Erkekler sevmediği bir kızla evlilik planı yapıp ciddi ciddi evlenmeyi düşünür mü özellikle erkeklerin görüşünü merak ediyorum
Evet düşünebilir
Hayır düşünmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sevmedigi bir kişiliyle kim bir ömür geçirebilir ki yapmak istese parasını verip keraneye gider bence bakir olup olmadıgını kontrol etmek amaçlı böyle davranıyor olabilir
hayır ondan değil bakire olduğunu biliyor
ailem istemiyor zaten kacalim diyor o yüzden
peki
Çok abazaysa sadece cinsellik için düşünür Mast. Tan bıkmıştır artık huzurlu bir evlilik olmaz sadece yatakta memnun olmak için evlenir sonrasında aldatma falan olur
evet cinselliğe düşkün bende evlenmeden olmaz dedim onun içinmi evlenmeyi istiyor acaba
bir ara bende bir kız için öyle düşündüm ama kendime hakim oldum eğer bunun içinse kesinlikle evlenme hayatın zindana döner kusura bakma ama onun için genelevdeki kadından tek farkın kocan olması olur cinsellikten doyunca kardeş gibi olursunuz gözü dışarı kaymaya başlar
gözü dışarıya kayıyor zaten arada
Arkadaşım bak ben sizi tanımadan bu kadar yorum yapabilirim görünen köy kılavuz istemez ama bişey sorcam hep niye bu tip erkeklere aşık olursunuz ki onu anlamıyorum
bende bilmiyorum evlenirsem aldatır mı gercekten mutlu olamam mi
Şimdiden diyorsun gözü dışarda ve cinselliğe düşkün karı koca arasında tabi olacak ama sevmediği birisiyle de ne bilim bana hiç güven vermedi heralde sen onu seviyorsun
evet seviyorum ama senin gibi bende güvenemiyorum ailem onu istemiyor 3 ay sonra askerliği bitiyor kaçalım diyor
Ooooooooo bide askerde mi anlatamadığın başka bişey var mı ya kesinlikle aldanma çünkü hasretten dolayı böyle demiştir yokluk çekmiştir gelince fikri değişir olan sana olur bide kaçma falan çok tehlikeli bunlar
şu an izinde anlamadığım başka şeyler de var hapse girip çıktı ailem o yüzden istemiyor
Ay ben şok 😱😱 hapse mi girdi bide sence o baba olacak birisi mi namusu ile ekmek parası kazanıp sana ve çocuğuna bakacak mı bence ailesi haklı istersen ekle özelden konuşalım çünkü bu konu epey uzayacak gibi
para
görücü usulu
birini unutmak için
iyi bir kızdır huzur için
para kısmı kafamı karıştırıyor
bana pek değer verdiğini düsünmüyorum ama evlilik düşünüyor evlenelim diyor 2 yıl sonra okulum bitiyor ondan olabilir mi
cinsellik ne alaka
erkeklerin sağı solu belli olmaz.
zenginse evlenirler
mesela bir kızın okulunun bitmesine 2 yılı kalsa paraya düşkün bir erkek evlenir mi yani okul bitince rahat oluruz diye düşünür mü
Cevap
8Cevap
Sevmeyen erkek evlenmek istemez seviyorsa ister en azindan ben oyle yaparim profilimden sordugum soruya ulasip fikirlerinizi paylasin lutfen ihtiyacim var
Sevmediğim biriyle bırak evlenmeyi, dışarıya bile beraber çıkmam. Açık ve net!
Sevmediği birini niye evlensin düzgün soru sorun
belki evlenecek birini bulamamıştır
evet normalde çok deger vermiyor ama evlilik düşünüyorsa saçma değil mı sencede
Para için niye olmasın ki?
mesela o kızin okulunun bitmesine 2 yıl kalsa sırf para için olabilir mi
Evet
anladım saol
Rica ederim
Düşünmez ama düşünedebilir
o nasıl oluyor😂😂
duruma göre değişir
evet dusunur sevmek sart degıl evlenmek ıcın