Gizli Üye(25-29)+1 yılkara sevda daki burak özçivitin kardeşi gibi filimler gereçk oluyor bazen bütün insanları öldürmek istiyorum herkez anlamaz mızmızcı salak insanlardan nefret ediyorum ödlürmek istiyorumhsini psikolojimi bzdular sonun da
01 Yorumla
Soran+1 yılVe o hayat benimde ki. zeynep gibi hocam anlatmıştı bir kızın başına gelmiş daha beteri hemde toplu tecavüz sevgilisi tarafından ve arkadaşları kimbilir ne halde şimdi o kız birdaha sever mi
En İyi Cevaplar
+1 yılNe serefsizler car ya Rabbi de kızım sen niye tanimadigin adamin arabasına biniyorsun evine de gitmissin galiba orasi mesajda atlanmis. Dikkatli olman gerekirdi
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Insanlar hata yapar. Böyle diyorum ama benim basima gelmeyeceği ne malum Allah korusun. Bazen insanlar anı yaşarken mantıklı olamayabiliyor ister istemez. Ama ucuz atlatmışsın. Dersini aldın kendince bir sonuç çıkardın. Bu da bir şey. Geçmişte olanı artık geçmişte bırak. Yaşadığın kotu seylerin yasayacagin guzel seylere gölge düşürmesine izin verme. Insan hata yapar. Ama hatan geride kaldı. Öyle degil mi? Sağlıklı ve mutlu günler dilerim sana. Onları da Rabbimin adaleti er ya da geç bulur.
sanada hikayenede arkadaşınada bu uzun yazıyada uzun uzun sövüyorum, ne haliniz varsa görün
258 Yorumla- +1 yıl
hkesin canı cehenneme
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılAllah biliyor en iyisini o şahit
Soran+1 yılVe senin gibilerin hep canını. acıtacağım bundan sonra o piçleridee yanlarına bırakmayacam dava açıcam seni Allah biliyor ne yapacak
Soran+1 yılTecavüze uğradım piçççç benim . suçum mu hakettim mi Allah uzun ömür versin. seninde canın yansın. snn gibiletüm. bu cehennnemde kavrulun. yaşattığını. yaşatsın tanrım herkese tütkçemede laf söylettirmem yarışamazsın bnmle. ben böyle. önyargılı. zihniyeti..
Soran+1 yılBeni tanıyomusun lanmn senin gibiler tecavüz de eder herşey yapar dimi. zorlaaa snn. zevkin önemli olannn or. olsaö dediğin gibi. zevk alırdım ama korkudannnn neyseee bana yakışmıyo böyle konşmakkk Allah. affetsin
Soran+1 yılVe burayada yazmazdımmm bıktımm artık snn gibilerden ve yaşamaktan snn gibiler işkenceyi ölmeyiii hakediyooo sen hayvanlarında canına kıyarsın şimdiii bu vicdanla
Soran+1 yılOlmam merak etme vicdanım el vermez zor durumda kalsamdaa eski çıktığım gibi konuşuyosun Allah cezanızı... neysee uğraşamam snnle aylak adamm
Soran+1 yılSenn çok acımasızsınn etkeksin donuçtq umurunda drğil kendi zevkinin peşindesin yazmq o zaman yazmqqq zaten sinirliyim canım acıyorrr Allah. rızası için yeter yazmaa
- +1 yıl
Bre beyin özürlü karı. Adamı bide eleştirmiş canım. ALLAH'a havale ediyorum diyipte ağzına küfürler alıyorsun terbiyesiz karı. Sizin ALLAH inancınızı... Siz ALLAH'a böyle mi inanıyorsunuz? ALLAH ben sana beyin verdim diyecek lütfen ya. Biraz akıllı olun. Beddua ediyorsunda sana dönmeyecek mi sanıyorsun? Bide IQ değil Qı yazmış ya beyin özürlüsü. mk kaşarı gitte Türkçe konuşmayı öğren sonra burda ALLAH'ı ağzına al ve terbiyeni takın ağzını topla. Bir erkek için herşeyi yapıyorsunuz sonrada tuzak tuzak tuzak. Bizim gibi erkeklere bakmıyorsunuz. Kibar diyorsunuz efendi diyorsunuz. Bir sürü erkeğe burun kıvırıyorsunuz peşinizde koşturuyorsunuz sonrada tecavüze uğradım. Ne anlamı kaldı?
Soran+1 yıl@FırındaÇekirge mk kaşarı mı? Ne demek istiyosun üstüme alınmıyorum merak etme Allah kimin ne olduğunu biliyor
Soran+1 yılnasıl yorum yapıyosun beni tanımadan ne yaşadığımı tam bilmeden hayatımıı hayret ediyorum suç buraya yazanda sixin gibiler varya şeytanın oyucağı kuklalar pisliklrt sizde akıl olsa kötü olmazsınız Allah topunuzun beladınııı beyin yoksunları zqvallı yatatıklar keşke Allah sizin gibileri köpek yaratsaydı köpekletide insan
- +1 yıl
ALLAH biliyor işte kendi ağzınla söylüyorsun utanmaz
- +1 yıl
Bence ilk önce Türkçe'ni sonra beynini geliştir. Duygu sömürüsü yaparak bir yere varamazsın. ALLAH ı o pis ağzına alarak kendini haklı çıkaramazsın. Ne vardı şöyle beyefendi bir insanla arkadaşlık sevgililik kursaydınız? Aaa tabii ille yakışıklı ve maço olucak. Bizim gibi erkeklere yapılanlardan dolayı asıl ALLAH sizi ıslah etsin
Soran+1 yılSenn gibilet beş vakit namaz kılarlar ama kız gördüler mi dayanamazlar zorla ırzına geçerler istediği hetşeyi elde etmeye kalkarlar sahip olmaya sonra yetimletin hakkını yerler hayvanlara mrthamet etmezler. Neyse hoşçakal
- +1 yıl
Genelleme yapamazsın sen beni bilmiyorsun. İnan bir kızı mutlu edeceksem onun için herşeyi yaparım. Öyle densizler beni ilgilendirmiyor. Ama işte sizin yüzünüzden değerimiz bilinmiyor. Gidiyonuz bizim gibiler varken yakışıklı diye başınıza gelmeyen kalmıyor. Sonrada ah tecavüze uğradım. Kusura bakmayında oyuncak değil bu.
Soran+1 yılYakışıklı olup olmadıklarını nerden biliyosun ki o çıkktığım yakışıklı değildi diğer piçte, ama sevmiştim ben karaktere bakarım ama onu tanımamışım demek
- +1 yıl
Demekki tecavüzcü karakterdekilerden hoşlanıyorsun
Soran+1 yılVe ben maddiyata önem vermiyorum arabası var diyede binmedim gitmedim onunla bilip bilmeden ne konuşuyosun of snn gibilerden gınaa geldi
- +1 yıl
kavga ediyonuz bana bildirim geliyor kazvga etmeyin bu uzar gider ikiniz de düşünceleriniz de at gözüyle bakıyorsunz o zaman tartışmanın bir manası kalmıyor yorum yazmayın
- +1 yıl
@sanane9048 Sus kız. Zinacı seni
Soran+1 yılAlmadım tövbe tövbe hepiniz zevk peşindesiniz nasıl alabilirim korkmuştum tecavüzden zevk alıyo mu insan
- +1 yıl
Bilmem belki de sonradan iyi gelmiştir.
- +1 yıl
aynen ben de pişman oldum
Soran+1 yılKimsede vicdan kalmamış herkes zevk peşinde
- +1 yıl
Ne vicdanı kızım biz hepimiz tecavüzcüyüz ya görevimiz bulduğumuz kızlara tecavüz etmek ya biz erkekleri her zaman böyle görün zaten. İstisna olanlar her zaman kaybediyor. Bizde istisnayız bir şey yapmasak bile o erkek müsvetteleriyle aynı kategoride olduğumuz için (cinsiyetimiz aynı diye) Bize de öyle deniliyor. Sanaldır istediğimi diyeyim diyenler yanılıyor.
- +1 yıl
Bence mutsuz bir travesti.
- +1 yıl
Bu iki arkadaş da aynı iste soran yasin genc böylelerine taviz verme, ne olacakları belli zaten hayatta bir yerleri olmayacak. Kufur etsen bunlar iltifat olarak algılar. Gavatliga ilgi duyan, karısını peskes çeken adam gelmiş burada namus bekçiliği yapıyor. Yemezler.
- +1 yıl
O da travesti çünkü
- +1 yıl
@Firindacekirge travesti olmadığım, kadın oldugum oradan bakinca belli oluyor ama gözlerinde sorun varsa goz doktoru için sana randevu alırım. Noroloji bölümüne de artık kendin alırsın ben nereye kadar yani, ya salagi sen adam ol sana da baksınlar. Kufur ettirip günaha sokma beni andaval ergen.
- +1 yıl
@Ruhsuzkadin_ ergen mi? Sarfettigin kelimeleri bence bir daha gözden gecirsen iyi olur. Deneme kızım o kelimeler seni olgun göstermiyor
Soran+1 yılTravesti ne demek ya?
- +1 yıl
Bilme sen herşeyi
Soran+1 yılUğraşma bunlarla değmez ya sanal hayatı yaşarlar ancak zavallılar ve böyle kıskanırlar acınacak durumdalar kalpsizler Allah onlar gibileti karşımıza çıkartmasın korkuyorum , zaafları anlaşılıyor sana yakışmaz uğraşma kıza nasıl davranıcağını bilmiyolar kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş boş insanlar bunlar özgüvensiz boş eleştiri yapan önyargılı canlılar
Soran+1 yılŞimdi ne diyorlar biliyomusun keşke bana bunu yapan o piçinn yerinde ben olsaydım onn kdr şanslı olsaydım imkanını bulsa tecavüz ederler
Soran+1 yılBence vakasınız siz incelenmeniz gerek gidin bir psikologtan randevu alın ruh sağlığı bilimi yardımcı olacaktır size umudunuzu kesmeyin tıpta herşeyin çaresi var günümüzde çıkmadık candan ümit kesilmez
Soran+1 yılbir kızla nasıl konuşulur onu öğrenin önce sonra gelin konuşalım adam olmayana düşman bile olmam
- +1 yıl
Adamlığı sen sana tecavüz edenlere sor. Bize sökmez senin bu numaraların. Bir vaka arıyorsan önce etrafına sonra aynaya bak
- +1 yıl
@dark-city kesinlikle
Soran+1 yıl@FırındaÇekirge evet çünkü hala bakireyim kızlığım bozulmadı sevinmeyin boşuna
Soran+1 yılTravesti sizsiniz lan hahaha
Soran+1 yıl@FırındaÇekirge muhattap olmuyorum hadi bay işim gücüm var vaktimi alıyosunuz
- +1 yıl
Dikkat et yolda giderken ağzından kaçırma rezil olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılböyle yazı mı olur lan töbe çıktığın çocuğa vermedin oyuna düşürene verdin çelişkiye bak hiçkimseyi suçlama sen kendin etmişsin bide namusluyum diye geziniyosunuz ayıp be
04 Yorumla
Soran+1 yılTecavüze uğradım Allahtan korkunda mı yok bilmeden nasıl böyle konuşuyosun versem isteyerek o kdr sevmişken ona verirdim ama vermedim çünkü ben fahişe değilim
- +1 yıl
1 yazı da tecavüz lafı geçmiyo
2 hem soruyosun fikrini söyleyene de çirkefleşiyosun böyle yapacaksan sormicaksın kardeşim (sonuçlarına katlanacan)
3 Allahı karıştırma herkesin inancı kendine
4 fahişenin manasını tam bilmeden ağzına alma
Soran+1 yılYazımı tamamen okusaydın anlardın ama böyle yargılamak doğru değil haksızlık şu an ne hiswettiğimi bilmiyosun ve benim hakkımda hiçbişey bilmiyosun. ztn ben neden yazdım ki burya insanlar ciddiye almıyo dalga geçiyolar yataya tuz basmak gibi ve çoğunum derdi herneyse
- +1 yıl
gayette okudum yazını tecavüz lafı geçmiyo neyse sordun madem ne cevap gelirse razı olacan kimse kimseyi tanımıyor evet ama soruna cevap arıyosun burda herkes söz söyleme hakkına sahip oluyo bu arada uzatmaya da gerek yok geçmiş olsun diyorum
+1 yıl15 16 yaşında çocuk olsan uzulecegim ama çocukta degilsin yani gelmeseydin bu iğrenç oyuna.
122 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşma bende büyük konuşurdum bilseydim düşmezdim bu tuzağa insan başına geldiği zaman anlıyomuş hocam anlatmıştı kızın birinede böyle benzer aşağılık tuzak kırmuşlar ama onun eski. sevgilisi değil yeni sevgilisi
- +1 yıl
Ben asla büyük konusmam, belli bir yasa gelmissin, ufak degilsin ve rizanla birliktelik yasamissin. Aynı hataya düşme bir daha. Her önüne gelene guvenme. Gerekirse o arabaya bile binme. Sana bunu yapanlar zaten asagilik. Onları savunan da asagiliktir fakat onlara fırsati veren ben değil sensin. Allah boyle insanlara dusurmesin.
Soran+1 yılRızamla olmadııı oranın fotosunu yükleyemedim tecavüze uğradım resmenn canım niye acıyor zannediyosun herkesi hetkesle bir mi tutuyosunuz kendinizle beraber çok sevdiğim o piçççle bile bişeylet yaşamadım red erttim onu o yzden böyle oldu yargılıyosun
- +1 yıl
Tecavüze ugradin madem ne duruyorsun? Git şikayet etsene. Sen böyle yaparak kabullenmis oluyorsun. Isterse 10 yil gecsin. Yaptiklarini yanina mi birakacaksin?
Soran+1 yılHerkes öğtenir ama ailem. akrabam herkese rezil olurum o yzden cesaret edemedim ve inanırlar mı bana rüşvetle kapanırsa dava ama canım. acıyor yanlatına kalsın istemiyorum ve doktor bana hala bakitesin dedi ama doğru mu bilmiyorum
Soran+1 yılnasıl kanıtlayacam ikisininde parmağı olduğuna bu işte?
Soran+1 yıl19 yaşındayım buarada ben
- +1 yıl
Ailen bilsin sorun degil. Sen bir kere kahrolmussun ailen duysa ne olur? Ailenin ağzı sıkıysa akrabalarinin ruhu duymaz. Bakire ol ne fark eder kizligin sadece zedelenmis de olsa seni kullanıp atmış, seninle oynamis üstelik zoraki. Gurur yok mu sende? Boyle pislikler uslanmaz, bugun sana yarin bana ya da bir baskasina. Bunlar toplum dusmani. Serefsizlikleriyle ovunmelerine, seni zevkle anlatip gülüp eglenmelerine izin mi vereceksin? Sikayet et, onlarında başı agrisin.
Soran+1 yılEvet kızlığım az zedelenmiş dedi doktor ama yırtılma yok yüzde 99 bakitesin defi ve sağol yorumun için Allah razı olsun şimdi o piçç yurtdışına çuktı döner mi bilmiyorum ve şikayet etsem 4 ay geçti üstünden bakireysem sadece zedrlenme olmuş kanıtlayabilir mşyim ceza akır mı eski çıktığumda akır mı o tuzak kurdu peşkeş çekti takip etti çünkü?
Soran+1 yılCanım acıyor kimseye anlatamıyorum onlqr hiçbişey olmamış gibi hayatlarını yaşıyolar ztn sormuştu vana bunu yapmadan reşitmisin diye sonra polislik işümiz olmadın diye ve eski çıktığum bana demişti ki ben onu cinsellik için red ettiğimde ben snn gibileri iyi bilirim en çık snn gibilerken korkulur saf ve masum uslu kızlar diye ben fahişe drğilim dediğimde sonrq bu tuzak işte keşke uyansaydım bu oyuna başta
- +1 yıl
Eski itin seni peskes cektigine emin misin?
Soran+1 yılEvet itiraf etmedi mesajda ama evet eminim ikisi arkadaş beraber fotolarını gördüm içiyolar mutlu bu olaydan sonra
Soran+1 yılTakip etti beni tesadüf değilmiş hiçbişey planlıymış
- +1 yıl
Ee daha anlamadin mi be guzelim? 😄 Senin ona tenezzül etmemeni, birliktelik yaşamak istememeni yedirememis. Başka karaktersizi salmis basina, intikam almış kendince.
- +1 yıl
Senin yapacağın iki şey var, ya şikayet edeceksin, mahkeme nasıl sonuclanir bilemem ama bir müddet başları ağrır. Mahkemede o insanlarla yuzlesirsin, onları görürsün, acı anıların tazelenir. Üstüne üstlük bu işten sıyrılmak için seni karalayacaklarini bilmen gerek hani hazirlikli olacaksin ya da lanet olsun deyip Allaha havale edeceksin. Bilesin ki sen hicbisey kaybetmedin.
Soran+1 yılHiçbişey kaybetmedim mi? Kızlığım belki o doktor kadın yalan söyledi bana ben ahlakımı kendime güvenimi yaşama srvincimi hayalimi kaybettim masumluğu kaybettim babamda yok vefat etti sadece annem var ben babama söz vermiştim temiz kalacağım diye o ağlıyordu rüyamda sen nasıl bir dğnyada yaşıyosun diye bu olay gelmeden önce başıma sadece annem var başımda Allahtan başka kimsemiz yok
Soran+1 yılVe bence eski çıkktığım geydi o yzden arkadaşına haber verdi?
- +1 yıl
Sen hala temizsin Şu an boşuna sizlaniyorsun biliyorsun değil mi.. O kötü günler geçti, yarın güneş doğacak. Onunde kocaman dolu dolu yasayacagin bir hayat seni bekliyor. Bu yaşadıkların senin suçun değil, sadece sanssizlik. Belki de ilerde dünyanın en mutlu kızı olacaksin. Cunku sen sucsuzsun. Boyle masum bir kizi oldugu icin baban gurur duymali. Sen kimsenin canını yakmadin, senin canını yaktilar. bir genc kizin gururunu incitmenin bedeli cok agir ki sana daha fazlasini yaptilar. Onlar elbet yanacak. Için rahat olsun.
Soran+1 yılSağol kardeşim yorumun için demek ki önyargısız vicdanlı insanlatda varmış snn gibi Allah razı olsun sende çok mutlu olursun inş. hakediyosun iyi bir kızsın sağol ama ben herkese inancımı ve hrtşeye kaybettim. artık kendime bile o kdr çok istedim ki intihar etmeyi ta ki kadın doktor bana bakiresin hala diyene kdr dünyalar benim olmuştu becerememişlrtdi beni kirletmeyi masumluğumu çalmayı ama canım çok acıyor hala. bu. kdr qcımadı normal mi bilmiyorum düşündükçe ben korkudan titrerlen. o şetefsiz. zevk sesleti çıkarıyodu daha çok canım acıyor masumlyk o kdr güzel ki bu zamanda kalabilmekte bir o kdr zor sende masum iyi kızsın
- +1 yıl
Rica ederim, sen canını sıkma. Intihari aklinin ucuna dahi getirme, dedigim gibi benim gorusumce hicbisey kaybetmedin. O senin kuruntun sadece. Hayatta neler var, anlatsam dudagin ucuklar. Ne zaman konuşma ihtiyacı duyarsan seni dinlerim. Kendine iyi davran.
Soran+1 yılSağol kardeşim tekrar ve lütfen muhattap olma şu kendini bilmezlerle değmez
Soran+1 yılŞey ya travesti ne demek buarada? Aklıma takıldı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar şerefsiz insanlar nasıl olabiliyor böyle şeyler filmlerde olur saniyodum gerçek hayatta birinden böyle şeyler duymak şaşırttı beni... Bana cok uzak çevreler bunlar..
00 YorumlaAna avrat say bence !
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha ya ne şerefsiz inanmıyorum ohaa
10 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar