Merhaba arkadaşlar çok aşık olduğunuzu söylediğiniz ve satırlarca mesajlar atıp ilgi manyağı yaptığınız sevgilinizin yüzü yansa ya da kalıcı bir izi oluşsa hala sever misiniz? Yoksa hayal ettiğiniz profilden çıktığı için yavaşça uzaklaşır mısınız? #Subarusti
Yüzü yanmamış halini biliyorum o kişi olduğunu biliyorum neden sevmekten vazgeçeyim yine aynı kişi yine aynı karakter yine sevdiğim adam, seviyorsam ölümüne iyide de kötüde de yanında olmak isterim. Soğukluk olacağına inanmıyorum. Allah kimsenin başına vermesin böyle bir durum zor olurdu.
Tabiki severim güzellik herzaman geçici derler insan başına nezaman ne geleceğini bilemez bırakıp gidersen onun adı sevgi olmaz zaten bu sebeple her daim yüreği güzel insanları sevip hayatımıza almalıyız ! :)
Kendi kendine aşagılık kompleksine kapılacak calısmayacak kendini eve kapatacak cok buyuk sorunlar çıkaracak denerim ama ondan kaynaklı sebeplerle biticektir zira benim yüküm bana yetiyor..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya bilmiyorum çok zor bir soru allah korusun ama ben yapamazdım galiba ona baktıkça kötü olurdum Uzaklsşırdım o yüzden:/
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Severim hep severim. Hayal ettiğim profilden ziyade kalbini severim her zaman. Kalbi güzel olduktan sonra yüzü yansa ne değişir?
Karakter meselesi bu aga. Ben fedakar bir insanım, belki bu benim suçum, bir çok şey kaybettim bu sebepten ötürü. Birkaç şeyden daha vazgeçsem ne olur ki? Sevdiğimi mutlu ederim en azından. Bunu açıklamak zorunda değilim ben, söylediğin saçma sapan bir şey.
KADINLAR MANTIKLARIYLA KONUŞUR ; DUYGULARIYLA HAREKET EDER...
Şimdi dilin bunları söylüyor... Mantığın konuşuyor... Yarın bir gün böyle bir olay başına gelse başlarda biraz vicdan yaparsın ama sonradan gidersin... Yani öyle biriyle YA-PA-MAZ-SIN...
Annen baban olur anca katlanırsın. İlişkide asla böyle bir olay olmaz. Sen daha kendini bile tanımıyorsun kızım... Kadın bu... Asla tatmin olmaz, asla doymaz, hep daha iyisini hep daha fazlasını daha güçlüsünü daha yakışıklısını daha zenginini... İster de ister...
Böyle bir varlık tutup da eli yüzü yanmış adama tamah ETMEZ.
En iyi niyetli kadın bile başlarda biraz vicdan yapar, sonra bir şekilde kaçmanın yollarını arar ;)
Sen böyle düşünmeye devam et öyleyse. Benim hakkımda hiçbir fikrin, hayatımla ilgili hiçbir bilgin olmadığı halde kalkmış pişkin pişkin bu lafları sıralıyorsan sorun sende. Evlendiğin kadını da beğenmezsin, genelleme yaparak kimseyi de sevemezsin, hiç bir şekilde fırsat da vermezsin, ya gördün duydun, ya da kuyruk acın var diye kadınlar şöyle, kadınlar böyle diye sıralayamazsın. Ha sıralıyorsan da, buyur tüm hayatını yapayalnız yaşa tatlım. :)
En İyi Cevaplar