Benim bir dişim çürüdü ve içi baya bir delinmiş ve acıyor ve ön dişlerimden bir tanesi de acıyor....

ama ön dişlerimin hepsi çürük değil ve çürük olan dişimin alt kısmında kan pıtısı gibi kahverengi bir şey vr ve küçük acaba dişimdeki çürük ve bakteriler oyulan delikten ve kan damarlarının ve sinirlerinin içinden geçip de ön dişime kadar gelmiş midir ve neden ön dişim acıyor benim ve çürük dişim de acıyor çürük olan dişimin içi tamemen oyulmuş ve ve oyuk derin biraz ve dişimin üst kısmıda oyulmuş bir ay önce böyle değildi çürük olan dişim ama çürüklük vardı ben düzenli olarak dişlerimi fırçalıyorum ama bir ayda bir diş nasıl bu kadar oyulmuş ve çürümüş şaştım kaldım şaşırdım aynada dişime bakınca ve sert bir şeyler yediğimde ekmek filan yediğimde ön dişlerimdeki diğer bir dişim ve çürük olan dişim çok acıyor ve zor yiyiyorum yumuşak şeyler yediğimde hiç böyle olmuyor acaba kanal tedavisi mi yapılır dişime ve çürük olan dişime ve çekerler mi ve çürük olan dişim ağrı yapmazdı yapmıyordu
Benim bir dişim çürüdü ve içi baya bir delinmiş ve acıyor ve ön dişlerimden bir tanesi de acıyor....