yıllardır tanıdığım hiç bir erkek bana fiziksel çekim dışında bir şey hissettirmedi. çok fazla kitab okuyan, film/dizi izleyen birisiyimdir ve bu olayın bir az da oradan kaynaklandığını düşünüyorum. yani belki de normal hayatımda da oradan tanıdığım karakterleri arıyorum ve bunun için de istediğim gibi birini bulamıyorum. ama işin vahim tarafı şu ki gittikçe daha çok yalnızlığa sürükleniyorum. sanırım yalnız ölücem. evet.
Cevabın nedir?
Görüşüm şu ben eminimki buradaki çoğu kişi seni anlamaz ve istediğin gibi birini kitaplardaki gibi olmasını istemiyorsun aslında o karakterler normalde olması gerektiği gibi olması gereken insanlar kitap okuyarak film izleyerek istemeyerekte olsa kişiliğini zeka seviyeni kendini geliştirmişsin bunlar sende olgunlaşmaya ve mantığı ön plana çıkarmış yalnızlaşmaya doğru gitmen bu yüzden günümüzde olması gerektiği gibi davranan pek kimse yok yalnızlaşmanın seni pek razhatsız etmemesinin sebebi güçlü bir kişiliğin olması ve tabiki Buda olması gereken şey biraz uzun oldu kusura bakma ama analizlerim bu yönde
18 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence gayet normal çünki türkiyedeki erkek kitlesi biraz kalıplaşmış "futbol takip eden kafelerde çıkmyan işi gücü karı kız olan" erkek çok fazla ve bu tarz erkekleri beğenmemende normal misal benimde aradığım kız tarzı kalıplaşmış Türk kızının biraz dışında
14 Yorumla- +1 yıl
Ve yorumları okuyorum da çoğu kişi seni yanlış anlamiş
- +1 yıl
haklısın anlatmak istediğim şey tam da buydu :) tanıdığım bir çok insanın olaylara bakış açısı, diğer insanlara davranış şekli vs beni inanılmaz sinir ediyor ve insanlardan uzaklaştırıyor. bunlar hep aşırı empati kurmaktan kaynaklanıyor biliyorum ama "bu insanlar neden bu kadar sığ?" diye düşünmeden de edemiyorum
- +1 yıl
Ya sana bişey diyimmi aynı benim bakış açım ben biraz fazla takıntılıyım bu kız hoş ve güzel olsa bile misal o kız popüler olan ergence bişeyi yaptığında resmen o andan sonra kızdan tiksiniyorum ya ve çok fazla şeye ergence derim :D şimdi burda kendimi övmek istemiyorum ama çevremdeki herkes beni beğeniyor ama sırf bu etrafımda gördüğüm iğrenç sevgililer yüzünden bu yaşıma kadar hiç bir kızla çıkmadım beden mutluyum :D
- +1 yıl
Vede mutluyum
+1 yılNormal ya... Benim de konuştuklarım veya dış görüntüsünü beğendiklerim oluyor ama gerçek anlamda etkilenme nadir karşılaşıyorum. Bence düşünme tarzı, ilgi alanları ve kişilikleri vesaireler ile ilgili bişey ya...
117 Yorumla- +1 yıl
Deniz arkadaş ben gerçekleşmesi benim elimde olan şeyler için dua eden biri değilim
- +1 yıl
Daha doğrusu benim de elinde olan desem daha doğru
- +1 yıl
Lilly napalım bir süre böyle devam.. Aslında mükemmeli aramak değil, güveni bulmak da olabilir istediğin şey. Yani her beklentine sahip özellikte biridir ama güven eksiktir.. Olmaz ki öyle😌 illa bir gün çıkar birisi ya. Bizimkisi gereksiz ilişkileri istememe durumu. Yani eğer sevgili olacaksa gerçekten olacak. Herşey gerçek olacak, öyle yapay hisler olmayacak veya ne biliyim.. şu an uykulu olduğum için anlatamadım ama sen bence anladin demek istediğimi😅
- +1 yıl
Sadece istemekle olmaz.. :) Yani olmadığını biliyorum
- +1 yıl
Öyle tabi
- +1 yıl
@deniz2580 E olmadığı da oluyor ama😂 Deneyimliyim bunu bana ispatladı hayat bir kaç kere. Ve kitap okumayı severim ama fazla okumam
- +1 yıl
@deniz2580 neden öyle dedin?
- +1 yıl
@deniz2580 Konsantrasyon olamıyorken okumaya çalışmak anlamsız, çünkü öyle sadece siyah yazılarla dolu bir kağıdı inceliyorsun.
bir ara "ne ara yazdım lan ben bunu?" Dedim o kadar aynıyız yani :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBende çok film izlerim. Aynen filmlerdeki karakterlerin bazı güzel hoş veya eğlenceli yanlarını insan bazen arıyor. Ama işte öyle kafa dengi insanlarda maalesef zor bulunuyor. Ama tabi belli olmaz ya yinede belki bakarsın çılar karşına. Diye mutlu sonla bağlayayım🙄
11 Yorumla
+1 yılsorunun cevabı kendi içinde saklı. çok okuduğun kitap, çok izlediğin film nedeni ile hep oralarda ki erkekleri düşünüp istemenden dolayı, normal hayat sana bayat geliyor, nasıl ki p*rno izleyip orada ki erkekler , kadınlar gibi olmak isteyen varsa, senin türevlerinde senin gibi istiyordur.
10 YorumlaYok be kardeşiö ne ölümü daha evlencez dur sen ne yaptın da ölüme taktın kafayı. Birini ben bulamadım ki sen bulasın bekle biraz dua et 🙏
18 Yorumla
+1 yılhayallerinde yarattığını, reel hayatta bulamıyorsun..
gün gelecek, hayallerinden daha iyisini bulacaksın..10 Yorumla
+1 yılBöyle birini tanıyorum.
38 yaşında evlendi.
Hayat bu. Mutlaka birilerini çıkarıyor karşına.11 YorumlaMükemmel erkek yoktur onları meydana çıkaran kadınlar vardır
03 Yorumla
+1 yılAşk aptallaştırır. Ve zekisin yalnız kalmazsın.
12 Yorumla- +1 yıl
Aşk mantıklı düşünmeni engelleyecek kadar sevmek sevginin en uç boyutu. Her akıllı insanın yapmayacağı hata.
+1 yılAynen devam et sen boşver kafana göre birisi çıkar elbet karşına
00 Yorumla
+1 yılEeee.. ne yapalım manken mi cagıralım sana cici kz..😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Karşına düzgün bisey ckmamış.. evet anladım.. ama böyle gidersen turşu konservesinin icinde gibi bir hayatın olur..😉
- +1 yıl
Ay ay ay 😂😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Günümüzün Yeni hastalığı. Kimse kimseyi beğenmiyor
122 Yorumla- +1 yıl
eig bence
- +1 yıl
başkasıyla ilişkisi olmuşsa mesela ben beğenmem haklı mıyım?
- +1 yıl
aşırı olan ne?
- +1 yıl
7sinde neyse 70inde odur insanlar ----- kutsalını koruyamıyorsa, nefsine hakim olamıyorsa bir ömür onunla nasıl paylaşılır?
- +1 yıl
ben de ayıp eden kimseler bana göre değil diyorum işte :D
- +1 yıl
sen eskiden ilişkiye giren bir adamı eş olarak kabul eder miydin?
- +1 yıl
düşünsene karım 20 kişiyle yatmış, dünya küçük, karşılaşıyoruz onlarla falan nasıl bir his olurdu acaba? veya anneni düşün. eski sevgilileri ailecek yürürken gelip hal hatır soruyor. nasıl hhisseederdi insan acaba?
- +1 yıl
söyler misin nasıl hissedersin aaa?
- +1 yıl
@uzaklaragitsem eski sevgiliden bir "yaratık" gibi bahsetmek beni rahatsız ediyor. eski sevgili dediğimiz bir insan, biz de birilerinin eski sevgilisiyiz falan filan. sizin söylediğiniz durumda, yani karınızın eski sevgilisiyle karşılaştığınız zaman onunla yatmış ve ya yatmamış olması neyi değiştirir ki? sonuçta her iki durumda da iki kişi arasında yaşanmış bir aşk söz konusu. ha ben zaten sevgilisi olan biriyle birlikte olmam, yatıp yatmaması farketmez de diyebilirsiniz. peki bu kadının ilişki yaşamasa bile, aşık olmuş olabileceğini ve sizin senaryonuza göre her an sokakta bir zamanlar aşık olduğu adama rastlayabileceğini gözardı mı ediyorsunuz? hayatı bu kadar ince hesaplarla yaşamak bana çok aşırı geliyor açıkçası)
- +1 yıl
aşk denen şey yanlış algılanırsa onlarca aşık olduğu adam olabilir ama aşkı doğru algılarsa bir tane aşkı olur. aşk bir süreçtir, süreç sonlandığında aşık olunur. insan bir süre arkadaş olmadığı birine aşık olamaz, tanımadığı birine aşık olamaz. beklentileri ve duygusal iletişimi karşılıklı olmadan aşık olamaz. olduğunu sananlar yanlış algılamış olurlar. o sebeple geçmişte aşkı yanlış algılayan biriyle bişey yaşamak yanlış olur. yanlış algılar başka yanlış algıların olma ihtimalini çooook arttırır. bir çift aynı şeyden aynı şeyleri algılamıyorlarsa o ilişki yıkılmaya mahkumdur. boşanmalardaki oran artışı da bu durumu destekliyor.
- +1 yıl
ah güzelim düz adamlarla kalbinin kaç defa kırıldığını gördükçe karakteri sağlam adamları heep başkaları kapmış olcak bak gör
+1 yılHayata dönmelisin o zaman
12 Yorumla- +1 yıl
Tv de bulursun umarım.
+1 yılFilmler iyidir yapay hayatlar sunar sana
14 Yorumla- +1 yıl
Sığınaklar iyidir korur seni
- +1 yıl
İçinde düşleyebileceğin sığınaklar olsun
Çok fazla kitap okuduğun için mi kitap kelimesini kitab diye yazdın? 🤔
04 YorumlaBenzeri durum bendede var ama nedenlerim farklı
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sosyal olayı dene, arkadaşlarınla arada çık gez.
02 YorumlaEntelektüel biri lazım sana :)
04 Yorumla
+1 yılSansini hemcinslerinde dene
015 Yorumla- +1 yıl
Ve bir başka şairde demişki "olsada budur olmasada budur"
- +1 yıl
Ve bir başka şair demişki "olur olur bal gibi olur "
- +1 yıl
"Olacak olacak olacak o kadar olacak olacak olacak o kadar" diyen bir başka şairde buna atifta bulunmus sanki. İlla olacak diyor
- +1 yıl
Aynenya hayalperest adamdan fayda gelmez
- +1 yıl
Zil caldi mi ya?
- +1 yıl
Bir başka soruda görüsmek dilegiyle esen kalin anacim
- +1 yıl
😂😂 sabah sabah iyi eglendim
Ben de mi gelmedim çekici? Yuh.. 🙄
011 Yorumlayasın kucuk henuz fıkırlerın degısır ılerıde
02 Yorumla
+1 yılKedinle yasa senin benzerlerin genelde öyle yapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok güzel hanımefendi
00 Yorumla Normal değil
01 Yorumla
+1 yılSen imkansızı kovalıyon
07 Yorumla- +1 yıl
Olmazsa napacan
- +1 yıl
Sen o zaman benim ev sahibi gibi 80 yaşında bile bakire gezecek sin
- +1 yıl
Hiç evlenmediği için sordum nasıl dayandın diye dedim kocam a sakladım ama kocanız kalınca oda kapalı kaldı
- +1 yıl
İnanmadın mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu değiştirmek ister misin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa evlenince? Bence bunu değiştirmen gerekir
Cevap sahibi+1 yılYalnızlık fıtrata ders
+1 yılNormal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDegil shdv
011 Yorumla- +1 yıl
Evet normal olmak iyi degildir; ama bu konuda degil dndb
- +1 yıl
Kizlar cekiyormu peki dhdf
- +1 yıl
Basliga gore cevaplamistim 😂
Neyse... Egerki kitap veya dizilerdeki yapmacik karakterleri ariyorsan isin yas; ama dusunsel anlamda kaliteli, oturmus bir karakter ariyorsan umut var, bir gun karsina cikabilir.
Tabi sen evden cikmazsan oda biraz zor djdbd - +1 yıl
Silkinip kendine geldigin ana kadar... Dhdh
- +1 yıl
Burdaki yorumlari umursama, agzi olan konusuyor.
Bir digeri senin icin: roman, hikaye, polisiye vs gibi turler yerine daha cok dusuncelerini degistiren, gelistiren kitaplar oneririm ✌
Hadi saglicakla
Normal.
00 Yorumla
+1 yılGarip
00 Yorumla
+1 yılDegiisk
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı