezdi boyle. dusun hayırlısı bu demekki
Soran+1 yılOyke gerçekten bitti gitti artk
Şifre yüzündenmi ayrılacaksın? ya da sevmediğini düşünyosun?
025 Yorumla
Soran+1 yılŞifreyi sonra verdi tekrar ama ayrıldık
Soran+1 yılHayir ondan değil 4yillik bir ilişkimiz var sevgilimin annesi Halasi sevgilim bizim eve geldiler annemle tanıstilar sevgilimin babası yurtdışına gitti çalışmak için sözlenmek için babasının gelmesini bekledik babası geçen hafta perşembe günü geldi annesi hala aramadı gelmedi isteme olacaktı güya sevgilimle tartistk aramız kötu 10 gündür konuşmuyorz msjlasiyorz sadece bugün ayrıldık annem annesini aradı cvp vermediniz faln dedi oğlum erteledi isteme olayininerteloyirmus oğlum ne isterse onu yaparım dedi bende sevgilime mesaj attım annem anneni aramış dedim ne demiş aşkım yazmış bende olmuyorsa ayrıldılar watsap resmi var tektas aldı çiçek gönderdi olmaz boyke diyor dedim annesi de oğlumla konuşayım size dönerim drmis dedim sevgilim kaç saat oldu hala bir cvp yazmadı watsapta olmasına rağmen
- +1 yıl
Boşuna trip atmışsın şifresini değiştirdi diye biraz daha olgun olman gerekir. Ben hiç bir zaman sevgilimin şifresini mifresini istemedim güven olduktan sonra sıkıntı yok nasılsa adresi belli. Biraz kendi haline bırak 4 senelik ilişkiniz var sözlenecektiniz ve bunun bilincinde olarak yersiz tirp attğn için ona karşı güvensiZlik sezdirdiğin için kafasını karıştrmş olablrsn sonuçta ciddi bir adım atacaktınız
Soran+1 yılSevgilim kendisi annesine ertelenmiş gitmeyin şimdilik demiş demek ki kızlardan birini beğendi beni sevmiyor yani;
- +1 yıl
Ayyyy takmışsın kızlara yahu kendine güvenin yok mu senin ya popişimin kenarlar ya 😁 belki ailesi istemiyor bilemezsin aile de ne dönüyor benim de ğilis sevgilim vardı çevik kuvvet hatta beşiktaştaki patlamada o da vardı aklım çılmıştı neyse 😁 Beni köpek gibi sevdiğine eminim herşeye vardı ama ailesi evlenmesine karşı çıktı istemedi benimzel sebepten dolayı. O ayrılmak istemedi devam etsin böyle dedi ben de sonu olmayan ilişkiyi ne yapym dedim ayrıldım. Sevmyor diyemem sevyor köpek gibi hıçkıra hıçkıra ağladğnı bilirm o dönem hala da arayp sorar sevdğni söyler ama bu aileler yok mu bu aileler. Bana öyle gelyorki sevgilinden ziyade annesinde de bişi var biraz zaman geçsn üstüne düşme onlara koz verme sana karşı kullancak hiç birşeyden de silme mutlu görün.
Soran+1 yılBelki de canım bu arada sevgilimin arkadaşı da o patlamada yaralıydi belki tanıyordr bile garip tesadüf, çok erteledi canım sanki annesi istemese de sevgilim istese yapardı bişeyler hala cvp bile vermedi canım, ben ne yapıyım simdi
Soran+1 yılBabası geldi geçen hafta perşembe günü 10 gün oldu yani canım daha ne kadar bekleyelim ki, en önemlisi biz ayrıldık galiba sevgilim cvp bile vermedi hala
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılOlabilir canım. Şimdi mesaj attı iyi demiş aşkım diyor
Soran+1 yılDedim aileme soruyir ayıp oluyor bizimkilere defim
Soran+1 yılAnnemle konuşmadım aşkım işteyim konuşacağım sizinkilerin dediği doğru dedi
Soran+1 yılNe kadar sure bekleyim
Soran+1 yılTamm canm sağ ol oyke yapıyım bu arada dediklerin çok doğru bencede ailesi konusunda bende artk oyke hissediyorum
Soran+1 yılPeki sence nasıl davranayim
Soran+1 yılTamm ama o kıza ev bulmuş eklslcidan faln iş arkadslari sen ilgilen demiş kizla aynı yaşıtlar kiz bekar
+1 yıliş arkadaşı ile derdin ne peki? Saçmalamakta üstünüze yok
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim şifreyi değiştirmiş sonra trip attım verdi şifreyi o kızlar geldiğinden beri aramız bozuk 1 haftadır konuşmuyorz telde msjlasiyorz sadece ailelerimiz tanıştı sözlenecektk güya ama sevgilim annesine istemeye giymeyin demiş annem sevgilimin annesini aradı öğrendi
+1 yılOlay çıkarırım gizlediği biseyler olmali? siz gecen de bir soru sormustunuz yillardir konusuyoruz istemye gelmiorlar diyen degilmisiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet benm ayrıldık zaten olay çok çıkarmadım şifreyi verdi ama onrmli değilmiş çünkü sevgilim isteme olayininerteloyirmus
- +1 yıl
Yazik olmus hakkina girmis senelerdir konus bir ciroida birak insanlar boyle uzulme blyle birinden kurtuldugun icin sevin Allah hayirli insanlar çıkarsın karsina
Soran+1 yılAmin canım sağ ol bende bu şans oldukça bilmiyorm herşey zor gibi yaşım 29 oldu
+1 yıl☺ senin olan senin dir onlar arkadas sen eşsin takinti yapma
014 Yorumla
Soran+1 yılBir haftadır konuşmuyorz aramuz kötü sürekli watsapa giriyor iş için diyir warsapta da resmimiz var ama inanmıyorm
- +1 yıl
ah ah guven medigin insanla evlilik dusunuyor sun once bir guven seydin keske yazik sanada onada
Soran+1 yılKim haklı
- +1 yıl
kadin ilgi ister bakarsan acar bakmaz san solar sen haklisin
Soran+1 yılNe yapıyım peki
- +1 yıl
bir sure hic bisi yapma yazma ilgilen me ayni kuskuyu onun icine dusur biraz da o yesin ken dini
Soran+1 yılTamm oyke yapıyım ama kızlarla samimi olurlarsa
- +1 yıl
En azin dan basin da ne oldugunu gor mus olur sun meyilliy se zaten tutamaz sin seviyorsa da ondan kacamaz sin
Soran+1 yılNe yapıyım simdi
- +1 yıl
☺ tekrar solim guven tazelle doner se senin dir biraz ipini birak gitsin arama sorma
Soran+1 yılTamm
- +1 yıl
neticeyi bildir ☺
Soran+1 yılTamm sağol
- +1 yıl
tsk sende saol
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Geri iste vermıyorsa ayrıl
161 Yorumla
Soran+1 yılVerdi
- +1 yıl
bak sen şu yurtdışından gencin babasını bekleyen kızsın sanırım senı istemeleri için aramıyor sadece mesaj yazıyor dedın polis dedın bunlar saçmalık bak başbaan bile telefonda görüşmeye vakıt ayırıyor polıs bıde senı gunluk araması lazım sesını duymalı bırak ne halı varsa görun ayrıl
Soran+1 yılEvet haklısın ayrıldık zaten
Soran+1 yılGelmiyor zaten sevgilim mis oultalayan
Soran+1 yılTartıştığımız da telde konuşmuyorz kırmamak için birbirimizi o konuşmazdi yani ben aradım kaç defa açmadı, bir haftadır aramuz kötü kızlarda ozamn gelmiş zaten farklı şehirdeyz watsapta resmimiz var facede ilişkisi var yazıyor instagram ve face şifresi bende vardı
Soran+1 yılTabiki de hergün iki saate yakın konuşurduk görüntülü konuşurduk
Soran+1 yılBitmiş değil mi canım ben ne yapıyım ki artk
Soran+1 yılHaklısın hala yüzsüz aşkım yazıyor
Soran+1 yılEn son ben yazdım annem annesini aradı sizden haber bekliyoruz ayıp oluyor tektas aldı eve çiçek geldi watsap resimleri var net bişey söyleyin dedi ;annesi de biz gelecektikte oğlum bu aralar çok yoğun kızınızla da konuşmamış onun için gelmedik oğlum ne isterse onu yaparım demiş ben size dönerim demiş
Soran+1 yılBende sevgilime mesaj attım annem anneni aramış yazdm oda ne demiş aşkım dedi
Soran+1 yılBende benm annem eğer olmayacaksa söyleyin bekletmeyin artk bitsin ozsmn demiş dedim cvp yazmadım hala
Soran+1 yılO cvp yazmadi
Soran+1 yıl1 buçuk saat oldu cvp yazmadı ben ne yapıyım
Soran+1 yılBugün iki kere aradım meşgule aldi işteyim aşkım dedi , aramız kötu olunca aramıyor telde konuşmuyor mesaj atıyor sadece
Soran+1 yılEn son ben yazdım belki de o annesiyle konuşmamış tir hala onun mesaj yazmasını beklemeyim mi
Soran+1 yılNe kadar bekleyim ya da ben mi yazayım kafan çok karışık kusura bakma
Soran+1 yılFaceden watsaptan sileyim mi
Soran+1 yılmesaj attı barıştk gibi ama nasıl davranayim
Soran+1 yılAh bir bilsem canım
Soran+1 yılSevgilim. istihbaratta iki gün önemli işleri varmış demekki operasyon faln iki günden sonra annenlere diyeceğim dedi bu iki gün işler önemli dedi
Soran+1 yılOlsun diyecekmiş kendi annesine canım istemeye gidelim diyecekmiş ama
Soran+1 yılYanına iki kız vermişler kizla bu çok ilgileniyor emlakcidan ev faln bulmuş kizla aynı yaşıtlar kiz beni de bilmiyor üstelik ne yapıyım ben
Soran+1 yılO da oyke dedi olunca ogtenor dedi ama bu saatte bile birlikte çalışıyorlar ne yapıyım. l işte merak ediyorm çok sıkmam değil mi mesaj atarak
Soran+1 yılKorkuyorum yine sevgilim erteker diye canım bide bu kızın gelmesi iyi olmadı sevgilim kibar yakışıklı yardımsever kızlar mutlaka etkilenir annesinin de pek gönlü yok gibi onun için aileme mahcup olmak istemiyorm yeniden kendimi de çok kaptırmak istemiyorm sonra olsn bana oluyir
Soran+1 yılO bakır bende bakireyim cinsrllik yok farkli sehirkerdeyz zaten
Soran+1 yılİnşallah dediçin gibi olur canım uzatmak ertelemez artk
Soran+1 yılİnsallh canım okadar üzüldüm ki bugün her namazda dua ediyorm sende eder misn
Soran+1 yılSağ ol canm insallh sende mutlu olursn
Soran+1 yılRica ederim
Soran+1 yılCanım ya sevgilim soğuk davranıyor tartıştığımız da telde konuşmak istemiyur dünde konuşmadı
Soran+1 yılŞimdi biraz daha iyiyiz
Soran+1 yılCanım ayrıldık biz
Soran+1 yılKarıştı biraz tam ayrılmadık aradı
Soran+1 yılBen ona verdim cumartesi günü ne kadar süre verdim
Soran+1 yılBugün aradı oyaladi gibi ama
+1 yılBu kadar mı güvenmiyosun ya! Hemde ilişkiyi bu kadar ilerletmişken!
024 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil kızlar kötü şimdi
- +1 yıl
Ya canım güven.
- +1 yıl
Hem güvenmiyorum diyorsan ne yap biliyormusun bu konuyu aç konuşurken gözlerinin içine bak yalan söylüyorsa ya güler ya da kaçırır dene.
Soran+1 yılFarklı şehirdeyz canm 10 gündür telde konuşmuyorz mesaj atıyor sadece aramız kötu sen olsan ne yaparsin
- +1 yıl
Görüntülü?
- +1 yıl
Aranız kötü de hem. O zaman iş değişir tatlım
Soran+1 yılO da yok
- +1 yıl
O zaman her şey olabilir valla. Şifresini kırabilirsin dilersen tatlım.
- +1 yıl
Tatlım diyorum kuara bakmayın size itifat edecek kelims bulamadım.
Soran+1 yılŞifresini verdi tekrardan canm
- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Valla o zamna ne yapılır ki bilemedim 😂
Soran+1 yılBeynim başımın içine sığmıyor
- +1 yıl
Valla haklısın bnde de olsa vnde çıldırırdım 😊
Soran+1 yılNe yapıyım simdi ben
- +1 yıl
Sakinleş sen fazla üzerine gitme ve biraz bekle
Soran+1 yılNe kadar daha bekleyim 10 gündür konuşmuyorz
- +1 yıl
Ovv
- +1 yıl
Valla şu an ne desem boş kalıyor canım
Soran+1 yılKafayı yemek üzereyim
- +1 yıl
Haklısın. Kafanı dağıt biraz bence arkadaşlarınla falan dertleş bana öyle şeyler iyi geliyor denemekten zarar gelmez.
Soran+1 yılCanım hiçbirsey yapmak istemiyor
- +1 yıl
Kıyamam sana ben ya umarım bir an önce düzelir
Soran+1 yılNasıl davranacağımı şaşırdım ilaç içtim şimdi
+1 yılDokunmasın diye değiştirmiştir.
027 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
benim özelime karışmasın diye şifreyi değiştirmiş olabilir.
Soran+1 yılÖzeli ben degil miyim sonra yine değiştirdi ana aramız kötu bir haftadır konuşmuyorz watsapa giriyor sürekli işle ilgili diyir watsapta da resmimiz var ama
- +1 yıl
yani kötü olması seninle ilişkisi bittiği anlamına gelmez. Siz daha evlenmemişsiniz ki bukadar özele girmek bence yanlış.
Soran+1 yıl4 yıllık ilişkimiz var
- +1 yıl
Olabilir. Mesela sen şifreni annene babana kardeşlerine veriyormusun. Vermezsin. O türlü düşün.
Soran+1 yılAnnem kardeşlerim bilir sevgilime vermem
- +1 yıl
:D belki oda seninkini ister ama alamaz ozaman bende şifreyi değiştiriyorum diye düşünmüş olabilir.
Soran+1 yılAynı şey değil kim haklı sence artk sevmiyor beni değil mi
- +1 yıl
alakası yok eğer sevmese seni umursamaz profil resminizi değiştirirdi.
Soran+1 yılHimm ne yapıyım ben
- +1 yıl
bukadar ufak şeylere kafanı takma. Biraz kendini geri planda tut ve onun sana gelmesine müsade et. Ve kesinlikle yargılayıcı ve aceleci tavir sergileme.
Soran+1 yılTamm ne kadar bekleyim zaten 10 gündür konuşmuyorz
- +1 yıl
biraz müsade vermelisin en azından 1 ay bir ara verin.10 gün vermişssiniz 1 ay sonra o dönmezse sen dönersin.
Soran+1 yılYok daha neler
- +1 yıl
neden ki? Bunda bukadar tepki verilecek ne var.
Soran+1 yılO kızları silerim diye şifreyi değiştiriyor normal mi
- +1 yıl
tabiki normal birşey sonuçta meslaktaşi. Böyle tavırlar içerisine girmen onu kendinden soğutmana sebeb olabilir.
Soran+1 yıl10 gündür konuşmuyorz bu normal mi sevgilim aramıyor arıyorm açmıyor sadece mesaj atıyor
- +1 yıl
bunu dedikden sonra acaba istemiyormu diye düşünmeye başladım.
Soran+1 yılHaksız değilim yani üstelik ailelerimiz tanıştı yakında sözlenecegz ama annesi arayıp sormadı gelmediler
- +1 yıl
hım sıkıntılı durum :(
Soran+1 yılNe yapıyım ben şimdi tamamen sileyim mi o silmeden
- +1 yıl
eğer öyle birşey yaparsan belki tamamen kaybedebilirsin aceleci davranma zamana bırak olayları eğer baktın adım atmıyor sen onunla açık açığa konuşursun.
Soran+1 yılKonuşuyorm mesaj yazıyorm yani cvp vermiyor olacsk adkim diyor surekli
- +1 yıl
:( anladım ama dediğim gibi en azından 1 ay bekle bakalım günler neler gösterecek belkide bunaldığı için fazla üstüne düşmüyor senden kaçıyordur.
Soran+1 yılAyrıldık bitti zaten
Sende silme güven biraz sevgiline
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzeli ben degil miyim sonra yine değiştirdi ana aramız kötu bir haftadır konuşmuyorz watsapa giriyor sürekli işle ilgili diyir watsapta da resmimiz var ama
Soran+1 yılAramuz kötü bir haftadır konuşmuyorz
Soran+1 yılAtamız kötü canm 10 gündür konuşmuyorz telde msjlasiyorz sadece
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. arkadasiysa sıkıntı yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılArkası değil ki onların yüzünden 10 gündür konuşmuyorz msjlasiyorz sadece ayrıldık
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer türlü isteyen aldatır canını sıkma bosver ya
018 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık gibi zaten
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı seven bırakamaz.
Soran+1 yılSorun o zaten 3 dört gün tanıştığı kızlar bunu ekler ben silerim diye face şifresini değiştirmiş düşün artk sevse böyle yapar mı
Cevap sahibi+1 yılBu erkklerin bu zihniyti bni yalandırdi. cok kadın hic kadındır aslında. Allh hakkında hayırlısı versin
Soran+1 yılAmin sağ ol annem annesini aradı watsapta resimleri var tektas aldı çiçek gönderiyor sevmiyorsa niye görüşüyor ya da niye söz olmuyor dedi annesi de oğlum bu aralar yoğun konuşamadılar biraz bekleyin oyke gidersiniz demiş sevgilime mesaj attım annem anneni aramış yazdm oda ne demiş aşkım dedi bende annen seninle konuşunca anneme haber verecekmiş annem eğer olmuyorsa ayrıldılar bitsin böyle olmaz bize ayıp oluyor demiş dedim 1 buçuk saat oldu cvp vermedi
Cevap sahibi+1 yılAnnesiyle konuşmamıştır ya da karara baglayamamislrdir. bise dic m hadi evlendiniz diyelim bunlar aklına gelmick mi ne kdr güveneceksin? Bn guvenmdigimde kiskndigimda hırçın olurum sende öyle olursun muhtemelen kırar dökersin bir kere daha düşün guvn onmli
Soran+1 yılÇok seviyorm onun bütün şifreleri ender var benm onda yok 4 yıllık ilişkimiz var iyu kötü günlerimiz oldu benm. sorunum artk beni sevmiyor demek ki ;demek ki konuşmadolar hala
Cevap sahibi+1 yılSana bise diyeyim mi 5 yıllık ilişkim vardı bitti gitti babasının istediği kızla evlendi 2015te ben hala kendime gelemedim nefesim kesiliyor
Soran+1 yılBenmde 4 yıllık ilişkim var canım anlıyorm seni bende o durumdayım üstelik yaşım 29 oldu aileme de mahcup oldum
Cevap sahibi+1 yılBnde 29 bekle bekleolmsin. sonrda herks niye bu yasa kdr evlnmdin diy r anltamiyrmda içime atiym bundada vardır bir hayr. Yaradandan geln herşeye amenna
Soran+1 yılOyke tabiki ama çok uzuluyorm çok canım yanıyor hiç hak etmedim sence ben mi yazıyım
Cevap sahibi+1 yılSen yine sevginden dayanmaz yazarsın ama yazma derim. cunku hüküm vermişse aklında hiçbir şey degsmick
Soran+1 yılYok yazmam inan bana çok zoruma gitti beni hiç sevmemiş dernek ki
Soran+1 yılFaceden watsaptan sileyim mi
Cevap sahibi+1 yılYok silme sadce takma onu. o daha iyi olur
Soran+1 yılTamm keşke elimde olsa
Cevap sahibi+1 yılSeven dayanmaz bilirim bn kendime diyrdumki mesaj atarsam or-os-pu olayım derdim mesaj atamazdım o yüzden.
Soran+1 yılAtmam zaten
O sevmiyorsa sende sevme
1120 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor musun değil mi
Soran+1 yılÇok seviyorm
Soran+1 yılBilmiyirm emin değilim
Soran+1 yılKizlar eklemedi sevgilim kızlara ev bulmuş emlakcidan faln kızlar beni de bilmiyor üstelik tuhaf değil mi
Soran+1 yılAynı guruptakarmis orda tanıstilar polis kızlar güzel olur bu saate kadar bile çalışıyorlar kıskanıyorum işte be yapıyım nasıl davranayim
Soran+1 yılYok ozamn okadar kıskanmam eve geldiği saati gideceği saati bilirim hem nadil olsa aynı evde olacağız kuş te olmayız
Soran+1 yılYok değiliz barıştk
Soran+1 yılSordum arkadadıymış güya ana aramuz kötü soğuk davranıyor sevgilim konuşmak istemiyur gibi
Soran+1 yılDün aradım açmadı işteyim dedi aramasını bekledik aramadı mesaj atıyor sadece mesaj da aşkım faln diyor
Soran+1 yılTartışınca açmıyor telde konuşmuyorz
Soran+1 yılHayir kotu
Soran+1 yılHayir aramıyor mesaj atıyor sadece
Soran+1 yılAşkım faln diyor ama işlerim yoğun diyir
Soran+1 yılYok ben soruyorm sürekli
Soran+1 yılAşkım ne yapiyirsn faln yazıyor sadece ben okadar yoruldum ki
Soran+1 yılSevgilime ailem cumartesine kadar süre verdiler dedim babamın arkadaşının oğlu var babam onunla görüşmemizi istiyor seni üzmemek için söylemiyordum ama ailem kararlı ciddiler yani ben ilişkimiz için seninle olmak istiyorum ama elimden gelen herşeyi yaptım dedim o da seni seviyorm askim bitanem sn sen dedi sadece normal mi bu sence
Soran+1 yılCvp yazmadım sonra da aşkım benm ne yapiyorsn yazdı bende bir önceki msjimi okudun mu yazdım
Soran+1 yılDaha cvp yazmadı bugün işletim çok yoğundü ama ne yapacağımı şaşırdım
Soran+1 yılOnun işleri yoğundu, okudum aşkım yazdi bende Bence bidaha oku beni anlayamamissin çünkü dedim
Soran+1 yılŞimdi yeni okudu msji cvp vermez herhalde büyük bir ihtimalle
Soran+1 yılGörüldü yaptı cvp yazmadı hala bizim bitmiş galiba boşuna zorluyorm
Soran+1 yılBelli ki bir başkası var beni istemiyur ben ne yapıyım ki elimden ne gelir
Soran+1 yılSabah günaydın aşkım annenle konuştun mu dedim
Soran+1 yılGünaydın aşkım şimdi annemle konuşacağım seninle olmak için herşeyi yapacağım dedi
Soran+1 yılYok daha vermedi benim içimde bir sıkıntı var olumsuz olacsk diyecek
Soran+1 yılbir bahane bulacak bence
Soran+1 yılBende seninle olmak için elimdrn geleni yapacağım aşkım dediğine göre oyalıyor bahane bulacak
Soran+1 yılEminim aradım 3 kere meşgule aldi watsaptan yazdı bizimkilerle konuşamadım sonra srni ararım aşkım dedi ama watsaptan ve normal mesaj dan yazdım aradı bir dakika konuştk kapattı hemn tramvaya bileceğim dedi yanında bayan polis mi var acaba
Soran+1 yılBahane olduğunu biliyorm zaten sence ne yapmaya çalışıyor
Soran+1 yılKıskandırmak olmaz bence sanki o kızın da sevgilisi var gibi facede baktım kapak resminde kahverengi gözlerin bana gökyüzü gibi bişey yapmış, sevgilimin gözleri ela sevgilime de söyledim sevgilisi var jerualde facede kapak resminde boyke yazıyor dedim
Soran+1 yılBen uzun süre yazmazsam o yazıyor
Soran+1 yılHemen değil ama 3 dört saat sonra yazıyor
Soran+1 yılBugün sadece ben yazdım yoksa genelde o yazıyor ama aramiyirdu işte 1 dakika konuştk 10 15 dakika sonra arayacağım dei işteyim dedi 1 buçuk saat oldu ben mi atayım mesaj atayım yoksa bekleyim mi
Soran+1 yılBende öyle düşündüm;nadil emin olabilirim bana ilgisini sevgisini bir başka kız olmadığını
Soran+1 yılCumartesine kadar süre verdim sözlenmek için sonrası için yokum zaten
Soran+1 yılSevmiyorsa nedrn ayrılmak istemiyor
Soran+1 yılBişey demiyor beni sevdiğini söylüyor
Soran+1 yılBende düşünmüyorum cumartesi gününe bekleyeceğim içimde ukte kalmayacak
Soran+1 yılBencede ama inanmıyorm ona
Soran+1 yılEvet sevdiği konusunda önceden çok severdi sokağın ortasında ayakkabımı bağlardi yolda koş desem koşardi
Soran+1 yılYaklaşık 4 yıllık ilişkimiz var çok sevdik birbirimizi askerde kule nobetletini 2 saat birlikte konuşurdk telde , ailesinden önce beni arardı, o ya da ben fark etmez hatalı olsak özür dilerdik uzatmayız ama soğukluk var işte askerde iki kere yanına gittim
Soran+1 yılBilmiyirm ki ne değiştiğini anlamadım soğukluk olduğu kesin, konuştuktan iki saat sonra mesaj attı aşkım ne yapıyosn dedi bende çalışıyorm dedim sen ne yspiysn dedim beklemedeyim bir fırsatını bulup srni arayacağım dedi bende nezsmn işin biter aşkım dedim şimdi okudü cvp yazmadı
Soran+1 yılOyalıyor mu sence beni
Soran+1 yılBencede oyalıyor ama ben kararlıyım yoruldum artk allah herseyin iyisi ni bilir
Soran+1 yılAşkım özür dilerim isim birazdan bitecek yazdib;bende askim iş bitmez ararsan konuşuruz bizimkiler cunertesi gününe kadar süre verdiler dedim
Soran+1 yılEvet şimdi yazdı
Soran+1 yılO şey dedi bekliyorz iş bitince aracağım dedi bende nezamn işin bitecek aşkım yazdım o da boyke cvp vermiş
Soran+1 yılBiz birbirimize ismimizi bile söylemeyz surekli adkim bitabem yazarin het mesaj da her konuskamizda en fazla 3 dort defa adimi söyledi o benim tartışınca bişey demeden yazarız mesaj da soğuk olduğumuzu boyke anlarız, umarım arar yine bahane değildir çok yoruldum artk
Soran+1 yılÇok seviyorm onu ama o ertelemek istiyor gibi
Soran+1 yılNeden erteliyor işte sevmiyor mu acaba
Soran+1 yılAradı konuştk
Soran+1 yıl11 gündür bilerek aramadım en son konuştuğumuzda sesini yükselttin bağırdın bidaha boyke yapma aramızda saygı olsun benm isim zor azar istiyorm belki bosuruktan arkadaşım. Eşiyle tanışıyor eve gitmemek için geziyorlar dışarda ben oyke olsun istemiyorm yarın birgun sözlenince nişanlanonca boyke olmadın sizinkiler ya da bizimkiler nisani armtsa iyi mi olur onun için sende bende kendinize çeki düzen verelim dedi annemle konuşayım anneni arasin dedi işyeri deki kızlar eklerse face silme yarın birgun evlendiğimizde yüz yüze bakacaksınız kötü olur yapma sakın zaten facede ilişkisi var yazıyor hangi kız salak mi bilerek ilişkimiz olduğunu bildiği halde bisry yapsın dedi
Soran+1 yılBilmiyorm sence
Soran+1 yılBende bilerek isteyerek üzen borusu seğilim kimseyi üzmem srni hiç üzmem dedim ben seni camda balkonda beklemek istiyorm senin hemn eve gelmeni isterim dedim
Soran+1 yılBabam bu namus bizimle dalga mı geçiyorlar cumartesi gününe kadar olursa olur pazar günü düğün yapacağız deseler bile olmaz annende bende onaylamayz izin vermeyiz sen bilirsin dedi bende ailemi dinleyim dedim ne kadar kararlı olduğumuzu anlasin diye
Soran+1 yılBencede bahane 10 gündür kızlar geldi kafası karıştı facede de ilişkisi var yazıyor kızlar da görmüştür buna pas vermemislerdir bende ben seçenek olmak istemiyirm sevdiğim için evlenmek isterim dedim
Soran+1 yılKizlar eklerse sileyim değil mi , bide sence oyalıyor mu
Soran+1 yılSence neden oyalıyor beni ayrılalım da dedim ben
Soran+1 yılCinsellik yok ben bakireyim namaz kılan birisiyim o da bakır zaten
Soran+1 yılO öyle dedi sanmiyorm sevgilimle aynı evde bikac saat kaldık bişey yapmadi bile
Soran+1 yıl27 yaşında sevgilim neden sordun, yakışıklı uzun boylu etrafında da kızlar var yani ama niye oyalıyor işte beni
- +1 yıl
bakıreliği sallada adam hazır olmayabılır belkı ama bu kadar olayın uzerıne bırde gun vermişsin sözlenebılırsınız ailesıde oğlum ne derse o demiş sonuçta sözlenın birşey olmaz kızlarıda şimdi ekleme sözlenınce eklersın benle dersın acelesı yok sen neyle uğraşıyon onun derdi kızları sılme ayıp olur snın ailene ayıp olmuyor mu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAl birdaha vermezse sözü bitir
03 Yorumla
Soran+1 yılŞifreyi tekrar verdi ama arıyorm açmıyor 10 gündür konuşmuyorz msjlasiyorz sadece
- +1 yıl
Birini bulmuştur bırak gitsin
Soran+1 yılBencede oyje olmuş
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonunun polislikle alakası nedir
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim polis gruplarına iki kız vermişler 10 gündür konuşmuyorz msjlasiyorz sadece aramız kötu, sevgilim annesi Halasi bizim eve geldiler annemle tanıstilar sevgilimin babası yurtdışına gitti çalışmak için sözlenmek için babasının gelmesini bekledik babası geçen hafta perşembe günü geldi annesi hala aramadı gelmedi isteme olacaktı güya sevgilimle tartistk aramız kötu ayrıldık bugün annem annesini aradı watsapta resimleri car tektas aldı çiçek gönderdi olmayacaksa bitsin dedi annesi de istemeye gelecektikte oğlum erteledi oğlum ne isterse onu yaparım oğlumla konuşurum size dönerim dedi sevgilime annem anneni aramış dedim ne demiş aşkım diyor bende anlattım o da cvp bile yazmadı hala 3 saatten fazla oldu watsapta olmasına rağmen
Cevap sahibi+1 yılBizim gruba da iki kız geldi insan kendini bildikten sonra problem olmaz
Soran+1 yılSevgilimin yaptığı normal mi yani kızları silerim diye face şifresini değiştirdi
Soran+1 yılSonra şifreyi verdi ama önemli olan oyke yapmamalıydo
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereli sevgilin
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden sordun
Cevap sahibi+1 yılBirşey söylicem
Soran+1 yılSöyle
Cevap sahibi+1 yılNereli oldugunu söyle söylicem
Soran+1 yılSen bildiğini soyke önce nasıl inanıyim doğru söyleyip söylemediğini
Cevap sahibi+1 yılOf amma uzattın
Soran+1 yılSende
+1 yılhayırlısı olsıunj
03 Yorumla
Soran+1 yılAşağıda ki yorumu okur musun uzun uzun yazdım
- +1 yıl
adamın ne istediği belli değil, sizi oyalıyor gibi,
Soran+1 yılBen ne yapıyım peki
ayıp olur
015 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım kime ayıp olur, aşağıda uzun yorum yazdım okur musn
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Soran+1 yılBelki de olabilir, sevgilim ne yapmaya çalışıyor sence ben ne yapiyim
Soran+1 yılKızları silmedim önceki üniversiteden kızları sildim bu kızları değil, istemiyur değil mi ayrıldık yani
Soran+1 yılAramiyorm en son ben mesaj attım o cvp bile vermedi msjima faceden watsaptan sileyim mi
Soran+1 yılAilem. babasının gelmesini ekledi 4 ay babası geleli 10 gün oldu artk ailem soruyir zor durumda kalıyorm mahcup oluyorm diyecek bişey bulamıyorum yaşım 29 oldu
Soran+1 yılYok şifreyi o verdi ben sözlenmek konusunu açınca tartistk
Soran+1 yılYok burdan yaz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne